iPongo

Att iPongo släpptes idag betyder INTE att han är oskyldig.

Vi lever i ett samhälle idag som håller våldtäktsmän bakom ryggen. Vi lever i ett samhälle som håller våldsverkare bakom ryggen. Jag tycker att man har hållit iPongo bakom ryggen. I ett liberalfascistiskt samhälle så funkar det på det här sättet. Men det slutar inte här! Det kan jag aldrig tänka mig. Domstolarna funkar olika beroende var man befinner sig i landet.

Hur många domar har vi inte sett dom senaste åren där män som har våldtagit, misshandlat, mordhotat och till och med mordförsök där straffen har varit skrattretande låga. Och många gånger har våldtäktsmän gått fria vilket betyder att brottsoffret har ytterligare kränkts.

Att läsa iPongos gnäll från Facebook är skrattretande. Och svaren sen från hans sektmedlemmar! Det är ju småglin! Dom kan ju inte ens stava! Är dom under 15 år hela bunten? Det är tjejer också!!?? Det är mer skrämmande! Att testosteronstinna fjortiskillar med ett svagt självförtroende och låg självkänsla köper det som iPongo säger kanske är mer förståeligt. Risken som jag också ser när iPongo super sig redlöst berusad online OCKSÅ gör att småglinen tar efter. Jag har läst på spelchatten att småglinen tycker att det är coolt och dom gillar att se iPongo packad. Och att iPongo också har ett språk som småglinen också tar efter är ju klart.

Jag tycker det är självklart att han är skyldig! Men han är i vilket fall som helst lost och han kommer att gå under av sitt missbruk och sitt våldsamma sätt. Med den sociala status han har, där han håller sig med småglin håller inte i längden. Det är i sig oroande!! Han är inte vuxen trots sina 31 år.

En sak är säker iPongo kommer att jaga henne som den typ han är. Jag kommer att lägga ut allt jag har sparat ner nu så kan vem som helst se vilken psykisk status han har.

Om jag utgår från att han är narcissist av det jag har sett så för det första är dom livrädda för straff bara tanken på att sitta inlåst ger dom panik, dom är otroligt manipulativa och ett starkt vapen är också att gråta sig genom alla motgångar, självmordshot m.m. Dom har också ett extremt bekräftelsebehov och det har jag sett genom hans spelande och sett på hans Ask.fm. Dom är framförallt våldsamma. Är du inte med är du mot och blir kapad jäms med fotknölarna. Jag tycker att narcissister är otäckare än psykopater för en narcissist är hal som en ål medan en psykopat känns igen direkt på den kyla som oftast dom utstrålar men dom är lika farliga. Men få är renodlade det ena eller det andra. En mycket bra bok i ämnet är “Lögnens folk – ett försök att förstå den mänskliga ondskan” av Scott M. Peck.

Den värsta arbetsperioden i mitt liv var när jag var handledare genom arbetsförmedlingen i ett projekt där jag träffade många narcissister, borderline m.fl. syndrom. Det var fruktansvärt. Jag mår illa bara jag tänker på det. Samtidigt som jag beundrar dom som orkar även om det går snett ibland. Därför reagerade jag så starkt när “Butthurt” avslöjades och därför engagerar det mig också. Jag tycker och jag får tycka detta också, det är ondska. “Butthurt” är ondska. Nu har många insett detta också och har hoppat av.

Det finns inte på kartan att Ida skulle ljuga om detta. VARFÖR skulle hon det? Kan någon ge mig ett bra svar på detta? Någon av sektmedlemmarna kanske. VARFÖR skulle en kvinna ljuga om att hon har utsatts för grovt våld, blivit inlåst, blivit hotad, blivit våldtagen, och nästan blivit dödad genom strypning!!?? VARFÖR!!!???

Dom som tror på hans ynkliga försvarstal på Facebook är ju skrattretande mitt i eländet. En frisk person hade ALDRIG suttit och ömkat sig själv på det sättet. FY F@N iPongo det är såååååååååååååå synd om dig!!! Buuuuäääääää!!! Hulk hulk! Snyft snyft!! Sektmedlemmarna som inte ens kan stava och befinner sig i blöjåldern gråter med dig. Att skämmas finns inte på kartan för en sån som iPongo!

Jag kommer att sammanställa allt och inom dom närmaste dagarna kommer jag att lägga upp det jag har både här och på YouTube och på sajter där jag kan ladda upp stora filer.

Är det NÅGON som tror på denna skit som iPongo hasplar ur sig!?? Ingen normalt fungerande, vettig, normalbegåvad person gör det. DETTA är ynkedomens ynkedom TA MIG FAN!

PDF – Robert Pongo Hermannson

Hur i helvete kan han komma ihåg allt detta han beskriver, händelseförloppet!? Han ljuger som det värsta troll. Det går inte komma ihåg dessutom är han alkoholist m.m. så det är helt OMÖJLIGT!!!

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Foto, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.