Ju mer jag tänker på detta med G-mail

Jag har nu skrivit till Ricken Patel avaaz.org och dom ska kolla upp saken. Det är ju Google som väljer ut eller filtrerar vad som ska slängas i Skräpposten inte jag. Jag tittar så sällan i den mappen.

Jag kom på att jag inte har sett tredje delen av “USA:s fördolda stater” så jag gick direkt in och tittade på den och jag rekommenderar verkligen till dom som inte har sett den att se den. Där kommer det fram så mycket och allt detta med Google blir helt solklart och det gäller även Facebook, Yahoo och alla andra typer av sociala medier. Genom annonser och cookien/spionen DoubleClick kartläggs ditt liv minutiöst. Så länge du har den i datorn/mobilen så loggar den vartenda steg du tar och allt du gör på datorn. Google har koll på dina lösenord dina knapptryckningar o.s.v. o.s.v. o.s.v. Och om ni har möjlighet töm cookie-mappen ofta eller använd privat surfning om ni använder Firefoxen och använd AdBlock+. För det är så om du är på en sida som ingenting har att göra med DoubleClick följer den dig ändå.

Jag VET att USA/Israel håller koll på mig dessutom har jag skrivit på israeliska ambassadens blogg där jag anser att dom ljuger. Fick jag nåt svar? naturligtvis inte men dom håller koll och en och annan zionist härjar här förstås.

Jag rekommenderar alla som är aktiva i palestinarörelsen att kolla skräpposten om ni använder G-mail.

Jag kommer nu att använda en annan mejl när jag skriver på protestlistor till Ricken Patel avaaz.org. Vem vet Google kanske till och med slänger post som handlar om Gaza innan den ens når mig. Nu får viktig post nå mig på andra sätt.

Dokumentärerna kan ses till och med 2014-09-23.

SVT – Amerikas fördolda stater – del 3

Vår förlorade integritet. Edward Snowdens avslöjanden skapade historiens största läcka av hemligstämplad information. I denna tredelade dokumentär får vi en unik inblick i hur det gick till när USA byggde upp och utvecklade det mest avancerade övervakningssystemet någonsin i strid mot sin egen författning.

Här är första och andra delen av USA:s fördolda stater.
SVT – Amerikas fördolda stater – del 2

Läckorna. Edward Snowdens avslöjanden skapade historiens största läcka av hemligstämplad information. I denna tredelade dokumentär får vi en unik inblick i hur det gick till när USA byggde upp och utvecklade det mest avancerade övervakningssystemet någonsin i strid mot sin egen författning.

SVT – Amerikas fördolda stater – del 1

Programmet. Edward Snowdens avslöjanden skapade historiens största läcka av hemligstämplad information. I denna tredelade dokumentär får vi en unik inblick i hur det gick till när USA byggde upp och utvecklade det mest avancerade övervakningssystemet någonsin i strid mot sin egen författning.

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, In the air, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Ju mer jag tänker på detta med G-mail

 1. NoBoyToy skriver:

  Vi är förstås både övervakade och censurerade och jag tror inte att det hjälper vad man än gör. Enda sättet är att sluta använda datorn helt. Gärna bosätta sig långt ut i skogen också och bli så självförsörjande som möjligt. 😉

  Du har tipsat mig om denna dokumentär tidigare men jag glömde förstås bort att kolla så NU skall jag göra det så att det blir gjort.

 2. admin skriver:

  Ja, DEN är riktigt skrämmande! Dom två tidigare är också väldigt bra men den tredje är en rysare.
  Och börja skriva brev med snigelposten. 🙂

  Igår förresten var Israel och hälsade på i bloggen. 🙂

 3. NoBoyToy skriver:

  Hälsa Israel från mig. 😉

 4. admin skriver:

  Hahahaha! Det var ett tag sedan dom var här men jag är ju fruktansvärt kritiskt till Israel och USA så det är inte konstigt om dom kartlägger mig. Dom läser säkert kommentaren här. 🙂

  http://gjusse.com/israel-besoker.png

Kommentarer inaktiverade.