Antalet rasistiska domare kommer att öka starkt

Inte bara det. Med rasistiska domare följer automatiskt också kvinnohatarna. Rasister avskyr kvinnor och feminister i synnerhet. Och att det har varit ett stort problem med våldtäktsdomar när Alliansen kom till makten har vi sett många bevis på. Våldtäktsdomarna kanske blir till ett intet. I mitt distrikt var SD relativt få men det finns några distrikt där dom är största partiet. Det känns som 30-talet är tillbaka. Alliansen med sin liberalfascism har gjort det möjligt för nazisternas framgångar.

Sverigedemokraternas framgångar i valet innebär att antalet rasistiska amatördomare i domstolarna kommer att öka markant. En situation som inte hade uppstått om riksdagen för ett år sedan hade lyssnat på nämndemannautredningens kloka förslag.

”I troligaste fall avskyr domarna minoriteter”
En inte alltför djärv gissning är att många av de nya domarna i bästa fall kommer att ha grumliga åsikter och i sämsta och troligaste fall avskyr muslimer, svarta, romer och andra minoriteter som det inte ska finnas något större utrymme för i Jimmie Åkessons Sverige.

Nu är inte nämndemännens betydelse för dömandet särskild stor. Juristdomaren står för den grundläggande kompetensen i tingsrätterna och amatörerna fogar sig för det mesta i hens uppfattning.

Och i den mån hobbydomarna kör över den lagkloke så brukar hovrätterna för det mesta hålla med den senare och ändra domslutet.

”Tilltron till rättsväsendet minskar”
Men hur känns det för en åtalad muslim att ställas inför rätta och veta att en av domarna mycket väl kan ha förutfattade meningar om hen? Eller att vänta på ett livsavgörande beslut från Migrationsdomstolen som en sverigedemokrat är med och fattar?

Det nuvarande systemet leder till att tilltron till rättsväsendet minskar. Inte bara för utsatta grupper, utan för alla oss som anser att en opartisk och rättvis prövning är en grundläggande mänsklig rättighet.

Aftonbladet – Antalet rasistiska domare kommer att öka starkt

När TTIP/TAFTA/TISA/ISDS går igenom kan vi hälsa hem. Jag tror att dessa avtal gör det, kommer vi att bli överkörda fullständigt av USA med AIPAC i hälarna och då har vi GMO från värsta Monsanto, Syngenta m.fl. helvetesföretag. Multinationella företag kan stämma länder/stater. Sen finns ACTA också som på sikt kommer att strypa vår rättighet att få uttrycka oss, våra skrifter/böcker kommer att censureras. Tillgång till material/musik kommer att begränsas o.s.v. Så när alla dessa avtal är avklarade så kommer samhället att förändras dramatiskt.

Advokatbyrån Mannheimer Swartling är den byrå i Sverige som lobbar hårdast för att ISDS ska gå igenom och det är ju SJÄLVKLART dom kommer att tjäna hur mycket som helst när företag som känner sig orättvist behandlade kommer att stämma länder. Framtiden ser INTE ljus ut för oss vanligt folk. I framtiden behövs inga politiker utan det är USA/AIPAC som kommer att styra världen precis som dom har arbetat hårt för underground.

USA koloniserar Afrika igen även Kina är på plats så vi går hundratals år tillbaka på den fronten.

Hoppas att jag hinner dö innan dess. För det är ingen värld jag vill leva i!

Bönder kommer inte att få göra som dom vill utan MÅSTE köpa utsäde från dessa helvetesföretag. Odlare kommer INTE att få odla i växthus utan måste odla på friland vilket kommer att medföra stora problem men det löser helvetesföretagen genom GMO som dom MÅSTE köpa från helvetesföretagen.
Hobbyodlare får INTE göra som dom vill utan måste köpa fröer från helvetesföretagen.

Och detta är på gång också. TTIP/ISDS har möten i december och det andra följer med av bara farten. Redan om ett par år kan vår demokrati vara begränsad och vinster i välfärden komma att fortsätta och avregleringen kommer att fortsätta så även vårt vatten.

AIPAC=American Israel Public Affairs Committee. Världens mest aggressiva lobbygrupp.
ACTA= Anti-Counterfeiting Trade Agreement
TAFTA= Transatlantic Trade and Investment Partnership
IATP= Institute for Agriculture and Trade Policy. Har inte så mycket att sätta mot.
EFILA= European Federation for Investment Law and Arbitration
ISDS= International Security Defense Systems
TTIP= Transatlantic Trade and Investment Partnership
TISA=Trade & Investment Services Alliance– 2012 lanserade ett 50-tal länder i Världshandelsorganisationen (WTO) hemliga samtal om ett avtal om utökad avreglering av handel inom alla tjänstesektorer, inklusive offentliga tjänster som sjukvård, vatten- och energiförsörjning, utbildning, miljöskydd mm.

Om man ser vad dessa organisationer har för sig kan vi räkna ut med hålfötterna att det INTE för något gott med sig!!

Stor TTIP-läcka – Avtalet hotar livsmedelssäkerhet och folkhälsan
Det är organisationen Institute for Agricultural and Trade Policy (IATP) som alldeles nyligen läckte ett konfidentiellt dokument från förhandlingarna som innehåller ett utkast för kapitlet om ”sanitära” frågor (Sanitary and Phytosanitary Issues, SPS).

Enligt organisationens pressmeddelande utgör utkasttexten i allra högsta grad ett hot mot livsmedelssäkerheten och folkhälsan. I sin omfattande analys pekar man på att det bland annat inte ges några garantier för att EU inte kommer att importera klorbehandlade kycklingar. I stället talar avsnittet om ”lämplig” (appropriate) skyddsgrad för att tillåta import, och att inga ”omotiverade” handelshinder får skapas.

Hela IATP:s omfattande analys återfinns alltså HÄR. Vi kommer att gå igenom dokumentet och återkommer med en egen analys så snart som möjligt.

Svensk advokatbyrå lobbar hårt för ISDS
Mannheimer Swartling är en av fem organisationen som ligger bakom EFILA. Den svenska advokatbyrån är kopplad till flera uppmärksammade ISDS-fall, bl.a. företräder byrån Vattenfall i företagets två mycket kontroversiella fall mot Tyskland. Den ena stämningen rörde de miljökrav som staden Hamburg ställde vid öppnandet av ett av Vattenfalls kolkraftverk, en stämning som slutade i en förlikning där miljökraven urholkades. Den andra stämningen rör Tysklands beslut att fasa ut kärnkraften, där Vattenfall kräver skadestånd i mångmiljardklassen.

Den svenska advokatbyrån är dock inte ensam om att ha ett något kontroversiellt förflutet i relation till ISDS. Bland EFILA:s panel av rådgivare (advisory board) återfinns det holländska försäkringsbolaget Achmea (som stämt Slovakien två gånger för avskaffandet av vinster i välfärden) samt oljebolaget Shell. Risken är överhängande att riskkapitalisterna AIPAC-gänget tar hem pengarna i dom vinster företagen ger.

ttippen.se – Det senaste om handelsavtalet TTIP mellan EU och USA

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.