Obama: IS är en ”cancer” som måste stoppas

Herr President! VEM har skapat denna cancer? VEM? Det är NI och era företrädare som gjort världen sjuk i cancer. NI har smittat ner världen med invasioner, övergrepp, avrättningar, Gitmo, kidnappningar, statskupper m.m. m.m. m.m.

Det är payback-time nu Herr President! Att det skapas grupper som IS är inte alls konstigt så även al-Qaida, Hizbolla för att ta några exempel. Överallt där USA lägger näsan i blöt blir det ödeläggelse och död.

Hur många har USA mördat genom årens lopp bakåt i tiden till 1949 med Syrien och sen framåt till idag? Hur många mördades i Vietnam? Hur många har mördats i Irak som bara fortsätter att skörda offer, hur många mördas i Ukraina med USA:s hjälp? Hur många statskupper har USA initierat? Hur många har USA mördat för att dom varit obekväma? Miljoners miljoners och åter miljoner människor har dött i orättfärdiga krig som startats av USA som har världens största terrororganisation, CIA till sitt förfogande.

God bless Edward Snowden! God bless Manning och Julian Assange för deras mod och priset dom nu får betala för, för att dom drog ner byxorna på USA. Ett USA i förfall bara att se morden i Ferguson. Ett land utan moral eller etik. Ett land som använder drönare för att mörda, ett land utan empati. Ett land som håller Israel under armarna så att mördandet kan fortsätta mot palestinierna. Ett land som styrs av sionister genom den makt dom har i AIPAC, ADL m.fl organisationer och JDL en maffialiknade organisation.

Hatet mot kristna kommer som ett brev på posten då allt ont kommer från väst. Det är payback-time nu Herr President.

Jag tycker att USA står för allt ont här i världen och sätter hela väst i gungning. Vi alla och främst Sverige anser jag kan komma att utsättas för terror då vi är en klientstat till USA och snart kanske hela EU blir mer eller mindre amerikanskt genom handelsavtal som kommer att bli förödande för vanligt folk och småföretag.

USA, det är ni som cancern!! Varför bär Foley en dräkt som används i Gitmo? En signal om dom orättfärdiga gripande av “kanske” terrorister. Hur många civila har inte mördats! Kvinnor och barn! Ni religiösa fascister som förpestar landet! Hycklarnas maktcentra.

USA:s statskupper

Enligt uppgifter i amerikanska medier kände USA till planerna på att journalisten James Foley skulle halshuggas, men kunde inget göra. Och i den blodiga videon med titeln “Ett budskap till Amerika” hotar Islamiska staten (IS) att avrätta ännu en amerikansk journalist som hämnd för USA:s flygattacker.

På onsdagskvällen svensk tid kommenterade Obama avrättningen av Foley. Han kallade IS en ”cancer” som måste stoppas. Till höger: Soldater från IS på ett anti-flygvapen.
En talesman för USA:s regering säger till amerikanska medier att hotet att avrätta Foley framfördes innan videon kom ut och Merrick Tabor, statsvetare vid Stockholms universitet, är ganska säker på att president Barack Obama också kände till det.

– Jag har svårt att tänka mig att Obama inte fick information om hotet, säger han.
Igår kväll svensk tid kommenterade Obama avrättningen av Foley. Han kallade IS en “cancer” som måste stoppas. Han preciserade inte vilka åtgärder som nu vidtas, men  mycket talar för att Obama, som under en tid borde ha känt till IS planer för de amerikanska journalisterna, gav sitt svar redan i måndags när han kommenterade händelseutvecklingen i Irak.

– Ingen ska betvivla att USA:s militär kommer att fortsätta de begränsade operationer jag har gett klartecken till – att skydda vår personal och våra anläggningar i Irak, både i Erbil och Bagdad, och att ger humanitärt stöd som vi gjorde i Sinjarbergen.

Metro – Obama: IS är en ”cancer” som måste stoppas

WHAT!! WHAT!! Vad är det han säger!! Det finns ingen tro som lär oss massakrera människor!!?? Håhå! DET GÖR USA JÄMT!!

Obama: ”Ingen gud skulle stå för vad IS gjort”
Avrättade USA-journalisten USA:s president Barack Obama höll i kväll ett kort tal efter att Vita huset bekräftat att den video som visar avrättningen av den amerikanske journalisten James Foley är autentisk.
– IS talar inte för någon religion. Ingen gud skulle stå för vad de gjort. Det finns ingen tro som lär oss att massakrera människor. En grupp som IS har ingen plats på 2000-talet, sa Obama i talet.

Obama: ”Ingen gud skulle stå för vad IS gjort”

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.