Världen är helt jävla galen!!

Lama protester, inga sanktioner mot vad USA/Israel gör mot palestinierna! Det är ett folkmord!!

Och emellanåt blir det en liten kisspaus så folk kan återvända hem för att se sina hem bombade till ruiner och hitta ännu fler döda samtidigt få lite mat genom hjälpsändningar så att dom inte svälter ihjäl och sen börjar helvetet igen!!?? Hur sjukt är inte det?

DET ÄR EN FORM AV TORTYR!! Det är så tortyr fungerar, torteraren plågar tills personen nästan är medvetslös och så blir det lite godis och vila och sen börjar tortyren igen! Det är det som pågår i Gaza nu och som har pågått sen 1948 i intervaller och mellan dessa trakasserier och kränkningar dagligen i CheckPoints, minerade åkrar, skördar som ruttnar i väntan på “rätt” papper, skolbarn som måste ha vakter med till skolan på Västbanken då dom hånas, stenas, nattliga räder där folk slits ur sina sängar på grund av något påhittat m.m.!

Stora demonstrationer runt om i världen men vem bryr sig? VI folket bryr oss. För mig känns det samma som i Vietnam, samma brutalitet, skoningslöshet och nerdrogade soldater som slår mot ett folk som inte hade gjort någonting mer än att dom var kommunister och det tyckte USA var en bra anledning att attackera ett land. Många statskupper USA har initierat på grund av det.

Bilden lånad från Palestinska Huset i Göteborg och någonstans i vimlet i mitten finns jag med den palestinska flaggan i skyn. Många var vi och att visa solidaritet och empati känns bra och att palestinierna vet att vi folket stöder.

https://www.facebook.com/PHGBG

I SVT står en bror och gråter över den israeliske soldaten som dog i strid MEN innan Israel visste det så gapade Benjamin Netanyahu, Obama, John Kerry och FN, släpp soldaten och så bombades det ännu mer!!?? Får någon sörjande från Gaza komma till tals på detta sätt? Nej, naturligtvis inte. EN gråtande brorsa i Israel får!! Hur många sörjande finns det inte i Gaza? Kvinnor och barn som slaktas på löpande band!?

Israel, NI startade ett krig och då får man räkna med att soldater dör, eller hur? Då tycker jag det är vidrigt att stå i TV och gnöla om en soldat när en bra bit över tusen palestinier där många är kvinnor och barn har slaktats. Jävla psykopater!

Hur startades kriget i Irak? Jo, genom en lögn precis samma gjorde Israel med USA:s hjälp förstås.

Har SVT nu blivit en zionistisk tv-kanal? Det verkar så när man visar detta med soldaten från Israel. Det är skrämmande!

Israel!! för helvete! det är NI med USA:s hjälp som startade denna terror på grund av att ni fick världen tro att Hamas dödat dessa tre israeliska ungdomar. Och nu detta med en soldat! I ärlighetens namn tror jag många skiter fullständig i den soldaten när man ser resultatet av mördade i Gaza.

Canned Hunting!

Har ni inget samvete eller moral överhuvudtaget!!??

Ni dödade dessa ungdomar för att få en anledning att starta detta helveteskrig. Hur bisarrt är inte det. Och denna löjliga Obama som står i TV och jamar, att nu får det vara stopp! Visst OK, sluta skicka vapen till Israel då! Men, nej då han måste väl säga säga nåt.

Världen är förryckt och ALLA med ett hjärta i kroppen mår dåligt av det som händer och USA/Israel blir mer och mer hatat av folket och av vissa länder. Ambassadörer ska tas hem och sanktioner ska införas. Vi folket kan göra mycket genom att sluta köpa produkter som har kopplingar till Israel eller produceras på Västbanken.

Men Israel bara pumpar på och palestinierna SKA bort, Israel ska bli den plattform och näste där övriga länder successivt ska tas över. Jag förstår inte, att folk inte kan se detta, det är helt obegripligt!

Sveriges liberalfascistiska regering hade myror i brallan när dom tog över då dom ville sälja ut så mycket som möjligt till riskkapitalister där dom flesta är från USA och andra har kopplingar till USA i olika hedgefonder och investmentbolag. Och alla har dom kopplingar till AIPAC.

Hur många vet t.ex. att Veolia som många åker med varje dag till jobbet är ett israeliskt företag? Inte många. Tåg, skyttlar och bussar runt om i landet har upphandlats av Veolia. Ibland funderar jag på hur gick det till egentligen? AIPAC finns i Sverige också och det är världens största och aggressivaste lobbygrupp. Det är näringslivet som styr och våra politiker är nickedockor precis som i USA och i andra länder.

Zionisterna har med en enorm propagandamaskin skapat forum för att sprida sin islamofobi, ett exempel är på Flashback. En dåre sitter i Malmö med sin Jihad-blogg och en sitter i Jerusalem och skapar hatbloggar på olika portaler o.s.v. o.s.v.

Några exempel på varor som är israeliska eller producerade av företag under AIPAC.

Högerklicka/Visa bild

För några år sedan köpte jag ett usb-minne av märket Kingston. Då visste inte jag att det var en israelisk produkt. När jag installerade tog det över alla mina ikoner, hårddiskar så alla hade den röda djävulen som symbol. Det var ett sjå att få bort skiten. Jag stampade sönder det och slängde det i soporna. Men SANDISK är också ett märke från Israel. Finns det något som INTE är från Israel/AIPACK i detta landet? Alla appar som finns som kontrollerar folk från morgon till kväll. Det smygs in på ett läskigt och skrämmande sätt, manipulerar människor då apparna är attraktiva och gratis.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, In the air, Israel-Palestina, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.