”Smygbögarnas sammankomst” m.m.

Jag fick en kommentar om varför feministbloggar var så besatta av Robert ”Pongo” Hermansson.

INGEN av oss feminister är det. Jag tror att dom allra flesta är äcklade av honom och tycker att han är en skit. Han är en elak person och han är ett fyllo dessutom tror jag att han är bög, en smygbög. Han hatar kvinnor och sin mamma i synnerhet och han spyr ut sitt hat mot feminister som då får representera alla kvinnor.

En äcklig person som sitter online och super och den lilla grupp som följer honom är dom flesta småungar som donerar pengar så att han kan sitta och supa online. Fans som donerar pengar till hans kommande barn. Han säger hela tiden att inte skicka pengar genom PayPal, varför? Skatten? Fansen bestämmer hur pengarna ska användas. En donerade pengar om ”Pongo” tog fem shots!? Vad fan är det för en person som är så jävla dum i huvudet!?

På fyllan gapar han och han häver ur sig könsord och när det går snett vrålar han. Det är så att jag undrar om han är psyksjuk på något sätt. Desto fullare han blir desto emligare blir han. Han ältar allting och han ÄLSKAR alla.

Jag har lyssnat på detta vrak åtskilliga kvällar när han fyllnar till och blir så packad att han måste logga ut för det är så att man kan inte vara hur full som helst för då blir man bannad tydligen.

Då förflyttar sig packet till Tinychat och dom är några få. Robert ”Pongo” Hermansson beter sig som ett praktsvin. En kväll var han aspackad och han var den drivande i det hela. Det finns en kille som heter Olle som har en mycket lång ”snabel” och ”Pongo” driver honom till att visa den. Om Olle visar ”snabeln” ska ”Pongo” dra ner byxorna och visa sitt ”paket”. Och det gör också ”Pongo”.

Man kan inte hjälpa hur man ser ut mellan benen men stor pung tycker jag är äckligt värre. I övrig var det inte mycket att hurra över. ”Pongo” klagar över sin pungsvett och då var det nästan dags att spy. Hur i glödheta helvetet kan Ida tycka att denna person är attraktiv?

Den här personen med sina näthatarkompisar som har jagat och jagar nästan varje dag Lady Dahmer med hur falsk, ful och tjock hon är även Röda hund och WDF får utstå spott och spe. Inte ens när “Pongo” spelar online får Lady Dahmer vara ifred så kommer det skit i chatten.

Här har vi en grupp män (kan diskuteras) som jagar feminister och hatar dom. Den som är mest utsatt är Lady Dahmer då hon är känd under sitt riktiga namn. ”Butthurt”-gruppen har hotat att bränna ner hennes hus, hängt ut hennes barn, hennes man, hotat med att sabotera huset. Denna grupp vill skära henne i strimlor, gasa ihjäl henne och ritat nidteckningar och allt man kan tänka sig. Toklandet har tagit kontakt med hennes annonsörer och svärtat ner henne i god Flashback-stil.

Dom har tagit ett populärt klipp om Hitler och satt egen text som vem som helst kan räkna ut vad det handlar om.

Nu finns även Toklandet med i detta gäng som är en riktig stolle som verkar vara en hyperaktiv galning som också hänger på detta gäng av idioter och småungar. Lady Dahmer har till och med fått en egen flik hos Tokstollen. Där han hatar henne och ”analyserar”. Djissus Kraist!

Och ”Pongo” är bög det är jag övertygad om därav hans hat mot kvinnor. En person som inte kommer ut ur garderoben och det är inte alls ovanligt att bögar lever dubbelliv.

”Pongo” har en barndomskamrat Nicklas som också är med här. Och han nästan kräks när Olle visar vad han kan göra med sin ”snabel”. Är han också med i denna mobb ”Butthurt”/Maskulint Initiativ?

”Maskulint initiativ” ett parti som ska krossa feminismen. Öhhhhhh! vilka barnrumpor! Ingenting kan krossa feminismen!

