”Statsminister Özz Nûjen”

Djissus Kraist!! Han är så jävla bra!! Jag såg den mitt i natten och jag var tvungen att ha två kuddar att skratta i för att inte väcka grannen. Han tog upp USA, Alliansen, Reinfeldt och Chris O´Neil.

Vi är så rörande överens så jag trodde knappt att det var sant. Det var också många roliga och tänkvärda minnen från hans barndom och om olika begrepp. Slutscenen helt otrolig! Han tog också upp om religionen. Det var som ett reningsbad ta mig fan! Skål!

Heja Özz Nûjen!! Guuuuuud så bra du är!!!

Andra storfavoriter, Cecilia Frode, Jonas Gardell och Mia Skäringer som jag också nästan har skrattat ihjäl mig åt. Det är ju så med dessa standup-komiker, att det finns så mycket allvar bakom också.

Inför valet 2014 presenterar en av Sveriges största standup-komiker en helt nyskriven föreställning. Med ”Statsminister Özz Nûjen” gör Özz Nûjen en skarp standupshow som granskar makten och rör om i den politiska grytan, med lika mycket humor som allvar. Hans senaste föreställning ”Dålig stämning” blev en stor succé och kallades ”brännande politisk och brutalt rolig” och en ”modig monolog som får publiken att jubla” i media. Nu tar Özz Nûjen den politiska humorn ett steg längre med ”Statsminister Özz Nûjen”. Föreställningen får premiär fredag den 14 mars 2014 och spelas under våren på Rival i Stockholm och på Draken i Göteborg. Biljetterna släpps på måndag 23 september.

Med mindre än ett år kvar till det svenska riksdagsvalet 2014 ger sig Özz Nûjen in i den politiska hetluften. Han är en av landets vassaste samtidskritiker och i den nya föreställningen ”Statsminister Özz Nûjen” gör han upp med det rådande politiska klimatet.

– Jag kommer vända upp och ner på vad som sägs och inte sägs, det politikerna vill gömma och glömma och varför dom har slutat att drömma, säger Özz Nûjen.

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Kultur, Politik, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Statsminister Özz Nûjen”

  1. blixtTilda skriver:

    Jag såg detta jag med och skrattade så tårarna rann på mig. Sedan gav han också några tänkvärda saker man kanske säger utan att tänka sig för. Så man fick skratta åt sin egen dumhet. Bra show!

  2. admin skriver:

    😀

    Jo, precis åt sin egen dumhet eller att man inte tänker längre än näsan räcker. Jag trodde att jag skulle dö mellan varven för jag kiknade av skratt.
    Jag hade träningsvärk i magen dagen efter.

Kommentarer inaktiverade.