Oligarki finns i vår demokrati

Jag tycker inte att vår demokrati är så värst mycket att hurra för idag. Det är rättsröta á la carte. Våldtäktsmän går fria då det sitter idioter eller mutade domare i våra domstolar, kvinnor går inte fredade och barnen våldtas på våra daghem som ägs av dessa oligarker iallafall många av dom. Det är brister överallt då vår liberalfascistiska regering har sålt ut det mesta av vår välfärd. Fallskärmar till dom som har skött sig sämst och sen raskt till ett annat företag.

En av dom värsta är mångmiljardären Henry R. Kravis, sionist med ursprung från Ryssland och ingår i Bilderberggruppen och ingår i Kohlberg Kravis Roberts. Han är bl.a. delägare i RJR Nabisco, First Data, TXU, Beatrice, Safeway, Duracell och Go Daddy Group and Toys R Us.

När jag läser om honom vilken stor välgörare han är mår jag illa. Han har köpt ett helt sjukhus. Han stöder museum, universitet olika sociala projekt på våra skattepengar och att dessa girigbukar får härja fritt och ingen i regeringen bryr sig. Är det konstigt att det ser ut som det gör i Sverige? Nej, såklart inte. Regeringen har sålt ut Sverige! Hur mycket pengar finns under bordet månntro? Vår regering är också nickedockor till olika lobbygrupper.

Hur många sionister sitter i regeringen? Jag vet inte men det går väl att ta reda på för det är VÄLDIGT tyst när det gäller palestinierna. Den starka lobbygruppen “Svenska kommittén mot antisemitisms” (SKMA), motsvarigheten till ADL där Willy Silberstein är ordförande. Bl.a. skriver han såhär:

”Sverige har blivit ett land där inte alla möts med respekt. Alla människor tycks i mångas ögon inte vara lika mycket värda.”

Men vilket värde har palestinierna då? Inget alls tydligen!

Sverige är det mest amerikaniserade landet i världen kanske, iallafall i Europa. Och det gör att det är farligt att vara svensk i den numer krigiska världen där USA och sionisterna är en stor del av detta där USA lägger sin näsa i blöt i allting.

Vi kan fråga oss idag vad är det som är svenskt? Vad kan vi köpa som inte tillhör dom där bolagen som ingår i AIPAC eller är producerade av sionister i Israel eller i USA eller någon annanstans i världen?

Till och med pengahungriga riskkapitalister har köpt in sig Kung Markattan och dom har köpt upp en massa veterinärkliniker i Sverige vilket har inneburit högre avgifter. Såklart dom vill ju suga ut stackars djurägare också.

Överallt där dom kan sniffa sig till pengar så tar dom över med ”an offer you can not refuse.” i god maffiastil.

Kravis är också den som har fått stå modell i filmen ”Wall street” då Kravis var inblandad i en av dom smutsigaste affärerna i USA. Men dom är skurkar hur har dom annars fått sina stora förmögenheter? Inte är det på ett ärligt sätt utan det handlar om att lura skjortan av folk.

Money, money, money, money, money är det enda dom tänker på och att suga ut så mycket som möjligt ur det svenska samhället med skatteplanering och att föra ut pengar ur Sverige där vi andra som arbetar och betalar skatt och får ut mellan 20.000 och 30.000 ungefär.

Ingen trevlig person detta. Han ser ungefär likadan ut på alla bilder. Iskall!

Academia, ALERIS, Attendo, BAGGIUM, Björn Savén, Börje Ekholm, Capio, Carema, Conni Jonsson, DIAVERUM, Frode Strand Nielsen, FRÖSUNDA, George R. Roberts, GLOBAL HEALTH PARTNER, Henry R. Kravis, HUMANA, Ingvar Kamprad, JB EDUCATION, Johan Schröder, Jonathan M. Nelson, KUNSKAPSSKOLAN, Lloyd Perry, Martin Halusa, Mikael Ahlström, Nic Humphries, OLIVIA, Peder Pråhl, POWER PLANNING SYSTEM, Robert Andreen, Stewart Kohl, William Jackson Henrik Borelius/Attendo , Peder Pråhl/Carema och alla dom andra som ingår i dessa bolag icke att förglömma Chris O´Neil med sina hedgefonder och riskkapitalbolag där nu också prinsessan Madeleine ingår.


WALL STREET – Trailer ( 1987 )


Henry Kravis: How the Corporate Titan Rocked Wall Street
Nov. 12 (Bloomberg) — His name is synonymous with ‘Corporate Titan.’ As co-founder of KKR, Henry Kravis re-wrote the rules of leveraged buyouts; he and his cousin George Roberts now rule over an empire that dwarfs some of the world’s mightiest public corporations. “Bloomberg Game Changers” follows Kravis’ rise from his early days in ‘bootstrap’ acquisitions, through his role in the rise from.

Usla förhållanden
Bert Karlsson kunde i fjol redovisa en omsättning på 50 miljoner kronor. Med det är inte bara hyrorna som är problemet. Flyktingarna på Karlssons boenden vädjar om hjälp på grund av de usla förhållandena.
När Expressen talade med några av flyktingarna på hans boenden gav ville flera uttryck för missnöje.
–  Snälla, hjälp oss. Vi har utslag från vägglöss och maten är dålig. Vi vill flytta till eget boende, sa en kvinna till tidningen.

Andra aktörer är ännu fräckare. Trots att Attendo individ och familj AB gjorde en vinst på 69 miljoner kronor förra året betalar de ingen bolagsskatt. Bolaget gör därmed vinst på skattemedel men betalar själva inte tillbaka till samhället. Snacka om dubbelmoral.

Ett fåtal har privatiserat
Moderaterna och finansministern Anders Borg beklagar sig och kallar Attendos beteende för ”ansvarslöst”. Lite ironiskt kan det tyckas med tanke på att moderbolagets Attendos vd, Henrik Borelius, själv har varit rådgivare åt regeringen i välfärdsfrågor.

I somras presenterade tankesmedjan Tiden rapporten ”Oligarkerna – vinnarna i spelet om välfärden”. Oligarki betyder fåmannavälde. Och det är vad svensk välfärd har drabbats av. Ett fåtal politiker och tjänstemän har drivit igenom privatiseringen av välfärden och själva blivit rika på kuppen.


Aftonbladet – Oligarki finns i vår demokrati

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.