Men det var trist när ”Pongo” berättade online under ett spel att hon hade blivit hotad och till och med mordhotad och blivit så utsatt för stress så hon fick åka in på akuten och sedan bo gömd då risken för missfall var överhängande.

Undrar om han tänker på vad Lady Dahmer känner som blir utsatt för samma hat och hot som Ida?

”Pongo” i fyllan och villan försökte ta sitt liv och fick vara på psyket över natten. Det sistnämnda tror jag inte ett dugg på. ”Pongo” är en DramaQueen av stora mått och jag undrar om han inte är lite av en mytoman. Ett mycket stort ego har han och han vill ha bekräftelse jämt och ständigt. Det finns inte så mycket gutts i den personen när det väl kommer till kritan.

Någon i chatten påstod att det var ”Pongo” själv som hotat Ida på Facebook. ”Gasljus” i Umeå, varför inte.

Han röker som en borstbindare och han super online så att han blir aspackad och beter sig som ett svin är det något att ha? Stackars grannar som har denna vrålande suput som granne och all denna rök måste kännas i hela huset. När barnet kommer ska det behöva utsättas för detta? En vrålande pappa som super och röker kan knappast vara den bästa miljön för ett litet barn som dessutom är spelberoende då han all ledig tid spelar online. Han behöver avgiftas både från alkohol och spel även gå en etikettkurs hur man beter sig och se till att han kommer ut ur garderoben!

Att se genom bilder hur han har sjangserat bara under ett år är bedrövligt. Han har blivit ful och tjock sen han blev ihop med Ida. Och hans impulskontroll har allt annat att önska och kanske blir han våldsam mot Ida en vacker dag. Han är en riktigt vidrig person!

Många bilder talar för sig själv. När han kommer hem från nattpasset sätter han sig och super redan klockan 9 på morgonen. Ida är en sak som han fått i julklapp och många bilder talar för att han har problem med sin sexualitet. Sen hans hat mot Lady Dahmer så även Tokstollen som försöker förstöra för henne genom att kontakta hennes annonsörer.

Robert “Pongo” har inte tillstymmelse av integritet. Han fläker ut hela sitt liv på nätet så även Idas. FY FAN!! vilket äckel han är!

Här några bilder som talar för sig själva!


Högerklicka/Visa bild

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på ”Smygbögarnas sammankomst” m.m.

 1. NoBoyToy skriver:

  Vilken dåre, alltså….? Toklandet, indeed… De passar ju bra ihop.
  Vad håller på att hända med svenska män?
  Alkoholiserade, ofräscha, omogna, tramsiga, ointelligenta, okunniga och penis-fixerade kvinnohatare.

 2. admin skriver:

  Jo, en kan verkligen undra vad som händer med svenska män. Pöbelmentalitet på nätet skapar dessa monster där dom kan ha kontakt runtom i hela världen.

  Men vi vet att detta handlar om svaga män med sina tillkortakommande som ger sig på kvinnor som vill ha rättvisa i samhället. Även dessa svaga män har på något sätt haft sin lilla nisch av att dom ändå har något dingel mellan benen och nu kan detta raseras. Dom är inte accepterade utan lever i ett “mellanskikt” och det kan förstöras om kvinnor får mer makt över sina liv. Då kommer dom att hamna i bottenskiktet med all rätt då dom är riktigt otäcka. Dom fattar inte att ett jämlikt samhälle gynnar alla även dessa “män”

 3. Nära vän till Ida som fått nog! skriver:

  Hej!

  Det här får du Mer Än Gärna vara öppen med! Annat skulle göra mig besviken.

  Jag, med många andra har fått nog.
  Vi har fått nog av att Ida sitter tyst och vägrar berätta. Av att hon är gömd, men inte av det skälet Robert säger. Vi har länge varit djupt förtvivlade över att inte kunnat göra annat än se på. Se på hur Ida brutits ned.

  Var ska man börja?

  Attacken mot en ung kvinna hemma i Roberts lägenhet då han kastade in en tjej i väggen så hon slog i huvudet och Ida bad grannarna ringa polisen?

