Bandidosledaren begravd – gravstenen felstavad

Fan så roligt!!!

Men det spelar ingen roll för skurkar som finns i Bandidos dom kommer inte till Gud ändå. Det blir käpprakt ner i helvetet!!. Dom är några jäkla råbusar utan hjärna men när någon dör inom gruppen är det minsann gråt och tandagnisslan! Det är precis som en narcissistisk sekt. Vulgärt och osmakligt är bara förnamnet!

Hur i glödhete….. kan det bara tillåtas en sådan sten!!?? Det är ju helt upprörande! 1%-are vet ju alla vad det betyder. Det är en mördare som ligger där. Det är en merit att ha mördat. Det är liksom inträdesprovet för att bli en fullvärdig medlem. Rövare och banditer allihopa!! Förhoppningsvis är det någon som tar bort skiten!

Under stor polisbevakning begravdes under lördagen den danske Bandidosledaren Poul “Big Mac” Joachim Hansen, 42.

Men på den gigantiska specialbeställda gravstenen hade ett stavfel smugit sig in.

“Vaya con dias” (Gå med dagar) stod det, i stället för “Vaya con dios” (Gå med Gud), skriver Ekstrabladet.

Hundratals knuttar från när och fjärran hade i går samlats i kyrkan i Grästad i Danmark för att följa den tidigare “finansministern” i Bandidos till sista vilan till tonerna av Metallicas “Nothing else matters”.
Svensk granit.

På kyrkogården hade i förväg en stor svart gravsten i svensk granit rests. Gravstenen kostade, enligt Ekstrabladet över 45 000 svenska kronor.

På gravstenen syns Bandidos logotyp och texten “Vaya con dias Big Mac”.

Men så var det inte tänkt.

Bandidosledaren begravd – gravstenen felstavad

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bandidosledaren begravd – gravstenen felstavad

  1. Lester skriver:

    Jag tror inte nån kommer till himlen, men de flesta kristna tror att så länge man ångrar sina synder och erkänner gud så gör man det. Det är ganska äckligt tycker jag, att kristna grova brottslingar alltid känner sig säkra på att de får den största belöningen oavsett vad de gör i livet. Deras brott rättfärdigas via arvssynden vilket innebär att alla människor syndar, ingen är felfri. Det rättfärdigar till och med mord. Nej, jag håller mig helst borta från en sån religion.

  2. admin skriver:

    AMEN!
    Helt sant och jag håller mig också borta från religionen. Dessa kriminella MC-gäng är som maffian i Italien, lika sjuka och lika brutala och groteska och religiösa på något sjukt snedvridet sätt. Gud är ond med andra ord.

Kommentarer inaktiverade.