WHAT!!!!! WHAT!!!!! Är Sverige helt kokko!!!!

OM detta är sant vad ska folk tänka som bor där branden rasar!!??

Det är väl order från Obama i så fall. Hur i glödheta helvete kan man nobba dom planen som jag skrev om i förrgår!!!! Men Sverige är det mest amerikaniserade landet i EU! Usch vad jag börjar avsky detta landet också och om jag hade varit ung hade jag flyttat härifrån! Och det har jag väl skrivit ett antal gånger tidigare i denna blogg.

För bövelens bövlar!! Skicka hem dom som finns nu för dom räcker inte till och ta hit BE200 från Ryssland!

Så det finns ett plan som är en riktig värsting i sammanhanget! Det ryska vattenbombplanet Ilyushin Il-76 kan lastas med 40 kubikmeter vatten.

Det är ENORMT stort. Jag begriper inte hur ett sådant plan kan lyfta överhuvudtaget!

Sverige nobbade rysk hjälp
Insatschefen ovetande. Christer Larsson är militär insatschef. Han kände inte till gårdagens ryska erbjudande om ytterligare ett vattenbombningsflygplan.

– Jag har varit med på de flesta ledningsmöten och inte hört om det här överhuvudtaget, säger han.

Personalen på marken är Christer Larssons ansvar – de som drar slang, släcker bränder och servar med logistik. Han tror inte att markpersonalen hade hjälpts av ytterligare ett flygplan.

– Vi har så mycket flyg i luften så säkerheten är det som är prio ett även i det här fallet. Man kan inte skicka in hur många plan som helst i det här luftrummet just nu, säger Christer Larsson.

AFTONBLADET AVSLÖJAR: Sverige nobbade rysk hjälp


Det ryska vattenbombarplanet B200. Det är MYCKET stort och kör både på land och på vattnet. Mycket imponerande.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, In the air, Natur och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.