Dom arga männen i valet vart tog dom vägen?

Jag kollade hur rösterna har fördelats mellan dom övriga partierna. Ingenstans hittar jag Maskulint Initiativ! Inget “Butthurt”! Totalfiasko med andra ord. Nu har dom sprungit och gömt sig. iPongo spelar någon annanstans har jag sett på någon samlingssida. Men orka, jag har material så det räcker gott och väl.

Jag menar Robert Pongo Hermansson hade ju anmält “partiet” till Valmyndigheten och beställt valsedlar. Gick luften ur gossarna? Men VEM vill rösta på ett sådant “parti” när den drivande personen är alkoholist och får vansinnesutbrott online och han till och med hyperventilerar när han kör formel1! Har ett språk så en tappar andan och han får till och med ordet kyckling att låta som en svordom. 😀

Som här:

Jag hittade en sida på medlemmarna 24 stycken och dom finns på en PDF längst ner på sidan. Blev trycket för hårt kanske. Tre kvinnor finns med!? Jag säger då det och han som har sammanställt den sidan, Jim Lindholm ser inte så värst sympatisk ut.

Det finns ju inte en chans att man kan ta dessa personer på allvar!!
Han presenterar sidan så här:

Tillrättavisa Kvinnofolket
Vi vill ta tillbaka den gamla skolan, där kvinnor inte hade rösträtt, där olydliga kvinnor tyglades med skärp för att de skulle inse vad skåpet skulle stå och att de till mannens ägo.
Vi är kraftigt emot Fi och deras vilseledande propaganda för våra kvinnor.
Kvinnans uppfostran bör alltid sättas i relation till mannen. Att behaga oss, vara oss till nytta, få oss att älska och akta dem, att uppfostra oss när vi är små, att ta hand om oss när vi är vuxna; att råda oss, trösta oss och göra vårt liv behagligt, detta är alltid kvinnornas plikter och vad de bör få lära sig som barn.
Ja, vi är 100% seriösa.
^_^
1. Männen har alltid rätt.
2. Kvinnan har alltid fel.

Jag har gett honom lite rosa för det ska vara lugnande på män.
Är han finlandssvensk?

Någon på Facebooksidan tyckte att partiet skulle heta såhär och ingen har ju heller inte brytt sig att rensa bort så då tycker dom väl att det är OK. iPongo kallade en spelkompis för “jävla peddo” och jag hoppade högt. (finns inspelat)

Högerklicka/Visa bild

Sen har vi det andra partiet som lyckades skrapa ihop TVÅ röster. *applåderar!*

Manligt Initiativ
Här finns inget bestick i lådan! Först trodde jag att det var ett skämt, en parodi på Maskulint Initiativ. Det är för dåligt för att vara det utan detta är tycker jag en riktig stolle. Han kallar sig för Anders Ståhl. Det låter väl lite fräckt så där. Han ljuger som ett troll och allt är hitte-på.

Jag har gjort en PDF på honom och hans “parti” också och han trodde att han skulle komma in i riksdagen. Djissus Kraist!

Såhär tycker han att kvinnorna är. Jag har gett honom lite rosa också. Han tycker att kvinnorna ska vara accessoarer!!?? 😀

Han blev galen när F! kom in i EU och startade en protestlista men det var ingen succé precis.

Och till sist deras logga som jag har gjort rosa men den är svart.

MASKULINT INITIATIV ####### MANLIGT INITIATIV

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Internet, iPongo, Pedofili, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.