Varenda dag sen jag skrev om Carema

Varenda jäkla natt sen jag skrev om riskkapitalisterna och framför allt om Carema. Varje natt strax efter 24.00 ligger det tre sökningar på “Carema lyxbyggen” och innan var det om Peder Pråhl som var sökordet. Har Carema något kontor i Gloucester? Dessa IP-nummer handlar det om 77.68.37.91, 88.208.205.88 och 88.208.237.219. Det är väl satt på auto eller någonting eftersom det rör sig om tre datorer. För det kan väl knappast vara någon tokstolle som sitter och kollar varenda natt? Nattvakt kanske som fått detta som en uppgift. Jag är bara nyfiken.

Det finns något i Birmingham utöver London men inget i Glouchester. Det är en liten stad.

Jaha, undrar jag då, VARFÖR??

Det är sen det här inlägget. Jamen vad då då…. Dom ÄR ju det! Suger ut allt det som går från gräsrötterna och lite till. Äckliga utsugare. Dom har ingen som helst förståelse för någonting utanför deras egen sfär.

De feta svinen! (2011)

Vi kan ta en vända till:
Academia, ALERIS, Attendo, BAGGIUM, Björn Savén, Börje Ekholm, Capio, Carema, Conni Jonsson, DIAVERUM, Frode Strand Nielsen, FRÖSUNDA, George R. Roberts, GLOBAL HEALTH PARTNER, Henry R. Kravis, HUMANA, Ingvar Kamprad, JB EDUCATION, Johan Schröder, Jonathan M. Nelson, KUNSKAPSSKOLAN, Lloyd Perry, Martin Halusa, Mikael Ahlström, Nic Humphries, OLIVIA, Peder Pråhl, POWER PLANNING SYSTEM, Robert Andreen, Stewart Kohl, William Jackson, Chris O´Neil.

Jag har skrivit om denna värsting tidigare, Henry R. Kravis

Den amerikanske regissören och dokumentärfilmaren Robert Greenwald har sin bild klar.
– Henry Kravis har en affärsmodell som bygger på vinst på människor.

Han är en av Kravis hårdaste kritiker i USA, bland annat med sina filmer ”War on greed”, och vänder sig mot att riskkapitalister tjänar hundratals miljoner dollar varje år men ändå inte beskattas lika hårt som andra.

Han kallar Kravis ”a poster child of the 1 percent” –ett affischnamn för de en procenten, som syftar på Occupy Wall Street-rörelsens budskap om de rika som har allt, jämfört med de 99 procenten som måste jobba för att de rika ska få allt.

– Kravis och KKR går så långt i sin kapitalism att de ödelägger allt i sin väg och de struntar totalt i moral eller mänskliga kostnader.

Det här inlägget postades i Boende, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.