Israel = Terror USA = Terror

När dessa tre bosättarpojkar försvann, två amerikanska medborgare och en israelisk medborgare, tog Israel ett stort antal Hamas på Västbanken till förhör. Var dom Hamas för det första? Israel skjuter ihjäl fyra palestinier. När dom israeliska pojkarna hittas skjuter Israel ihjäl en palestinsk pojke och för par dagar sedan mördades en palestinsk 17-åring som kidnappades och hittas sen bränd i en bil.

När palestinska regeringen gick ihop med Hamas gick ”Nettan” gick han i taket och Knesset likaså och det hotas från Israel på alla fronter och när inte det hjälper så är iallafall jag övertygad om att Moussad själva kidnappade dessa israeliska tonåringar för att få en anledning att angripa både Gaza och Västbanken och Hamas. ”Nettan” hotar nu med att NU måste vi ha fler bosättningar för att stävja terrorismen!? Ja såklart, vad annat var att vänta.

En talesman för Israel står i TV och säger att HUR kan Abbas ha ett samröre med dessa barnamördare! Öhhhhhhhh! Harkl, Host!

Israel tillfångatar barn sätter dom i fängelse och utsätter dom för stryk och att barnen ska skvallra m.m. Barn mördas. Ska dom snacka om terror!? Israel ÄR terror.

Israel bombar 34 ”terrormål”! Varken Israel eller USA drar sig för att mörda om det ligger i deras intresse. Israel stal fem brittiska medborgares identiteter för några år sedan och åkte om det var till Dubai och mördade en högt uppsatt palestinsk politiker. För inte så länge sedan mördades en palestinsk politiker i Tjeckien när han öppnade ett kassaskåp som var apterat. Själv är jag övertygad om att Israel förgiftade Yassir Arafat. USA gör likadant som jag skrivit om många gånger som t.ex. Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas.

Israel och USA är länder som anser sig själva stå över allt annat. Dom kan begå dom vidrigaste brott men anklagar andra för att begå brott mot mänskligheten med mera. Israel är en terrorstat och likaså USA. USA som har världens största terrororganisation till sitt förfogande, CIA. USA har dödsstraff i över 30 länder där Texas är värst i antalet avrättningar. “Öga för öga tand för tand” är det som gäller i USA så även i Israel. Rena rama medeltiden med alla dessa religiösa högertokar som även finns i Israel där Gud är mäklaren. Vilka stollar!

Israel är förlorat och alla vettiga judar borde åka därifrån! Israel är en ockupationsmakt och inget kan ändra på det.

Netanyahu flörtar dessutom nu med kurderna och tycker att dom ska en egen stat! Är han riktigt klok?? Ska han nu också lägga sig i hur kurderna har det när han och Knesset inte klarar av någonting i Israel!?

Israel har bara en sak i huvudet och det är att få bort palestinierna på ett eller annat sätt och dom har inte den minsta tanke på fred. Söndra och härska är en bra metod för det och den använder Israel sig flitigt av.

Vad Isis planerar är svårt att veta men dom har legat lågt och är rika som troll så kanske är det dags för krutdurken nu. USA har nu kontakter med Iran!?

Det hela är så sjukt att klockorna stannar men USA är känt för att vända kappan efter vinden.

Israel attackerar mål i Gaza
Tre israeliska tonåringar har hittats mördade på Västbanken. Israel anklagar Hamas för dådet och har under natten genomfört en rad flyganfall i Gaza. ”Hamas kommer att få betala”, säger premiärminister Benjamin Netanyahu. Israel angrep totalt 34 mål på Gaza, enligt den israeliska tidningen Haaretz.

Militären uppges ha dödat en palestinsk tonåring. 18-åringen ska enligt palestinska säkerhets- och sjukhuskällor ha skjutits ihjäl under en räd i flyktinglägret i Jenin, uppger AFP enligt TT. Enligt Haaretz, som refererar till palestinska källor, rör det sig om en 16-årig pojke. Tre palestinier ska även ha gripits efter sammandrabbningarna.

Enligt ögonvittnen ska även två huvudmisstänkta Hamasmedlemmars hem i Hebron ha sprängts av israelisk militär, rapporterar AFP. Ett barn ska ha skadats vid en explosion, rapporterar palestinska källor enligt Haaretz.

De tre tonåringarna försvann på Västbanken den 12 juni och påträffades döda i närheten av byn Halhul strax norr om Hebron på måndagen.
– De låg under en hög med stenar på ett öppet fält, säger Peter Lerner, talesman för den israeliska militären enligt Reuters.

Israel attackerar mål i Gaza

INGEN såg när tre kroppar bars ut på ett öppet fält och begravdes under en hög med stenar!?

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.