The great challange: Israel and An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel

Det som händer nu i Israel är fruktansvärt. Israeler skriker DÖD ÅT ARABER! på gatorna. Hämnd, hämnd, hämnd är det enda israeler tänker på idag. Men för helvete! vet Israel vem som mördade dessa judiska pojkar? Jag tror, om det inte är Mossad så är det några extrema ultraortodoxa fanatiker för dom finns och det är en grupp som växer. Ingenting har jag läst mer än att Israel gapar att det är Hamas. Detta är en hämnd tror jag då Abbas gick ihop med Hamas. Man offrar tre judiska pojkar för att få anledning att ge sig på palestinier som man vill rensa ut.

Kollektiv bestraffning på ett plågat folk. Jag har skrivit många gånger att man kan utrota folk på olika sätt och Israel gör det på sitt sätt. Hatet som Israel känner främst mot palestinier är samma hat som Hitler kände mot judar, romer och andra folkgrupper. Israel håller en och halv miljon palestinier i ett fångläger i Gaza där folk utsätts ständigt för attacker, död och förnedras och kränks på olika sätt. Ett är att dra in på vattnet ett annat är att stänga av elen.

Även på Västbanken där palestinier ständigt kränks genom nattliga räder och där palestinska hem rivs och bosättarna bygger sina egna hus. Det är för jävligt rent ut sagt.

Och detta exceptionellt brutala, att bränna en 16-årig palestinsk pojke levande går knappt att ta in! Och sen misshandla en kusin svårt som sörjer är groteskt!

Och detta jävla AIPAC som styr och ställer i USA och som har sitt egna “Secret goverment”. AIPAC finns överallt, i EU och i Sverige. AIPAC är den mest aggressiva och penningstarka lobbygrupp som finns. Och dom är alla sionister. USA:s största multinationella företag är medlemmar i detta AIPAC! Det är AIPAC som hetsar att starta krig mot Iran, det är sionisterna som är den största faran. Vilka är det som hetsar nu i Israel?


AIPAC kallas inte bara den mest mäktiga främmande lobby, är också den “mest korrumperade” för deras ekonomiska inflytande på amerikansk politik är outstanding. En annan intervjuperson beskriver en incident med Harry Trumans presidentkampanj, där han mutades att erkänna Israel som en stat för att vinna valet.

Det bästa jag har hört på länge är Miko Peled, israel, jude bor numera i USA, född i en välmående familj där pappan var general men som kom till insikt och bytte sida och det gjorde även Miko Peled. Jag själv tror aldrig att det blir fred mellan Palestina och Israel. Det blir det först när Israel är borta.


Miko Peled – The General’s Son: Journey of an Israeli in Palestine

Miko Peled – Tear Down the Wall

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.