Obama – Inga trupper in i Irak

Nej, det är klart för nu förs krig från USA med drönare av olika slag även sådana som kan fälla bomber. Inbördeskriget i Irak är ett faktum och jag tycker inte alls det är konstigt. USA och England är dom största skurkarna som fullständigt har ödelagt och demoraliserat Irak.

Hade USA brytt sig om det INTE fanns några amerikanska intressen? NEJ!! USA tänker enbart på sig själva och att dom kan hålla krigsindustrin igång. USA ska inte snacka om terrorism för dom själva är värsta terroristerna genom att dom skapar andra terrorister som dom ska bekämpa. Det hela är fullständigt barockt! USA:s feghet att skicka drönare där ingen kan klara av att pricka precis rätt som har visat sig åtskilliga gånger.

Om USA går in med en massa drönare så får dom ännu fler fiender, fattar dom inte det!? USA har aldrig gjort något gott, aldrig! Bara förstörelse och död där folk och fä lämnas åt sitt öde. Även djuren lider i krig.

Obama konstaterade att Iraks militär inte kunnat svara upp mot hotet och att det som händer just nu kan utgöra ett hot också mot amerikanska intressen.

– Det ligger i vårt intresse att den terrorgrupp, Isis, som nu agerar i Irak inte får fotfäste där. Våra trupper och vårt folk har gjort stora uppoffringar för att ge Irak möjligheten till en bättre framtid. Vi har stora intressen där.

Obama – Inga trupper in i Irak

Blair – Skyll inte Irakkrisen på oss
Är han inte riktigt klok!? Det ÄR ju han och Bush som startade kriget baserat på en lögn som alla inblandade sög i sig just för att göa en invasion. Bush, Blair, Rumsfeld m.fl. borde ställas inför krigsrätt tillsammans med “Curveball” Rafid Ahmed Alwan al-Janabi!

Hur i helvete kunde dom tro på värsta mytomanen, “Curveball” Rafid Ahmed Alwan al-Janabi, en ondskefull psykopat! Så det som händer i Irak och som har hänt mer eller dagligen i Irak ÄR USA:s och Englands fel med lite hjälp av Frankrike och några andra länder.

Hur många har inte dött i detta vidriga krig? För att Saddam sa nej till USA om oljan och ljuget om kärnvapen. Hur många civila har dött och dör? Hur många irakiska soldater har dött? Hur många amerikanska soldater har dött? Dom flesta hemma p.g.a. av självmord, PTSD, brottslighet, soldater som inte har fått hjälp.

Det är Bush och Blair som är terroristerna enligt mig. Båda tokreligiösa. Bush tillhör en liten extrem sekt som kom fram i en dokumentär som gick i SVT för ett par år sedan. Jag kommer inte ihåg sektens namn.


Blair: Skyll inte Irakkrisen på oss

Tony Blair har tidigare sagt att han tyckte det var rätt att avlägsna Saddam Hussein oavsett förekomsten av massförstörelsevapen. Nu upprepar han sin inställning i inlägget på sin hemsida. Hade Saddam Hussein fått fortsätta regera skulle Irak ha gått samma väg som Syrien och utlöst ett fullskaligt sekteristiskt krig i hela regionen. ”Så att hävda att vi inte skulle ha en kris i Mellanöstern i dag om vi inte hade störtat Saddam är bisarrt.”, skriver Blair.

Enligt Blair måste extremisterna bemötas hårt och med kraft, men inte nödvändigtvis med västerländska soldater som i Irak. Och han tillägger: ”Vi kan argumentera om huruvida vår politik har hjälpt eller inte, och om åtgärder eller passivitet är den bästa strategin. Men den grundläggande orsaken till krisen ligger i regionen inte utanför den.”

Amerikaner är så uppfyllda av sina narcissistiska egon att dom inte ser verkligheten!

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.