Kendall Jones från Texas – Adrenalin-junkie?

Testosteronet flödar i vissa kvinnor också som hos den här kvinnan Kendall Jones. En slogan som är vanlig i dessa kretsar är: “För att bevara djuren måste vi döda dom”. Bullshit!!

Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om hon sysslar med “Canned hunting” också som är den allra fegaste formen av jakt och den är tillåten i Texas. Hon kanske till och med har tränat så? Vem vet.

Folket jublade skriver hon när hon hade dödat en elefant så att en hel by kunde få mat. Äter man leopard, noshörning, flodhäst och lejon i Afrika? Elefant äter man dock. Ger hon betarna också till byfolket? Så att folk i Afrika kan få in pengar på detta också? Pälsen från leopard och lejon?

Det är vansinnigt att hennes argument är att rädda folk från svält! Den största jävla lögn som kommer från jaktkåta människor som blir upphetsade av att skjuta stora vilda djur på den afrikanska savannen! Vissa människor blir höga av att döda dessa fantastiska djur. Thats it!

Det är inte Svensson och Andersson som åker på safarijakt utan dom som är riktigt rika som har detta som någon slags hobby. Kick-jägare är vad det handlar om. Adrenalin-junkies!

Jenny Kendell! Du är en testosteronstinn kvinna och jag tycker att du är otäck precis som din pappa och alla andra brutala jägare som åker till Afrika och betalar hur mycket som helst för att få skjuta vilda djur, överklasstrash!!. Du verkar helt dum i huvudet!? Ni kan ingenting om Afrika och dess folk. Absolut ingenting! Någon idiot skrev i hennes Facebook att världen är fri!? Öhhhhh! Jo, vissa amerikaner eller nästan alla tror att dom kan åka vart som helst och roffa åt sig. Det har vi minsann sett.

Jag tror att den värsta staten i USA är Texas för där tycks dom allra värsta psykopaterna finnas och dom jakthungriga. Dom avrättar även folk för glatta livet. Jag tycker att jakt är OK där den är berättigad som nu i Sverige borde man verkligen ut och jaga vildsvin som börjar att ta sig i i städerna och är otroligt farliga och stora. Goda dessutom!

Kendell, en liten snorunge som stoltserar med vapen över djuren dom dödats. DET ÄR VIDRIGT!!! Det finns INGET som rättfärdigar jakt på dessa stora fantastiska djur som elefanter vilka är intelligenta, kloka, har empati, kan sörja, har ett rikt sätt att kommunicera, kan gråta, hjälper varandra, uppfostrar i grupp “besvärliga” tonårselefanter m.m. Och dessa fantastiska djur skjuter hon ihjäl för att ge mat åt en by i Afrika!!! Är hon alldeles från vettet!!?? Djävla människa!! Inga andra afrikanska djur heller för den delen som hon dödat.

Jag är arg, nåt så in-i-helvete-arg på dessa människor med någon slags störning för ingen vettig människa åker till Afrika för sitt nöjes skull för att skjuta ihjäl Afrikas stoltheter!

Ursäkta! men jag blir fan-i-mig-galen och hennes fastlåsta leende förstärker det hela. Tror hon och hennes jävla farsa att vi ska tro på det!? Att det är av humanism! Drop dead!!!

Jag mår illa!!

Snorunge!!

Nemen såååååå himla snällt!! Har dom inget godis i Afrika?

Hennes föräldrar?

Alla bilder är printscreen!

Här hennes Facebook:
https://www.facebook.com/kendalltakeswild

Det är OK att skjuta s.k. mördarelefanter men dom har blivit aggressiva på grund av människans hänsynslöshet.

Canned hunting är när man jagar vilda djur i inhägnader där djuren inte kan ta sig någonstans och där jägare kan gå väldigt nära för att skjuta ihjäl dom. Vanligast är dessa lejonfarmar, exempel nedan.

Dessa “hunters” borde sättas bakom lås och bom! Fega kräk!
http://www.youtube.com/watch?v=YPMZ9mRcn50

För ett par år sedan satt jag mycket på en webcam i Kreugers Park, ett litet reservat, Djuma, i denna park där man kunde följa med på safari IRL. Dom hade hade varje kväll ett kort program typ “Vid brasan” där det diskuterade många ämnen och bl.a. Canned hunting som dom kämpade mot för att få ett stopp för detta och där visades en film om en björn i en sådan Canned hunting och jag gråter blod bara jag tänker på den filmen.

En björn har inte en chans att komma undan denna jägare, björnen försöker att klättra upp i ett träd och fegskiten ställer sig bakom björnen och skjuter den i huvudet. Och det ljudet som björnen ger ifrån sig har satt sig i hjärnan. Något så jävla fruktansvärt!! Björnen är inte dummare än att den förstår vad som ska hända. Något så djävla fegt är helt outstanding brutalt!!

19-åringen skryter om hur hon dödar exotiska djur
En 19-åring från Texas har gjort det till “sin grej” att skjuta exotiska och många gånger utrotningshotade djur i Afrika – för att sedan skryta om det genom att posera med dem på sin Facebooksida, som har över 100 000 ”gilla”-markeringar. Bland annat visar hon upp elefanter, flodhästar, zeebror och lejon som hon dödat. Detta har fått djurvänner att rasa. Genom namnunderskrifter försöker de nu få Facebook att ta bort bilderna och ännu hellre att hon ska förbjudas att jaga i Afrika, där hon håller till. Namnunderskrifterna uppgår i skrivande stund till över 94 000. Men även en supportsida, som menar att tonåringen gör helt rätt i att jaga på det sätt hon gör, har startats. Den har i skrivande stund över 47 000 ”gilla”-markeringar och menar att djurrättsaktivister attackerat henne för laglig jakt. Själv hävdar 19-åringen att hennes jagande både hjälper samhället och djuren.

“Att kontrollera den manliga lejonpopulationen är viktig inom stora, inhägnade områden som dessa” skriver hon.

Camilla Björkbom, ordförande på Djurens Rätt, ser det på ett helt annat sätt.

– Att det här fått så mycket uppmärsamhet handlar om att är nöjesjakt i sin allra mest oförtäckta form. Men att jaga dessa djur för nöjes skull är ju tyvärr fullt lagligt. Det florerar faktiskt rätt mycket bilder liknande hennes. Trofébilder som tycks ha mer status när det just är utrotningshotade djur, säger hon.

Att denna typ av jakt på något sätt skulle hjälpa djuren är helt uppåt väggarna, menar hon.

– Jag har svårt att se att man någonsin kan bevara arter med hjälp av jakt. På samma sätt som det är med varg i Sverige går det inte att bevara arter i Afrika genom att skjuta dem. Men argumenten från dessa människor brukar låta så. Att man skulle dra in pengar för djuren och på så sätt skydda djuren från tjuvjakt.

Metro – 19-åringen skryter om hur hon dödar exotiska djur

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Djuren, Hälsa, Kultur, Natur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.