Ryssland stoppar matimport från EU, USA och Kanada

Ryssland gör alldeles rätt! Jag avskyr Putin men här gör han rätt! Det är USA och EU som har ställt till med den jäkla röran i Ukraina som nu råder och där Putin nu rustar för krig vilket jag INTE tycker är rätt men så fort USA lägger sig i något blir det bara ett helvete som resultat. USA står för krig och ödeläggelse där många liv går till spillo.

Obama och dom runt honom agerar som en Dendroaspis polylepis! Wikipedia

När Ukraina valde Ryssland istället för EU/Obama skickades det en destabiliserings-trupp till Ukraina, som vanligt när USA blir sura och intressen hotas. Ock så betalades det antagligen en del till EU-vänliga huliganer.

Vi ser resultatet av USA:s härjningar i Mellanöstern, Sydamerika och just nu Venezuela. USA innebär terror! Israel är också USA:s terror mot palestinierna! USA är Djävulen! Sanktioner kan vara bra men när EU/USA införde sanktioner mot Ryssland så får dom smaka på sin egen medicin och EU med för den delen.

Rysslands premiärminister Dimitrij Medvedev meddelar nu att den ryska regeringen förbjuder import av kött, fisk, mjölk, mjölkprodukter, frukt och grönsaker från bland annat USA och EU. Ett beslut som påverkar andra EU-länder betydligt mer än Sverige.

– Det innebär att mycket av den svenska livsmedelsexporten till Ryssland inte påverkas, som våra oljor och fetter. Sverige drabbas inte särskilt mycket jämfört med andra EU-länder, säger Håkan Björklund på organisationen Livsmedelsföretagen.

Beslutet sker på order av den ryske presidenten Vladimir Putin och är ett svar på de sanktioner som västvärlden vidtagit mot Ryssland i spåren av Ukrainakrisen. Importförbudet kommer att sträcka sig över ett år. Förutom EU och USA innefattar förbudet även Australien, Kanada och Norge.

– Det finns inget bra med sanktioner och det var inte ett lätt beslut att ta, men vi var tvungna att göra det, säger Medvedev enligt Reuters.

Ryssland stoppar matimport från EU, USA och Kanada

Jag fick en riktigt otäck kommentar för några dagar sedan. Kontentan är, om jag hade en gevärspipa tryckt mot pannan och jag BARA hade tre alternativ vad skulle jag välja, flytta till USA? flytta till Ryssland eller dö?

Jag kollade med min checklista för och emot och jag kom fram till, JAG skulle välja Ryssland. Jag hatar amerikansk kultur som bombarderar oss dagligen som t.ex. på TV! Jag hatar den matkultur som bedövar oss och gör oss sjuka t.ex. McDonald, KFC, Pizza Hut! Jag hatar mentaliteten!, Jag hatar störst, bäst och vackrast och med det anser sig stå över alla andra och ta sig vilka rättigheter som helst!! Jag hatar Monsantos, jag hatar allt som AIPAC står för även ADL och JDL. Jag hatar myten om den “Amerikanska drömmen” för den finns inte och har aldrig funnits! Jag hatar KKK! Jag skulle kunna rabbla en hel timme tror jag. Finns det något bra med USA då? Jovars, det finns det såklart. Miljökämparna och Democracy Now t.ex.

Att tycka vad man vill och säga det är mer begränsat i Ryssland men jag föredrar det än att leva i USA med alla dessa galningar som finns där, rasismen, religiösa jävla tokstollar och andra värstingar. Alla dessa galningar som är helt jävla vapentokiga. Polisen är lika brutal i USA som den är i Ryssland, där är det “hugget som stucket”.

Jag har alltid känt mig mer hemma i den kultur och mentalitet som finns i forna Sovjet. Så är det bara!

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Teater och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.