Flashback låg nere några timmar idag

Jag kommer inte ihåg var jag läste att det skulle stängas ner. Flashback har legat på Bahnhof och kanske är det dom som stängde ner. Det dröjde inte länge förrän Flashback låg på Costa Rica och efter ytterligare någon timme eller så ligger dom på Svenska Dagblads server där Aftonbladet är host!!??

Om det är någon jag tycker är en bautastor slempropp så är det Jan Axelsson. Jag undrar hur det ser ut i hans hjärna? Bara perversitet och inget annat gissar jag på. Jag tycker att vissa människor bara utstrålar äckel och jag tycker att han är en sådan person. Det till och med går genom dataskärmen när jag ser bilder på honom.

Jan Helin har tillsammans med Fredric Karén upplåtit server till Flashback är upprörande! Nu är ju SvD är en riktig högertidning och Aftonbladet ligger inte långt bakefter. Handlar det om att få in mer pengar till SvD och Aftonbladet? Har Flashback så mycket pengar? Eller sponsras dom av fascister/högerextremister/nazister? För Aftonbladet och SvD gissar jag inte är så billiga.

Detta går liksom utöver det mesta! SvD och Aftonbladet stödjer pedofili, koppleri, narkotikahandel, narkotikareklam, djurplågeri m.m. m.m.!?

Högerklicka/Visa bild

EDIT: Idag är Flashback tillbaka till Bahnhof! Det var ett jäkla hattande!

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Flashback låg nere några timmar idag

  1. Erik Rodenborg skriver:

    Några timmar? Skulle önska att den sajten låg nere i åtminstone några årtusenden!

  2. admin skriver:

    🙂

    Jag önskar det också men människor som är så perverterade hittar alltid någon “kompis” som kan hjälpa till som nu Aftonbladet och SvD.

    Aftonbladet har hela tiden backat upp Flashback som t.ex. givit utmärkelser för “grävande”.

Kommentarer inaktiverade.