Globalt herravälde och lite annat

Jag gå igenom alla mina Dagens ETC och Flamman och har klippt ut artiklar innan tidningar går i tunnan.

Jag hittade denna artikel och jag tänkte, är det 1 april heller nåt? Nu har jag vetat detta i flera år att USA/AIPAC vill ha herraväldet men inte att det är USA som står för freden i EU. Det är skrämmande med dessa otäcka människor. Och att det är USA:s militär som borde få Nobels fredspris.

“The Brooking Institution” som framhåller sig själva som den mest inflytelserika tankesmedjan. Jojo, jävla zionister. Går TTIP igenom så kommer dom att få det och så äter dom sig vidare som den värsta mördarbakterie.

Högerklicka/Visa bild/


Jag hittade inte artikeln den kanske har utgått då den har ett par år på nacken.
Flamman

Sen har vi det fruktansvärda som zionisterna i Israel håller på med, etnisk resning, testar vapen på palestinier, provocerar fram krig för att Israel vill ha hela Palestina och även Libanon. Zionister är nog det värsta jag vet.

Och “Canned Hunting” i Gaza.

Oroligheterna som nu eskalerar i Mellanöstern är USA/Israels “förtjänst”! Att IS finns är inte konstigt alls. Onda människor!

Högerklicka/Visa bild/
Tre galningar från Knesset!

Här är ett exempel på hur Israel ser på palestinier!


Vapenlabbet – UR Play Tillgängligt t.o.m. måndag 5 jan. 2015

Och så damp det ner nån skit i brevlådan och det var från nazisterna SvP. Mitt i detta jäkla elände måste jag skratta åt dessa totalbombade personer som inte vet ett piss om någonting. “Tusentals år av svenskhet!!” Dom är ju helt dumma i huvudet! Men det är att dom är helt historielösa. Det enda dom vet är från 1939 möjligtvis och om “Kalle dussin” Tusentals år av svenskhet!! Djissus Kraist!! Dom är så korkade att dom tror att svenskar har ploppat upp från den svenska myllan som champinjoner eller nåt. Men det finns många smågluttar som är förvirrade och går på denna skit.

Det är verkligen upp-och-nervända världen med ett land som verkar ha vanföreställningar om det mesta!

“Den enda långsiktiga lösningen är försoning!” Är han spritt språngande galen!!

Högerklicka/Visa bild

Jag hittar inte artikeln i Dagens ETC men jag hittade Jim Lobe som skrivit artikeln.

LobeLog-foreign policy
DagensETC

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Kultur, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Globalt herravälde och lite annat

 1. NoBoyToy skriver:

  Det är väl från den amerikanska tankesmedjan som högern har fått idén till sin tankesmedja Timbro som finansieras av Svenskt Näringsliv (företagen) och som “påverkar” opinionen i landet med alla hundratals miljoner kronor som de har till sitt förfogande.

  Ett globalt herravälde? Tja ett herravälde har vi ju redan så det återstår bara att se vilka makt-herrar som vinner striden om jordens resurser och vad som kommer att krävas för att “vinna”.

  Eftersom kvinnor och barn lever under väldigt olika villkor i världen och i EU, återstår det också att se vilka kvinnor och barn som får stryka på foten iom globaliseringen. Vi ser redan att herrarna diskuterar tex abortlagstiftningen och sexualbrottslagstiftningen i Sverige och Norden, dvs att den måste “anpassas” till övriga EU-länder. En kan säga att det med all säkerhet kommer att bli världens mest jämställda länder i Norden som kommer att få anpassa sig efter andra länders syn på jämställdheten mellan kvinnor och män.

  EU:s maktmäns syn är att hela världen/samhället bygger på (hetero)familjen och dessa mäns mål är att verka för (hetero)familjens fortsatta existens, oavsett vad det kostar. Kvinnors och barns mänskliga rättigheter och deras fria vilja spelar lika lite roll idag som det gjorde för hundra år sedan i herraväldet. Av den anledningen ser vi också många svenska partier (SVP, SD, KD, M mfl) som driver denna typ av heterosexuella “familjepolitik”. De avser att anpassa kvinnors och barns levnadsvillkor till övriga länders “familjepolitik”.

 2. admin skriver:

  Ja, det tror jag också att Timbro är en avknoppning från ”The Brooking Institution” som är medlemmar i AIPAC. Det mäktiga näringslivet i USA så även i Bilderberggruppen.

  Dom vet vad dom gör och dom är tysta när dom genomför sina “kupper” och bara propagerar hur farliga muslimerna är. Det sitter personer i Jerusalem och skapar bloggar runtom i världen som enbart är till för att smutskasta muslimer. Det finns en på bloggen.fi men jag kommer inte där just nu. Sen finns ju idioten med sin “Jihad”-blogg, Pettersson som måste ha en skruv lös. På träskforumet finns många trådar som enbart handlar om muslimhat. Det är hemskt.

  Och nu ska USA ha en militärövning i västra Ukraina!!??
  Dags att flytta till Norrlands urskog?

  Att ge sig på kvinnor/barn idag är helt legalt. Nu räcker det med ett sms-förlåt för att bli friad och Gud nåde om du lägger dig i hans säng då du är berusad och behöver sova. Oavsett så är det fritt fram att våldta. Biologiska olyckor är dom och underutvecklade på dom flesta plan.

 3. NoBoyToy skriver:

  Det är hög tid för kvinnor att börja fundera på om det verkligen är värt det, att ens umgås med män? Många män är uppenbarligen så promiskuösa, efter sin uppväxt i Porrlandet, att de kan tänka sig att runka av sig i både djur, barn, lik, män, kvinnor som sover, medvetslösa kvinnor, sönderslagna och söndergråtna kvinnor, kvinnor med självskadebeteende, kvinnor som är lika gamla eller yngre än deras egna döttrar, äldre tanter, kvinnor som inte tycker att de är attraktiva, kvinnor som inte är intresserade av deras penisar, kvinnor som säger nej osv, osv.

  De här männen får sedan hjälp av andra män i manssamhällets rättröte-väsende så att de patetiska runkpellarna slipper straff för att ha tvingat in snopparna i andra levande och döda varelser.

 4. NoBoyToy skriver:

  Och – ha ha ha! Sedan enas våldtäktsmännen, polismännen och männen inom domstolarna om, att inte bara våldtäktsmännen utan också de levande och döda varelser som de har runkat av sig i/på med våld, har haft “sex”. Våldtäkt är alltså lika med sex för väldigt många män. Och om våldtäkt är lika med sex, så är väl sex lika med våldtäkt?

 5. admin skriver:

  Exakt! Det verkar gå en epidemi runt om världen som drabbar kuken som bara MÅSTE våldta. Att våldta en 90-åring till och med om det kniper.

  Det är sanslöst!

  Att leva utan en man är underbart. Jag har gjort mitt och när det var gjort tog det inte så många år då jag insåg att ensam är bäst. Jag har vänner och övrig familj så mig går det ingen nöd på.

 6. admin skriver:

  Män blir sjuka av all porr och våldsamma spel som t.ex. Counter Strike. Ett jävla skjutande och dödande hela tiden så det är inte konstigt om män blir våldsamma och våldtar. Dom vet inte till slut var verkligheten finns.

Kommentarer inaktiverade.