Man i 30-årsåldern anhållen för grov våldtäkt i Umeå

Vi som på olika sätt har drabbats av den här mannen vet vilken det handlar om. Främst Lady Dahmer men också WDF och Röda hund. Jag har också blivit ansatt men inte på samma sätt trots att jag har gått åt honom hårt. Han vet att jag vet vad han är för en typ. En riktig otäcking!


Västerbotten-Kuriren – Man anhållen för grov våldtäkt

Ida (f.d. flickvän till R.) tog kontakt med mig efter det att hennes vänner lagt ut hur hon hade behandlats av R. och vi har brevväxlat efter det.

Jag har fått tillåtelse att lägga ut dessa mejl som hon skrev idag.

Du får lägga ut allt det jag skickade nyss på din blogg om du vill.

Jag tänker inte vara tyst längre.

Är nu på kvinnokliniken fått stora doser antibiotika två olika sorters.

Imorgon ska jag bli förhörd mer ang. de tre dagar och nätter jag varit instängd hos R. Från torsdag till lördag kväll (igår)

Är helt slut i kropp och själ.

R. är gripen för våldtäkt.

Han visste att jag inte fick ha samlag efter jag blivit skrapad i livmodern och risken för infektion är stor vid samlag.

Han våldtog mig analt sedan vaginalt.
Jag bad honom sluta. Då gjorde han hårdare så smärtan var obeskrivlig. Han sa visst vill du. Tänkte bara om jag säger ja tar det slut fortare. Så jag sa ja. Han fortsatte hårt men det tog slut snabbare som förväntat.

Jag gick till duschen och visste att jag inte får spola vaginalt för det är också en risk för ge infektion men jag gjorde det för jag ville försöka få ut bakterierna men det gjorde så ont att spola. Grät hela tiden och ropade tyst efter mamma. Men han hörde mig snyfta och kom in förbannad och började skrika. Då bröt jag ihop och bara skakade. Men på något sätt fick jag kraft och försökte fly ut genom hans ytterdörr. Brydde mig inte om att jag var naken. Men han fick tag i mig och drog in mig till sovrummet och vägrade låta mig gå.

Då blev det något inom mig. Han tyckte inte han varit otrevlig eller gjort något fel. Jag minns bara att jag knäade honom. Sen vet jag inte hur jag tog mig ut. Men jag kom ut. Gick till jouren och grät hela vägen dit. Hörde av mig till J. Som genast ställde upp och ville komma!

<3 sen väl på jouren satt jag nere i hallen och grät tyst men en i personalen hörde och kom ned. Sen skjutsade de mig till akuten. J. kom dit och har varit underbart stöd genom undersökningar och samtal!!!!

<3 Polisen kom till slut och förhörde mig kort. Då behövde jag bara berätta om fredag då R. våldtog mig analt och när jag försökte ta mig ifrån så ströp han mig så jag svimmade. Efter det har jag inte gjort motstånd. Och efter jag berättade det så räckte det för de skulle åka och gripa honom.

Dessa förbannade män som använder sina kukar som ett vapen för att en sista gång tala om vem som bestämmer, det är jag som har makten hur fan vågar du o.s.v. och hur han har behandlat Ida på nätet där han har kallat henne för hemska saker skrivet över hela skärmen när han har spelat online. Jag visste redan från första början vad han var för typ och att han skulle bli våldsam. Jag har vuxit upp med en sådan man. Har en sett EN är dom alla precis lika.

För dom som inte har sett detta. Han har stora problem med sina aggressioner och sina spritvanor.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

45 svar på Man i 30-årsåldern anhållen för grov våldtäkt i Umeå

 1. admin skriver:

  Tomten!
  Ja, det lär han få på ett eller annat sätt. Jag hoppas på fängelse eller att han super ihjäl sig.

  JA, det är klart att inte Ida ljuger varför skulle hon göra det? Det finns så många vittnesmål som kan bekräfta hans våldsamhet och aggressioner så han får sitt en vacker dag.

 2. Protagonisten skriver:

  Jag har varit medlem i hans butthurtgrupper, där han mobiliserade en här av omogna 14-åringar. Jag kan bekräfta att R. verkar störd och tror att han har rätt i allting, om någon tycker olika så får man räkna med en massa påhopp. R. är en lögnare, en manupulativ despot, misogynist, psykiskt störd och en alkis.

  Jag råkade stöta på hans butthurtgrupp och gick med för att se vad som händer i den. Det var bland annat jag som intensivt anmälde det som lades upp på gruppen, mest för att jävlas med p12:orna och R. Jag reagerade inte på den mörka humorn i gruppen för att jag är ganska van vid att se sånt på andra nätforum (tycker att mörk humor är osmakligt ändå) men det som fick mig att ilskna till var hur R’s mobbargrupp attackerade folk som kanske tyckte olika eller var osams med R. Givetvis försökte jag hindra detta genom att infiltrera grupperna och informera omgivningen (bl.a. Lady Dahmer) om de onda handlingarna. Jag har även “läckt ut” några skärmdumpar.

  Bland det vidrigaste jag minns från gruppen är hur de hotade att våldta en 13-årig feminist.

  Ännu vidrigare hur han försöker rättfärdiga sina egna och gruppens handlingar…

  Btw, jag har dokumenterat och arkiverat allt som hänt i gruppen + lite annat om R.

 3. admin skriver:

  Protagonisten
  😀 Jag har undrat över vem som infiltrerade gruppen, då är det du som lade grunden för det jag gör nu! En eloge till dig! Verkligen! Toppen att du också har arkiverat material, du från insidan och jag från utsidan.

  Jag förstod från första början att det var något som inte stämde med Robert sen vet jag att det är viktigt att ha på fötterna när man en skriver om folk. Bara att se det formel1-klippet som jag la upp på YouTube när han spelade, sanslöst!

 4. Sune skriver:

  Jag har inte mycket över för feminister som anklagar alla män för att vara hemska för att de har en kuk.
  Jag har ungefär lika mkt övers för svin.

 5. admin skriver:

  Sune!
  🙂 Feminister hatar inte alla män. Vi avskyr dom orättvisor som finns och dom män som finns i t.ex. “Butthurt”. Så där är vi helt överens.

Kommentarer inaktiverade.