Islamiska staten går att besegra

NEJ OCH ÅTER NEJ!

Hur kan han bara påstå det! Att “besegra” terrorgrupper har bara visat sig att det dyker upp nya och ännu fler och ännu våldsammare. Det är som att hälla bensin på brasan. Det som är intressant är att (om det stämmer) så ger Saudiarabien stöd till IS och även Saddams dotter m.fl. Och nu ska Saudiarabien har bytt fot och hjälpa USA!?

USA är en falsk jävel som hela tiden ljuger och vänder kappan efter vinden “read my lips” och vi vad det betyder. IS har tydligen dessutom lagt beslag på en del amerikanska vapen.

IS mördar civila, kvinnor och barn, jovisst och det är fruktansvärt när det sker. USA bombar hela tiden så att civila, kvinnor och barn mördas. Israel likaså i Gaza. Men tydligen så finns det mer legitima mål där det inte gör så mycket om barn och kvinnor mördas för ändamålet helgar medlen. Det viktigaste är att FRÄMST skydda USA:s intressen.

Jag förstår inte hur det skulle gå till att skapa fred genom att bomba länder sönder och samman! Ursäkta men jag förstår INTE!! Nu tror jag att vi har mött världs ände för hatet mot främst USA går inte längre att stoppa. IS finns överallt.

Och vad säger Obama, att Mellanöstern står bakom USA. Öhhhhhhhhh! Terrorgrupper är som en hydra, en arm bombas bort och det kommer 10 nya. USA är fullständigt tokiga när det kommer till att vädra blod. USA där dom allra flesta styrande är tokreligiösa. FY F@N!! Det är inte konstigt att det är så mycket elände i världen. Zionister/Scientologer/Mormoner är ta-mig-fan värst!! Det är dom som styr USA.

Payback USA och det värsta är att när det gäller EU då är Sverige extra utsatt då vi är fullständigt amerikaniserade!! Bara att se i TV-tablån och alla junkiefood-ställen som väller in över oss och det blir bara mer och mer och mer och snart döps Sverige/EU om till USEU, “Den amerikanska federationen”. Fortsätter det i denna takt så dröjer det inte länge. När TTIP/ISDA godkänns så “bye bye” demokratin! Då kommer AIPAC-medlemmar att vara som en ångvält in i EU och Sverige och vi kommer sakta men säkert att förgiftas av bl.a. GMO.

Men jisstapetter vad den där Squareeye målar fan på väggen tycker nog en del. Jovisst svarar jag då kaxigt. Den som lever får se.

USA spelar med världen som insats och är helt spelblind. USA bryr sig inte om oskyldiga i EU skulle drabbas. USA utnyttjar oss bara för att en vacker dag ta över. USA:s mål är att ta över västvärlden och bygga sitt “kalifat”. Nu börjar vi se det.

Reinfeldt gullar med Obama och Reinfeldt lämnade den sjunkande skutan först av alla och vem vet vad Reinfeldt avslöjar om Sverige för han måste ju vara insatt i det mesta vad som rör Sverige. En f.d. statsminister måste var guld värt att ha i sitt stall för USA.

Jag blir så jäkla irriterad när jag läser artiklar som nedan!! DET GÅR INTE ATT BESEGRA TERRORGRUPPER GENOM ATT FÖRA KRIG PÅ DETTA SÄTT!! USA har alltid få ge sig med svansen mellan benen och alltid lämnat förödelse bakom sig. ALLTID! Men även förödelse på hemmaplan där det dör fler i självmord och andra våldsbrott än dom i krig som förs genom invasioner. Och USA startade 1947 med Syrien.

Utöver detta skapas en otroligt massa lidande när folk flyr från krigsområdena och det rör sig om miljoner flyktingar. Vem ska ta hand om alla dessa stackars människor? USA kanske eller, nej såklart för USA städar aldrig upp efter sig.

Har folk glömt vad som hände i forna Jugoslavien?

Mördar civila, kvinnor och barn
I arabiska länder kallas de för Daesh, ett uttryck som blir allt vanligare även i västerländsk medier.

Terrorsekten mördar systematiskt ­civila män, kvinnor och barn med utstuderat bestialiska metoder.

På sina hemsidor och via mikro­bloggen Twitter har de publicerat filmer med massavrättningar och har närmast ­frossat i bilder på avhuggna huvuden, offentliga avrättningar och korsfästa personer.

Gruppen är en politisk rörelse som ­syftar till att bygga ett nytt kalifat, en stat styrd enligt en extrem tolkning av sunnitisk islam.

Deras huvudsakliga offer har varit ­shiiter, kurder, yazidier, kristna och ­andra som inte passar in i deras religiöst rena stat.

Islamiska staten går att besegra

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.