En kommentar till det som har hänt!

Ja, så är det! Jag har skrivit i slutet av det inlägget, HUR kan han komma “ihåg” allt detta precis som ett manus med repliker till en pjäs och det är det han också lurar i sina sektmedlemmar som han av någon outgrundlig förmåga lyckas manipulera. Dom verkar ju helt borta med vinden! iPongo är dirigenten och som sådan ska “Butthurt”-gänget följa annars!

Det känns skönt att Ida slipper vara orolig för honom även om det är mycket sorgligt att inte ens få ta farväl av sin familj och sina vänner men huvudsaken är att Ida får läka och bli trygg igen och kanske en vacker dag att hon kan återvända. Ida skriver i brevet att hon också blev dödshotad och hur han/dom skulle fixa det. Kvinnojouren och polisen förstod att det var viktigt att hon kom iväg snabbt.

iPongo! Om jag hade en hjärna som du hade jag odlat svamp i den.

En “tjusig” karl med inga tänder i underkäken. Sunkigt!! En galning?

coeur says:
25 september, 2014 at 15:15

Ge mig styrka.
Det här är allt skapat av mannen som är en förebild för många små.
Det här är så mycket vad som är fel med samhället, och umeå i synnerhet.
Den stad, och jag använder det i den lösaste bemärkelse, där det här övergreppet inte är det enda fallet som återberättas.

hela hans jävla brev är som en stilstudie i mäns våld mot kvinnor, exakta beskrivningar av mängder av fakta, lite humor, rätt mkt ”se hur duktig jag är, för jag är ju snäll!” och sedan som slutkläm, ”hörrni, glöm inte, hon är psykiskt störd”

och såklart, alla håller med. när jag läste pdf:en du la upp såg jag en röst som ifrågasatte, en röst som sa ”men du skriver själv att hon sa nej”
OM jag var en kvinna skulle jag vara livrädd att vara nära honom, men tyvärr fungerar det inte så.

Jag har sagt ifrån om honom förr, jag kommer att fortsätta säga ifrån till män som bär upp den där strukturen.

Men Ida ska inte vara ett offer, idealt sett ska det här aldrig ens hända, men nu är hon på väg till att bli en som överlevde.

jag tror och hoppas att lagen låter honom skörda det han har sått.

fy fan.
jag vill bara gråta.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på En kommentar till det som har hänt!

 1. E skriver:

  Jag och sambon har suttit och tittat på Pongos twitch lite sporadiskt de senaste två dagarna och jag förstår verkligen inte varför en del unga pojkar ser upp till honom och tycker han är bra? Spel är också ett av mina största intressen och jag kan inte förstå varför folk tycker det är roligt att sitta och titta på när han spelar? För det första är han inte bra på att spela, han kan inte prata ordentlig engelska, han har ingen karisma, han sitter bara och dricker och röker, skriker “KLAMYDIA” och diverse könsord lite då och då… hela jargongen känns som något en 15-16 åring sitter och håller på med och han är ändå 30+…. men iofs är de flesta av hans följare inte så gamla. Jag undrar förresten om de som skrattar i Twitch skrattar med eller åt honom… det känns mer som om de skrattar åt honom, för han är verkligen tragikomisk.

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när hans följare sitter och skriver att de ska donera pengar till honom så fort de har fått sitt studiebidrag. Han är inte och kommer aldrig bli någonting inom spelvärlden (eller i den riktiga världen för den delen heller), han kommer förbli den alkoholiserade tragiska människan han är och förhoppningsvis så kommer hans följare som till största delen består av unga pojkar i tonåren också inse att han är en nolla.

  Och om man nu t.ex. ska argumentera emot feminister (eller vem som helst) eller på något sätt förmedla sin åsikt till folk så kan man ju faktiskt göra det på ett intelligent sätt och inte bara gå till personangrepp och hota människor som Pongo har gjort.

  Till sist så lever verkligen Pongo på den bekräftelsen han får av småpojkarna på twitch/steam etc och jag skäms åt deras föräldrars vägnar för om min unge satt och umgicks med någon som Pongo så skulle jag kräkas. Han är ingen som ska vara i närheten av folk utan som ska sitta inlåst resten av livet.

 2. admin skriver:

  Det är skrämmande och dessa tonåringar som sitter på hans Twitch känns som barn i utkanten med sina egna problem och det utnyttjar en person som iPongo då han är ett barn själv med ett psyke som inte är friskt. Han ser dom svaga punkterna och utnyttjar detta.

  Han är inte bra på att spela då han slänger ut dom som är bättre än honom. Han ligger på den nivå som småpojkarna som följer honom. Jag har varit ute och tittat på när andra har spelat och sett superbra spelare där inte ens iPongo kommer i närheten av.

  Men det går inte att spela bra när han alltid sitter och dricker sig redlös och röker som en borstbindare. Jag spelar inte själv men jag kan tänka mig att det krävs en någorlunda bra fysik. För man måste vara klar i huvudet och väldigt fokuserad.

  Fler borde gå ut och titta på när han spelar hur galet det är. Jag har också funderat över hur dom som är vuxna ser på honom och att dom driver hejdlöst med honom och det är tragiskt också. Han är en pajas som det skrattas åt.

  Många har nu vittnat om i olika inlägg, att han är en farlig person. Och jag hoppas att han får fängelse.

Kommentarer inaktiverade.