  När Ida förtvivlat ringde ett samtal till mig och frågade mig vad hon skulle ta sig till, om det ens fanns någon annan väg ut än självmord? Jag visste inte då vad hon menade och hon avbröt samtalet väldigt snabbt. Kanske för hon var rädd för bli påkommen?
  Jag visste inget då. Utan antog att det var så. Innan hade jag funderat. Nu blev jag mycket berörd och bekymrad. Så började prata runt med några gemensamma vänner.
  De hade också reagerat på att hon längre inte svarade på Fb när de skrev meddelande eller när de skickade sms. Till och med att hon bytte nr och inte gav ut det till oss.

  NÅGOT var uppenbart fel. Det här var inte sociala, spralliga och glada Ida längre.

  Fler blev bekymrade… hennes familj. Hon svarade inte på samtal eller knappt sms. Inte heller kom hon hem så ofta som hon brukade till föräldrarna. Hon träffade inte längre oss vänner.

  Varför? Vad händer? Vad kan vi göra? DE frågorna ställde vi oss, var för sig och tillsammans.

  Idag har hon ännu inte berättat allt. Hon vågar inte.
  När jag har frågat henne, vad hände i början? Så berättade hon om en tjej som kommit hem till Robert för hälsa på. Robert hade blivit utanför då tjejen och Ida pratade. Så till slut stormade han ut ifrån lägenheten efter ha skrikit argt på dem båda.
  Ida trodde då att han ville vara ensam eftersom han gick ut, och trodde det var för lugna ned sig.
  Så hon sa till tjejen, “vi tar ett glas vatten och du kan stanna kvar. det är ingen fara!”

  Efter vad Ida uppfattat så gick 5minuter innan Robert kom tillbaka. Nu var han inte arg. Han var rasande. Han började skrika och säga att de båda skulle dra åt helvete. Att det var slut för Ida inte gått efter honom, det betydde att hon inte älskade honom.

  Tjejen gick i mellan och försökte få Robert att lugna ned sig. Allt blev värre. Tjejen sa upprepade gånger “ta inte ut det här över Ida, jag går bara du inte gör det!”

  Ida minns inte mer än så att det var skrik och tjejen blev ledsen men försökte lugna ned honom. Själv var Ida chockad. Detta var en ny sida av Robert.

  Efter ett tag, vad Ida tror, gick tjejen ut ifrån lägenheten för att hon hoppades på Robert skulle lugna ned sig.

  Ida blev tillsagd att det var slut och hon skulle ut NU. Så hon började klä på sig ytterkläderna. Det var ju slut. Hon bodde inte där då.

  Robert blev ännu mer rasande när hon klädde på sig ytterkläderna. Och lät inte henne gå. Då blev Ida rädd.
  Robert fortsatte gorma på Ida. Vad Ida tror, så hörde tjejen det och därför kom hon tillbaka in i lägenheten. Det var skrik och tjejen bad Ida följa med henne därifrån.
  Då tar Robert tag i tjejens axlar och knuffar ut henne ifrån dörren så tjejen flyger rakt in i trapphusets vägg med en hård smäll mot bakhuvudet.

  Robert går fram, sätter sig ned och säger förlåt. Ida springer dit och knuffar undan honom, skriker att han ska ge fan i att röra tjejen. Robert blir då förbannad på Ida för han har rätt att säga förlåt.

  Flera grannar kommer ut då de hör detta. Sen minns bara Ida att hon ber en granne ringa ambulans eller polisen, att hon och tjejen sitter på ett trappsteg. Medan Robert står och skriker åt grannarna att dra åt helvete och andra liknande saker.

  En granne ringer polisen. När Ida då ska hämta något inne i lägenheten för sedan följa med tjejen hem och få sova där över natten, så säger Robert
  Om du lämnar mig ser jag till att jag får behålla din hund.

  Ida blir rädd. Och det fick henne att stanna kvar.

