NSA Creates Google-Like Search Engine

Ingenting förvånar mig längre.

USA är den största cancersvulten någonsin sen andra världskriget! Min högsta önskan är att detta genomruttna imperialistiska land faller med dunder och brak och tar Israel med sig.

Klyftorna ökar med stormsteg och rasismen som är inbyggt i systemet som ofta visar på polisens brutalitet. Vi ser även i Sverige mer och mer hur polisen har brutaliserats. Och även vi blir stympade p.g.a. den sketna regering vi har.

Nu förstår jag varför Reinfeldt stod med öppna armar och tyckte att vi skulle ta in fler flyktingar. Ja, såklart det har blivit storbusiness i asylverksamheten också då vi kunde se i TV hur vinster kunde utveckla ett konferenscenter! PÅ VÅRA SURT FÖRVÄRVADE KRONOR!! Hur mycket pengar går ner i dessa vidriga människors fickor. Liberalfascismen göder dom välbeställda på vår bekostnad. Det är äckligt!

Tillbaka till cancersvulsten USA!

Högerklicka/Visa bild

A new report by The Intercept news site reveals the National Security Agency is secretly providing troves of data to nearly two dozen government agencies using a “Google-like” search engine. Documents from Edward Snowden provide proof that for years the NSA has made data directly available to domestic law enforcement agencies like the Drug Enforcement Administration and FBI.

The search tool, known as ICReach, contains information on both foreigners and millions of U.S. citizens who have not been accused of wrongdoing. It is designed to share more than 850 billion records — that is more than twice the number of stars in the Milky Way. We speak with Ryan Gallagher, The Intercept reporter who broke the story.

We also ask Gallagher about his report on how the U.S. military has banned all employees from reading The Intercept and has begun blocking the website on work computers, purportedly because it has published classified material. “That kind of policy in the age of Manning, in the age of Snowden, just is totally archaic, and it doesn’t fit the modern world,” Gallagher says. “You can have a situation where an intelligence analyst in the government with a top-secret security clearance is in a position that they can’t read public news reports.”

Det finns mycket mer att läsa på “Democracy Now” som är ett dom få vettiga i USA. Det finns även en video som visar på hur det är ställt.

NSA Creates Google-Like Search Engine to Help Other Agencies Access Collected Phone, Email Records

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på NSA Creates Google-Like Search Engine

 1. NoBoyToy skriver:

  Jag måste säga att jag instämmer i att USA (det kristna hyckleri-landet) är en enda stor cancersvulst. De är upphov till det mesta av eländet vi ser idag i världen och de är inte färdiga än, sanna mina ord.

 2. admin skriver:

  USA har destabiliserat Ukraina för att få det närmare EU för att få tillgång till Ukrainas naturtillgångar. Ryssland svarar förstås. Destabiliseringen fortgår i Venezuela och USA ställer till ett helvete och infiltrerar, manipulerar och mördar folk och skapar upplopp. Falsk propaganda som gör folket stressat.

  Snart kommer vi att få se en USA-vänlig president som är köpt för att USA ska komma över gasen m.m.

  Så har det pågått sen 1949 då USA gav sig på Syrien. Så nog finns det fog för att kalla USA för Djävulen eller en cancersvulst som bara sprider sin ondska över världen.

  Jag har en PDF i högermeny om USA:s statskupper och invasioner. Många beror enbart på att landet har varit kommunistiskt som t.ex. Vietnman.

 3. NoBoyToy skriver:

  USA har också lyckats stressa upp våra politiker genom att hota med att om vi inte går med i Nato så kan vi inte räkna med USA:s hjälp vid eventuellt anfall. USA lägger näsan i blöt överallt och särskilt stort verkar intresset vara för EU.

 4. admin skriver:

  Det är en våt dröm för USA att komma åt EU. Och EU kommer troligtvis att godkänna TTIP-avtalet och då är det ABSOLUT kört för den demokrati som finns kvar. Då tar USA över med sina multinationella företag och småföretagare som känner sig missgynnade har inte en chans. Då kommer Monsanto dundrades och tvingar alla odlare och bönder att köpa utsäde därifrån och ajöss med ekologiskt! Alla åkrar kommer att bli kontaminerade då gmo-frön kommer att spridas och säkert görs då det finns försöksverksamhet redan på t.ex. potatis och sockerbetor.

  Det är den värsta biten då det vi vet att råttor får cancer av GMO och nu misstänker man att på sikt blir allt giftigt. Det finns inte tillräckligt med forskning ännu. GMO-växter blir också resistenta och då krävs starkare bekämpningsmedel och då gäller inte RoundUp längre som idag är fruktansvärt giftig.

  Men som sagt så vill USA med dom starka lobbygrupper som finns ta över världens livsmedelsförsörjning och dom är på god väg. Och allt sker i tysthet i hemliga grupper som t.ex. Bilderberggruppen där Carl Bildt och fanstyget Kravis finns med och allt sker bakom EU:s stängda dörrar. Det är så jävla läskigt!

Kommentarer inaktiverade.