Anna Ardins hämnd

Nu har jag hittat hämnden i 7 punkter.

Jag har hela tiden varit mycket kritisk till hela förfarandet när det gäller Julian Assange och hennes agerande och hennes hämnd i 7 punkter vid tiden 2010. Och jag är helt säker på att detta handlar om Julian Assange och att han hade sex med Anna Ardin och med Sofia Wilén. Ett svartsjukedrama samtidigt.

Och vad som är sant eller inte så resultatet av deras anmälan till polisen som dessutom var en av kvinnornas vän. Och hon arbetade just den kvällen när anmälan gjordes. Nu var det poliskvinnan som tog initiativet och gjorde anmälan. Konstigt i sig tycker jag när kvinnorna åkte till polisstationen. Kan man begära hos polisen att en person ska ta ett HIV-test?

Claes Borgströms agerande är enligt mig häpnadsväckande där han har bl.a. har sagt att Assange är en ynkrygg!

Och så det har utvecklats är rent förfärligt! Häktad i två omgångar, husarrest i två år och nu fången på Ecuadors ambassad. Att man inte har fått detta ur världen är skandal tycker jag. För FAN åk till London eller ta det via länk!

Men här ligger en hund begravd sanna mina ord. Och han kommer att utvisas om han kommer till Sverige. Inget snack om saken. Det är därför dom är så in i helvete envetna med att få honom till Sverige. Det är ju helt solklart tycker jag.

Varför var Hillary Clinton här i Sverige när J.A. släpptes ur häktet eller om det var husarresten och då flydde till ambassaden? Han skulle ju ha förts till Sverige då. Återigen så spelar USA med kort under bordet. Hillary Clinton skulle naturligtvis ta hem honom till USA efter en snabbis till domstolen.

Allt detta tar ju fokus från misstanken om “sexuellt ofredande/sexuellt tvång/våldtäkt” som jag ställer mig undrande över också när jag har läst förhörsprotokollet och om Anna Ardins hämnd.

Jag kommer också att hitta hennes Twitter där hon är glad som en lärka när hon ska ut med J.A. och äta kräftor.

Det finns också lättkränkta och hämndlystna kvinnor.

J.A är säkert arrogant och osympatisk men det måste finnas gränser! Han är värd ett bättre bemötande! Nu har han även fått hjärtproblem. Alla involverade nöjda och glada?

Anna Ardins hämnd

Förhörsprotokollet

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.