iPongo mytoman?

JA, nu har det hamnat på Flashback och det diskuteras hejvilt om denna troligtvis psykopat med missbrukarproblem.

Och hans vänner och bekanta som ALDRIG kan tro att iPongo har kunnat göra något sådant! WHAT! Våldsmän som iPongo vet hur dom ska göra för att förtrycka genom våld och hot. Men “HAN som verkade så trevlig!” och det är inte ovanligt att det är just dom männen.

Psykopater/Narcissister/Borderline-personer kan vara oerhört charmiga till en början, fram till det dom har halat in “bytet” för det är det, det handlar om. Av det jag har sett och hört tycker jag att han även har sadistiska tendenser och det visar hans “konst” på, det blodiga kvinnomordet.

Jag har också funderat över hans sexualitet, är han gay eller inte? Att leva dubbelliv kan också innebära mycket frustration och hat mot just kvinnor.

När jag fick kännedom om denna grupp “Butthurt” i juni och dom gick till hårt angrepp mot några feminister som dom hatade. iPongo var den som var drivande helt klart.

Jag har skrivit mycket om hans och gruppens hat och lagt ut bilder från Twitter, Pinsta och Websta. Jag har suttit många timmar och följt honom på Twitch.tv och sett hur han har suttit online och supit sig redlös. Jag har många filmsnuttar (Inte utlagda ännu med hänsyn till Ida men kan användas om det skulle behövas.) där han behandlar Ida som något katten har släpat in. Bara att söka på iPongo här på bloggen. Det finns hur mycket som helst. Det är Lady Dahmer med familj som har varit värst utsatt men även WDF, Röda hund. och några fler.

iPongo har gjort flera medier privata men jag har sparat ner ALLT både från Twitter, Pinsta och Websta och några gamla Facebook-sidor fram till det han la ner sina “verksamheter” och även filmat och tagit många printscreen.

Han kallar Ida online för “en använd tampong” och “din jävla hora”. Han har skrivit över hela skärmen “IDA HORA” i ett spel där man vill utplåna världen. Hans språk som har allt annat att önska. Alla kvinnor är jävla fittor, horor m.m. Vilken kvinna vill leva med en sådan man som dessutom är mycket våldsam?

Jag anser att iPongo är mycket farlig och han höll också på att mörda Ida då han ströp henne tills hon svimmade. iPongos fantasier blir till IRL.

Han har dessutom ett fruktansvärt ölsinne och har gapat och varit otrevlig när han spelat online för att i nästa stund bli hur gråtmild som helst och ge en stackars kompis en massa pengar som inga hade och sen älta detta i timmar.

När Ida enligt iPongo åkte in på sjukhuset för ett tag sedan påstod han att han hade hoppat i älven och låg på psyket över natten. Han har sagt på Twitch när han inte visste någonting om Ida att han skulle ta livet av sig och om han inte spelade dagen efter skulle han vara död.

Hur många män har inte agerat på detta sätt när flickvän/fru har lämnat? Ett gammalt knep som används ofta. Men män som vill ta livet säger ingenting till någon eller så är det en impulshandling i fylla och villan . Utan här använder iPongo det som ett hot för att få Ida tillbaka.

Och allt jag skriver om iPongo kan jag verifiera om det skulle behövas så jag sprider inget förtal för förtal är när man ljuger och fantiserar ihop något som inte stämmer och det är mycket vanligt på Flashback.

Jag såg också att det finns personer som inte kan komma in på bloggen här och det kan bero på att det används en Proxy, VPN eller TOR, dom är blockerade. Jag har också blockerat många som spammar och försöker logga in och då blockerar jag en hel range typ “deny from 00.00.00.00/00” i en htaccess-fil. Det kan hända att dom som använder Google-proxy inte kommer in här heller.

Nu tänker jag inte skriva så mycket mer för tillfället utan nu avvaktar jag vad som kommer att hända. Såvida det inte dyker upp något extremt.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, iPongo, Konst, Kriminalitet, Kultur, Rättssystem, Sexbrott, Teater, Trakasserier/Mobbning/Stalking. Bokmärk permalänken.

2 svar på iPongo mytoman?

 1. Anna G skriver:

  Jag har svårigheter att komma in på din blogg så jag har inte kommenterat innan. Jag ser heller inte bilder och skärmdumpar som ligger ute.
  Nåväl.
  Det jag skulle, nej måste, skriva är att det du gör är modigt, oerhört viktigt och så jävöa bra! All pepp och massor av kramar till dig!

 2. admin skriver:

  Tack så mycket! Jo den skurken är fruktansvärd. Jag hoppas verkligen att han får fängelse.

  Vad konstigt. Jag vet att det finns dom som har problem men att inte se bilder har jag inte hört tidigare. Vissa bilder är stora och tunga och om du har en låg hastighet kanske.

Kommentarer inaktiverade.