Så kom det jag har väntat på! Israel beslagtar mer mark!

Jag har skrivit om detta många gånger och jag vet att det är en strategi. För genom det här agerandet kommer Israel att ta över all palestinsk mark vartefter varenda s.k. vapenvila. Fy Fan vad jag hatar Israel/USA! Benjamin Netanyahu ÄR dagens Hitler!

Hur många palestinier har fördrivits och mördats från 1948? En miljon? Två miljoner? Tre miljoner?

Israel provocerar fram ett krig och så bombar man Gaza sönder och samman och tusentals palestinier mördas och dom utför terror på Västbanken och så blir det vapenvila och så bygger Israel nya bosättningar och USA/zionisterna tittar åt ett annat håll.

SÅ HAR DET VARIT VID VARENDA DJÄVLA VAPENVILA!

Israel och zionisterna är ren ondska! Den senaste gången med de tre israeliska pojkarna är enligt mig ett solklart fall för att starta ett utrotningskrig. Israel offrade dessa pojkar. För så fort pojkarna “försvann” blev det över 30 bombningar mot Gaza på en dag. Ingen kunde då veta något vad som hade hänt dessa pojkar MEN Israel visste såklart.

Sverige och USA är nästan samma för här finns det många storföretag som stöder zionisterna och därför gör Sverige ingenting för som i USA styrs Sverige också av dessa israelvänliga multinationella företag som t.ex. Wallenberg och det fick vi också bekräftelse på genom saudiaffären.

Politikerna är bara nickedockor. Och hur är det med Kungahuset? Kronprinsessan “räddade” affären!? Näe säger jag. Hur är det med Chris O´Neil? Riskkapitalisten med sina hedgefonder som suger ut fattigt folk. Det är väl mumma för Sverige att han har nästlat sig in i kungahuset. Kungen är ju överförtjust och drottning Silvia också. Giftermål mellan “Kungahusen” för att stärka gemensamma intressen?

Vi vet ingenting vad som pågår bakom stängda dörrar eller om USA:s “dolda stater” där det pågår mer än att övervaka världens befolkning genom “ThinTread”, “FISA-lagen” eller om “TTIP” som definitivt kommer att sätta demokratin ur spel och det är ju naturligtvis syftet också. EU och USA tillsammans och USA kommer att bestämma allt vad som rör handel, vad vi ska köpa och vad vi ska odla. Små odlare MÅSTE köpa utsäde från t.ex. “Monsanto Company”, ett multinationellt kemi- läkemedels- och jordbruksföretag som är världens näst största producent av genmodifierade frön bl.a. Men vi har också “Syngenta” ett Schweiziskt företag som är minst lika vidrigt som Monsanto och detta företag “verkar” vara svenskt och finns på flera ställen i Sverige. Det är så dom kamouflerar sig. “BASF” inget undantag.

En mycket bra sida på vad man ska undvika.
Blacklisted: GMO Supporting Food Companies to Avoid

Lite OT men viktigt ändå då finns kopplingar.

Här en dokumentär om hur Israel ska ta över Gaza och Västbanken och målet är även Libanon. Dokumentären är gjord av en israel. Hur man framställer effektiva vapen som kan vinklas. Israel är en bödel.


Vapenlabbet – UR Play Tillgängligt t.o.m. måndag 5 jan. 2015

Israel beslagtar palestinsk mark på Västbanken
Israel–Palestina-konflikten Israel har tagit beslut om att beslagta 400 hektar palestinsk mark på Västbanken, uppger en talesman för den israeliska armén till nyhetsbyrån AFP. Marken ligger runt staden Betlehem på den södra delen av Västbanken och som orsak anger Israel kidnappningen och morden på tre israeliska ungdomar i juni i år. Den oberoende organisationen Peace Now, som granskar Israels bosättningar, betecknar den israeliska expropriationen som mycket långtgående. ”Detta saknar motstycke sedan 1980-talet och kan förändra tillvaron dramatiskt i området”, säger organisationen i ett uttalande.

Israel to expropriate 400 hectares of West Bank: army
Israel announced plans on Sunday to expropriate 400 hectares (988 acres) of Palestinian land in the Bethlehem area in the south of the occupied West Bank, the military said.

“On the instructions of the political echelon… 4,000 dunams at (the settlement of) Gevaot is declared as state land,” the army department charged with administering civil affairs in occupied territory said, adding that concerned parties have 45 days to appeal.

It said that the step stemmed from political decisions taken after the June killing of three Israeli teenagers snatched from a roadside in the same area, known to Israelis as Gush Etzion settlement bloc.