  Det är vad hon berättat.
  Sen har hon inte berättat något mer. Men när jag frågat vad hände sedan och varför packade du ihop lite av dina saker på natten då Robert jobbade, för lämna honom?
  Kollar hon bort och börjar gråta hejdlöst. Någon gång kommer hon berätta. När hon är stark igen. Vilket jag och många fler vänner ser att hon börjar bli. Men när hon blivit så stark att hon vågar.
  Då kära Robert ska jag se till att även berätta det. För något riktigt illa har du gjort förutom brutit ned henne totalt. Och jag vet inte vilket av det som är värst.
  Men jag vet, du har Endast dig själv att skylla för att hon lämnat dig.

  Du isolerade henne ifrån familjen och oss vänner. Det vet jag.
  Sen kan jag bara anta att hon levt under våld, hot och rädsla med dig.
  Ingen blir så här nedbruten utan anledning. Men hon har alltid gått sin egen väg och gjort det med självförtroende. Ida är envis och modig.

  Ida har alltid tagit hand om sina vänner. Till och med dem sina bekanta.
  För ge ett bra exempel.
  På en fest hemma hos sig, såg hon att en av hennes bekanta inte mådde bra alls. Så hon avbröt festen, fick ut alla och satte sig ned för prata med hennes bekant. Det visade sig vara stark ångest och självmordstankar för personen. Så Ida frågade vad hon kunde göra. Ida ringde efter skjuts till akuten och var där från 23.00 till på morgonen i väntan på personen skulle få hjälp. När personen efter ha pratat med psykolog, fick besked om att det var aktuellt att läggas in för få vidare hjälp, så först då när personalen följde med personen vidare, så gick Ida hela vägen hem igen till Ersboda från sjukhuset. För Ida har alltid brytt sig om andra. Detta är bara ett exempel på vad hon gjort för en bekant. Tänk er då vad hon ställt upp för oss närmaste vänner i all mån hon kunnat.

  Därför bryr vi oss så mycket om henne. För hon är värd all kärlek och omtanke vi kan ge. Vi vet att vi får det tillbaka.

  Avslutar nu. Men Det här är till Dig Robert från oss, hennes närmaste vänner.

  Du har brutit ned en vacker och underbar person. För du insåg att hon var för bra för dig. Du lyckades med det. Hon var helt knäckt när jag träffade henne två dagar efter hon lämnat dig och jag har aldrig sett henne så tidigare. Då har vi känt varandra ifrån Dagis. Det är länge. Men vet du? Även när hon var på botten, dit du lyckades få henne så sjönk hon aldrig till din nivå. Din nivå är så låg att helvetet snuddar i den.

 4. Nära vän till Ida som fått nog! skriver:

  Vill bara lägga till en sak, nu när jag läst igenom ditt inlägg igen.

  Jag, personligen, tror Ida gick för barnets skull. Då hon inte visade att hon tänkte på sig själv när jag mötte henne två dagar efteråt hon lämnade honom. Ida grät och sa upprepade gånger att hon var orolig för barnet och allt som den ska ha utsatts för under graviditeten de första månaderna av hennes stress och orolighet. Och hon uttryckte oro inför framtiden hur barnet ska ha påverkats av det.

  Men det är bara vad jag tror. Jag vet inte säkert.

  Hur som helst ska jag med många fler bakom Ida, se till att hon INTE går tillbaka. Vi funderar på polisanmäla. Men vi kan bara berätta våra upplevelser. Och hoppas på att anmälan går vidare.

  Sen vill jag säga Tack för din omtanke att du sett igenom Roberts beteende mot henne. Tyvärr har du nog mer rätt än du anat. Tack igen.

 5. admin skriver:

  Jag har lagt in dina kommentarer också i huvudmenyn på startsidan längst upp. Jag antar att många också tittar där.

  Jag har sparat ner mycket material också och även spelat in men det är på så många Gb så det går inte att ladda upp någonstans. Men det finns här.

  Det är mycket att ni som är hennes vänner stöttar Ida!

Kommentarer inaktiverade.