Google utvecklar drönare

Ja såklart. Google ska inte vara sämre än Amazon. Goggles drönare ska var behjälplig vid krissituationer och leverera varor. Jaha, hur stora ska dom drönarna vara då? Ingen sån pjutt som visas på bilden kan inte leverera förnödenheter till krisområden. Huvudsyftet är ett helt annat och som Amazon/Google kamouflerar genom att vara samhällsnyttig.

Samma sak med Googles glasögon där huvudsyftet är ett helt annat i vanlig ordning som också dom allra flesta appar där det handlar om att få ut all information från folks privatliv.

Det finns INGET som är tänkt att vara enbart samhällsnyttigt! INGET! Det finns en helt annan agenda bakom som alltid när det gäller dessa organisationer som är medlemmar i AIPAC. USA gör inget om man inte får något tillbaka. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att förbli!

Google håller på att utveckla drönare som ska kunna leverera varor. De flygande farkosterna ska bland annat användas vid nödsituationer och för kommersiella syften.

Drönarna ska enligt Google kunna användas i samband med naturkatastrofer som jordbävningar och översvämningar. Tanken är att de ska kunna leverera förnödenheter till otillgängliga områden. Men de ska också kunna användas av företag i kommersiella syften.

I dag skiljer sig regler och krav för hur drönare får användas mellan olika länder. Den som vill använda dem i kommersiellt syfte i Sverige måste söka tillstånd från Transportstyrelsen. Bilder som tas från luften måste dessutom skickas till Försvarsmakten innan de får spridas.

Om det nu skulle tillverkas drönare av den sorten som Amazon/Google i Sverige kommer det naturligtvis fuskas med bilder från luften. Hur ska Transportstyrelsen hålla koll på det? Bilder som kommer att spridas genom dolda forum/bloggar m.m.


DN – Google utvecklar drönare

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Google utvecklar drönare

  1. NoBoyToy skriver:

    Herregud, alltså? Vart är världen på väg?

  2. admin skriver:

    Den här utvecklingen skrämmer mig verkligen! Unga är så historielösa så dom tänker men det här väl bra, då slipper vi gå till posten. Nu är också sheriffstjärnor på utdöende. Ska dom jaga i alla leksaksaffärer också. Ska alla stjärnor med sex uddar förbjudas? Vi fick ett helvete när Internet kom och värre kommer det att bli.

    Jag har sett dokumentärserien i SVT om “USA:s dolda stater” då förstår man hur hemskt det är.

Kommentarer inaktiverade.