Israel has named three Palestinians from the southern West Bank city of Hebron as being behind the murders.

The Etzion settlements council welcomed Sunday’s announcement, and said it was the prelude to expansion of the current Gevaot settlement.

It “paves the way for the new city of Gevaot”, a statement said.

“The goal of the murderers of those three youths was to sow fear among us, to disrupt our daily lives and to call into doubt our right to the land,” it said. “Our response is to strengthen settlement.”

Settlement watchdog Peace Now expressed alarm.
“As far as we know, this declaration is unprecedented in its scope since the 1980s and can dramatically change the reality in the Gush Etzion and the Bethlehem areas,” it said in a statement.

“Peace Now views this declaration as proof that Prime Minister (Benjamin) Netanyahu does not aspire for a new ‘Diplomatic Horizon’, but rather he continues to put obstacles to the two-state vision and promote a one-state solution.

“By declaring another 4,000 dunams as state land, the Israeli government stabs (Palestinian president Mahmud Abbas) and the moderate Palestinian forces in the back, proving again that violence delivers Israeli concessions while non-violence results in settlement expansion,” it said.

Peace Now official Hagit Ofran told AFP that the legal basis for such land confiscation was an 1858 ruling by the region’s Ottoman rulers.
scw/srm

Aftonbladet – Israel beslagtar palestinsk mark på Västbanken

Enligt internationell rätt är det förbjudet för en ockupationsmakt att flytta sitt lands invånare in på ockuperad mark, vilket är något som Israel gjort kontinuerligt sedan ockupationen inleddes 1967 (1947 ska det väl vara). Under fredsprocessen i början av 1990-talet fastslogs det att byggandet av israeliska bosättningar skulle upphöra, men byggandet fortsätter liksom konfiskering av palestinsk mark. Idag bor mer än 400000 illegala israeliska bosättare på Västbanken varav ca 200000 i östra Jerusalem.

PGS – Bosättningar, husrivningar och landkonfiskering

När kommer nästa provokation från Israel så att dom återigen kan bomba Gaza sönder och samman och terrorisera ännu mer på Västbanken och “straffa” palestinierna med ytterligare bosättningar på Västbanken genom förfalskade bevis så att palestinska bostäder kan rivas. Israel skiter fullständigt i några regler. Dom mördar folk på internationellt vatten där folk mördades på båten “Ship to Gaza”. För Israel finns inga regler likaså för USA som har mutats sig till att ingen från USA kan ställas till svars i Haag oavsett grymheter. Hur mycket betalade USA för det? Sen att Sverige protesterar betyder ingenting, det är bara bullshit!

Sverige och EU måste sluta stödja Israels bosättningar ekonomiskt

Israels svar på att Palestina uppgraderades till observatörsstat i FN i torsdags kom snabbt, och var – trots allt många hävdar motsatsen – inte särskilt överraskande: 4 600 nya bostäder i östra Jerusalem och på Västbanken. Sverige och EU måste gå från ord till handling och sluta stödja Israels bosättningspolitik ekonomiskt, anser Settler Watch.

– Det är inte första gången som Israel straffar Mahmoud Abbas och palestinierna för att de agerar inom FN. När Abbas ansökte om fullt medlemskap för Palestina i FN hösten 2011 svarade Israel med att besluta om över 1 000 nya bostäder i bosättningar , säger Johannes Mosskin, talesperson för Settler Watch.

Internationella medier har rapporterat om hur israeliska ambassadörer runt om i Europa kallats till respektive lands utrikesdepartement för att förklara Israels agerande. Även Israels ambassadör till Sverige har kallats upp till svenska UD.

– Att Sverige och EU markerar kraftfullt mot de israeliska bosättningarna är bra. Men kritiken förblir verkningslös om den inte backas upp med politisk handling, säger Johannes Mosskin.

En rapport visade nyligen att EU:s handel med varor producerade i de illegala bosättningarna ökat. Denna handel nu omsätter två miljarder kronor varje år. EU importerar 15 gånger mer från bosättningarna, än från palestinier. Räknat per capita importerar EU hundra gånger mer från en israelisk bosättare än från en palestinier.

– Det är orimligt att Sverige och EU stödjer Israels bosättningspolitik ekonomiskt, eftersom man är överens om att den strider mot internationell rätt och hotar tvåstatslösningen. Utrikesminister Carl Bildt och handelsminister Ewa Björling måste ta sitt ansvar, och ta initiativ till en ny lagstiftning som förbjuder grossister, detaljhandel och banker att handla med, samt investera i, de illegala bosättningarna, säger Johannes Mosskin.

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.