Robert “Pongo” på Twitter

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag börjar att tycka synd om kraken. Det är HAN som har problem inte feministerna som han attackerar som en pitbull och då speciellt Lady Dahmer. Jag tycker att han har mentala problem och jag tror att dom flesta vanliga människor kan se det också.

Han tycker själv att han är GÔRROLIG!! Bara det kan jag skratta åt. Och så får han med sig ett drev av killar med både dålig självkänsla och dåligt självförtroende och tror att dom vinner en massa poäng att stalka feminister. Dom vinner inga poäng!

Jag vet inte om han sitter på fyllan och har dåligt ölsinne eller nåt för han är verkligen aggressiv. Han tror att han är tuff och smart MEN han är inte smart och han säger så mycket om sig själv som han inte har en aning om.

Robert Hermansson är faktiskt 30 år gammal men har en hjärna som en fjortis och verkar vara på väg att bli alkoholiserad. Jag såg att hans Facebook låg nere.

Ja, herregud hur ska det gå när bebisen kommer!?

1.  Misslyckad abort!!??
Det är mannen som är en ”biologisk” olycka om jag ska vara drastisk och om vi nu ska ta det i bibliska termer så är det mannen som är född ur kvinnans revben. Mannen bildas med andra ord från kvinnan och inte tvärtom som i Gamla testamentets skapelseberättelse. Det är kvinnan som är naturens grundrecept.

Mannen bildas från kvinnan

2.   Här tycker iPongo att extremfeminister borde förintas. Det är mycket allvarligt då han gillar Hitler och tycker att han är smart. Hitler var allt annat än smart. Han var en slug, narcissistisk ondskefull person. Men så gick allt åt helvete också.

3.   Just det. iPongo när någon slags beundran för denna sinnessjuka person som Hitler och han gillade att förinta folk som judar, romer, funktionshindrade, homosexuella m.fl. iPongo tycker att Hitler KANSKE jagade lite fel folk.

iPongo skulle vilja förinta feminister av olika slag. Jag såg nu att iPongo ändrat lite i inlägget på Twitter där han framställs som Hitler i en Hitlerfilm. Varenda människa som är läskunnig och har normal läsförståelse ser ju vad detta handlar om.

4.   Det luktar narcissism lång väg och det är väl därför han sitter på Ask.fm bland kidsen. Han skulle inte klara sig på ett forum för vuxna.

5.   Hahahahaha! Detta är ju för jävla roligt azzå. Jag undrar om han verkligen är medveten om vad han skriver. Djissus kraist! Behövs ingen mer kommentar om detta.

6.   Ock så hatet mot sin mamma och alla kvinnor. Då måste han även hata Ida för hon är ju också kvinna.

7.   Just det, kvinnorna ska veta sin plats och det kommer Ida också få veta och det kanske hon vet redan. Men när förälskelsen har lagt sig hur kommer det att kännas då?

8.   ”Kvinnor är satans avkomma”!? Öhhhhhhhhh!! Då är Ida det också, en satans avkomma!!??

9.   Hur normalt är detta? Var kommer detta kvinnohat ifrån? Från ett arv som han anser att han har rätt till? Snacka om en lättkränkt vit man! Se tidigare inlägg. I övrigt så anser jag att man ska avskaffa arvsrätten!

Bilden har jag “lånat” från Strawman Berry: Robert Hermansson på Twitter

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.