Samhällets bottenskrap! Hells Angels

Världen har blivit lite bättre! Det är väl inga som sörjer den mördade HA-medlemmen Martin Helbo än HA-medlemmarna själva. En gangster mindre och jag tycker det bara är bra. Dessa individer som inte bidrar ett skvatt till samhället mer än bara eländes elände. Fy f@n vad jag hatar dom. Sen med deras vidriga kvinnosyn är det ofattbart att det överhuvudtaget finns kvinnor som vill leva med dessa kriminella element och dessutom skaffa barn med dom.

Om jag hade haft en HA-medlem i släkten hade jag skämts ihjäl och raderat honom ur mitt minne.

“Vila i frid broder. Helbo 81. Våra djupaste kondoleanser till alla bröder, barn och familj! Borta men aldrig bortglömd.”

Bla bla bla bla……

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.