Ica öppnar Starbuck-kaféer

Ibland undrar jag om folk vet vilka som ligger bakom detta företag? Inte många. Folk som köper kaffe och mat från Starbucks stöder också Israel. Starbucks coffee gastade ut för ett tag sedan att dom skulle ta över Stockholm och nu äter dom in sig i ICA också. Vad har ICA fått för detta? “An offer you can´t refuse?” Såklart.

Folk ska veta att när man köper mat/kaffe från McDonald, Burger King, Starbucks coffee, KFC m.fl. så stöder man Israel och med det övergreppen mot palestinier.

Ica öppnar Starbuck-kaféer
Ica i Sverige planerar att öppna Starbucks-kaféer i anslutning till sina butiker, och inleder med att öppna tre butiker under 2015.

Ica i Sverige planerar att öppna Starbucks-kaféer i anslutning till sina butiker, och inleder med att öppna tre butiker under 2015.

De ska drivas av Ica men enligt Starbucks koncept och varumärke, skriver Ica i ett pressmeddelande.

Dagens Nyheter – Ica öppnar Starbuck-kaféer

Och som vanligt vandrar jag ut på sidovägar.

AIPAC är som en mördarbakterie som tuggar i sig bit för bit! Vi kommer att dö i septisk chock till slut.

En bråkdel av alla dom företag som ingår i AIPAC:
Visa, Mastercard, Goldman Sachs, Nike, Coca-Cola, Walmart, Lilly, GM, Citi, Apple, Google, Monsanto, Verizon, Hewlett Packard, Exxon, Chevron, McDonalds, CNN, Dow, Viacom, Lockheed Martin, American Express, GE Money Bank, Starbucks coffee, ConAgra Foods, FOX, Microsoft, Yahoo, Kraft m.fl. m.fl. i oändlighet. Det går nog att påstå att alla multinationella företag ingår i AIPAC.

Chevron, antar jag, anmälde min blogg för det inlägg som handlade Ecuador. Jag tycker att dom är några jävla skurkar allihopa! Men det händer aldrig något för jag skriver om SANNINGEN!!

Och här är några till:
Högerklicka/Visa bild

Den svenska motsvarigheten i Sverige till AIPAC är “Samfundet Sverige-Israel” och riksordförande är Annelie Enochson som sitter i Riksdagen för Kristdemokraterna. Hur många sionister sitter i riksdag och regering egentligen som driver på?

En megafon är Bengt-Ove Andersson som gastar på “Samfundet Sverige-Israel”-blogg om värsta propagandan om “Gazas tårar” borde fan-i-mig-skämmas. Är också “Vapenlabbet” en propagandafilm mot Israel av SVT!? Jag blir så jävla förbannad!! Men vi har också megafonerna Willy Silberstein, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism och Lisa Abramowicz, generalsekreterare svensk Israel-information.

Att vara Anti-sionist är INTE detsamma som att var Anti-semit. Det är en jäkla skillnad! Jag är mot Israel! Och det blir ingen fred förrän Israel har utrotat alla palestinier och det är Israels mål och har alltid varit.

Jag får inte glömma CIPAC som är en PRO-israelisk organisation. Det är inte enbart “judar” som är sionister. CIPAC
Det här tycker CIPAC:
Various lobbying organizations have taken different positions, one view is the continuing belief in the two-state solution. Some organizations want the U. S. pressure upon Israel to support the two-state solution explicitly and to cease all new settlement activity. While other organizations avoid opposing a Palestinian state in their policy statements, this really leaves the implication that they still support such an objective. Among the lobbying groups, however, only CIPAC clearly opposes the two-state solution and therefore is The Completely Pro- Israel Lobby.


Vapenlabbet – UR Play Tillgängligt t.o.m. måndag 5 jan. 2015

2013 tyckte Riksdagen genom en motion från Annelie Enochson att Regeringen skulle underlätta för Israel att bli en kandidat till EU. Öhhhhhhhhhh!!! Jag har nog skrivit om detta tidigare i någon form. TACK OCH LOV blev det avslag på detta. Dom motioner som jag har läst i israelfrågan från henne har avslagits och andra också.

Vilken fasa att få Israel in i EU. Dom borde inte ens få medverka i Melodifestivalen. Israel ligger i Mellanöstern för bövelen!! Men så är Annelie Enochson en representant för svenska AIPAC.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Natur, Politik, Rättssystem, Religion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.