”Det är orättvist mot killarna”

Vad i glödheta helvete!!!

ORÄTTVIST MOT KILLARNA!! tycker rektor Michael NordFacetten, humor tycker killarna och Rasmus Arvendal. Hur långt har kvinnoföraktet egentligen gått idag? Rektorn tycker att det är helt i sin ordning att 19-åringar har sådana banderoller? Om detta får fortgå vad blir härnäst? Jag tycker att hatet och förnedrande och kränkande texter mot kvinnor är helt åt fanders! När en rektor tycker att det är orättvist mot killarna får det banne vara nog!!!!

Räcker det inte med allt hat mot kvinnor som skrivs t.ex. i Flashback och andra avarter till forum och bloggar? VA? Utan nu tycker en rektor att det är OK att ta ut hatet på studentflaken!! Det är inget skämt!! Inget förakt mot kvinnor är ett skämt!

Blivande byggnadsarbetare, en bransch som är känd för sitt kvinnoförakt där kvinnliga byggnadsarbetare kränks dagligen. Borde inte en rektor och lärare stävja ett sådant beteende som visas upp på detta flak? Men en sak är klar, att rektorn är likadan han.

Lite mysig våldtäktskultur?

”Det är orättvist mot killarna”

Här är studentskylten som väckt avsky i sociala medier – och anklagats för att anspela på våldtäkt.
Men byggprogrammets rektor håller inte med.

– Det är orättvist mot de här killarna, säger Michael Nord, rektor på på gymnasieskolan Facetten.

Budskapen på studentflaksbanderoller har varit ett hett diskussionsämne den senaste tiden. Debatten har främst handlat om en banderoll som en avgångsklass på byggprogrammet i Åtvidaberg hade på sitt flak.

“I kväll ligger era döttrar ligga på rygg för här kommer grabbarna från bygg. 2:an var värst, det tyckte hon också” skrevs över flaket.

En bild på budskapet las ut på Twitter, och den fick genast kritik.

Många har upprörts över att tilltaget var sexistiskt och anspelar på våldtäkt. En student från skolan som Nyheter 24 har pratat med tycker dock att reaktionerna är överdrivna.

– Det är ett skämt, och visst är det grovt men jag tycker att folk måste förstå humor också. Jag orkar inte bry mig om folks reaktioner, de får tycka vad de vill, vi tyckte att det var roligt. Folk skriver utan att känna till bakgrunden, säger studenten Rasmus Arvendal.

Det här inlägget postades i Feminism, Film, TV och Media, Internet, Kultur och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.