Anonyma näthatare på Flashback kan avslöjas

Jag hoppas att dom tittar på värstingarna! Rasisterna, nazisterna, kvinnohatarna. Fy fan vilka äckel det finns på det forumet.

Där finns pedofilerna, nekrofilerna, djurplågarna. Där finns droghandeln, prostitutionen och dom grovt kriminella. FY F@N! säger jag. Det är sååååååå bra att man kartlägger den skiten och drar fram äcklen i ljuset. Jag såg för några år sedan att det fanns en tråd som visade bilder på självmord, morbida olyckor och mord.

Hur är man funtad i huvudet om man gillar att titta på sådant. Jag höll på att spy och det vände sig i magen. Det finns många störda människor i samhället.

Och alla dessa kvinnohatare som år ut och år in förföljer kvinnor på nätet. Nu vill jag att #Trolljägarna drar igång så några fula troll spricker i ljust. Även kvinnohatarna i “Butthurt”, “Toklandet” med flera. Dom ska ut ljuset och visas på hurdana dom är, vilka kräk dom är. Och att “Butthurt” och Toklandet sitter på Flashback är ju en självklarhet. Och så som dom har förföljt Lady Dahmer är helt fruktansvärt. Robert “Pongo” Hermansson är absolut värst! Deras enda syfte är att knäcka henne och andra hatare vars syfte är det samma med andra kvinnor.

På Flashback verkar många utvecklas till någon slags antimänniska där sans, balans och empati försvinner och ett hyenatänkande infinner sig.

Heja, Heja!!Researchgruppen!! Det måste bli ett slut på detta!

Flashback har i dag hundratusentals medlemmar som diskuterar en mängd olika ämnen på nätet — exempelvis teknik, spel, relationer, politik, brott och sex.
– Vi ser delar av Flashback som ett tillhåll för näthat, med människor som kränker andra privatpersoner. Det är ett ämne som vi har varit intresserade av tidigare. I princip handlar det om att fortsätta vår granskning av näthatet. Vi vill kolla vad politiker och makthavare skriver när de tror att de är anonyma och om de deltar i kränkningar.
På Twitter uttrycker flera personer oro över hur användaruppgifterna hanteras.

”Det finns förutom hat och vansinne väldigt mycket sköra människors mest hemliga bekännelser på Flashback. Hoppas Researchgruppen minns det. Jag är faktiskt lite skakad”, skriver Jack Werner, som driver Metros Viralgranskare, rapporterar Dagens Media.
– De som kränker andra människor och tror att de kan göra det anonymt, de personerna har anledning att vara oroliga. Andra har ingen anledning att vara det. Vi tittar på de som kränker, säger Martin Fredriksson.

Han säger också att gruppen diskuterar samarbeten med olika tidningar.
– Vi ska träffa en publicist i morgon, som såg att vi skrev om det på Twitter. Men det var inte anledningen till att vi twittrade om det, det var för att någon ställde frågan. Vi har skrivit förut att vi har tillgång till databasen.

I samband med Researchgruppens tweets om databasen, började en gammal tweet från gruppen att spridas. Den är från 2 januari 2013 och lyder ”Skulle personligen lägga 50.000kr för Flashbacks databas. Username&Epost räcker. Någon som vill lägga mer i potten? :)”

Dagens Nyheter – Anonyma näthatare på Flashback kan avslöjas

Jag kommer ihåg när OG:s mejlserver hackades och jag laddade hem den men inte från Flashback och det var skrämmande att läsa. En frågade hur mycket det kostar att beställa en misshandel och då kostade det 50.000 kronor. Man kan alltså beställa en misshandel? eller rent av ett mord om man betalar rätt pris.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Pedofili, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Anonyma näthatare på Flashback kan avslöjas

 1. NoBoyToy skriver:

  DN vågar inte skriva ut att det finns personer på Flashback som “diskuterar” pedofili och hebefeli.

  Det är hög tid att granska detta forum. Jag läste någonstans att Flashback har ca 2 miljoner besökare i veckan.

  Jag läser sällan mansforumet Flashback men som av en händelse råkade jag för någon vecka sedan hitta tråden om en kändiskvinnas 18-årige sons tragiska död. Jag läste en del av inläggen som skrevs om denna sörjande mamma och ja…. det går inte att beskriva i ord – det måste läsas.

 2. admin skriver:

  Moderatorerna/Administratörerna är likadana som dom andra som skriver där Det är samma skit fast i olika högar. En moderator ska inte sitta och diskutera med medlemmar. Dom ska moderera och inget annat och göra kommentera om olämpligt beteende m.m.

  Jag antar att det handlar om Graafs son. Jag har inte läst för jag vet vad som skrivs och hur det hånas om människors dödsfall.

  Flashback är som “Flugornas herre” av William Golding.

 3. NoBoyToy skriver:

  Ja, exakt som Flugornas herre!

Kommentarer inaktiverade.