iPongos bevis!!??

WTF!! Här lämnar han en bild på Facebook som ska utgöra ett bevis för att han och Ida var ihop på lördagen. Var någonstans kan man utläsa att Ida finns med i sammanhanget? Det går inte ens att veta om det är iPongos s.k. bevis.

Ursäkta mig men jag tycker att dom som försvarar detta kräk har inte alla hästar hemma i stallet! Är folk så korkade att dom inte ser eländet? Va? Dom har tappat hjärnan på vägen.

Han har suttit och spelat i timmar och supit sig förstås redlös och hans hjärna är helt urkopplad. Jag hoppas att han får sparken då han är personlig assistent och som sådan är han direkt olämplig!! I sociala verksamheter finns en jämställdhetskod och om dom fick reda på hur han fungerar, hans alkoholism och hans hat mot kvinnor och att han umgås med unga pojkar hälften så gamla och beter sig så som han gör på nätet. Vad skulle dom tycka då?

Nu ska iPongo begära skadestånd!!?? Hahahahaha!! Djissus Kraist!! Han har ingenting att komma med och han sitter inte på The Sims4 nu utan här är det IRL som gäller. Ida har lämnat allt det hon hade och det är inte svårt att hitta saker på nätet om honom heller. Bara att kolla på YouTube-klippet i inlägget tidigare och söka på YouTube, ipongo så finns det där och jag har sparat ner dom annars och allt annat också från hans sociala medier som han nu har inaktiverat. Bara detta att han har kvar profilbilden på Facebook är vidrigt i sig som naturligtvis har ett syfte.

Han hatar sin mamma glödgat och enligt honom själv beror det på ett arv. Men herregud vem vill ge honom pengar som han hade spelat och supit upp!

Högerklicka/Visa bild

Bevis, jag skrattar mig fördärvad!
Men det visar också hur han fungerar, inte alls med andra ord.

Mikael Lennstrand från iPongos Facebook: Jag är den Micke han syftar på i inlägget, det var jag som var där under fredag kväll. Jag styrker ALLT som hände under fredagskvällen. Dem två var som små kärleksfåglar, det kan jag lova er. När jag hörde om det som “hade hänt” vart jag helt panikslagen, jag trodde mitt hjärta skulle hoppa ut ur bröstkorgen! Jag är nu väldigt glad, näst intill överlycklig att sanningen kommit fram. Allt hat som har flödat från folk som enbart hört en sida av historien har bara förargat mig. Jag har läst Idas version av historien och jag vart helt paff av att läsa det.
Tack för mig

Jonathan Krall Olsson Det jag finner mest tragiskt i det hela är att alla här tycks acceptera hans version av hela händelseförloppet utan att ens tveka.

Det faktum att han till och med erkänner att hon sagt nej (även om hon sedan säger ja) bör ju vara tillräckligt för att avsluta direkt. Sen det faktum att Robert gång på gång på gång på gång på gång har betett sig som han gjort mot kvinnor gör det ju inte direkt speciellt svårt att tro att han skulle göra något sådant här.

Sen att hela berättelsen verkar väldigt ryckig men samtidigt innehålla väldigt exakt delar gör det ju också lite underligt. Jag säger inte att han ljuger, jag säger bara att det är dumt att tro på allt utan att ifrågasätta, framförallt när det handlar om en snubbe som ganska uppenbart har problem med respekt för kvinnor.

Folk borde helt enkelt vänta tills mer information har framkommit innan man bestämmer sig för att en sida talar sanning och den andra ljuger.

Fler och fler börjar upptäcka vem iPongo är och hur en sådan person fungerar.

Jag kan tänka mig också att iPongo kramade Ida, pussade henne o.s.v. för att övertyga kompisar och bekanta om hur gullig han är, hur omtänksam är o.s.v. Men innanför hemmets väggar är tongångarna något helt annat. Kvinnor i denna situation VÅGAR inte!!

Det är lätt att bryta ner en person genom “smek och stryk”! Jag antar att iPongos frustration och hat bygger på detta, att ge sig på kvinnor och bryta ner dom till ett intet. Det finna en utmärkt film som handlar om detta som jag rekommenderar till iPongos “fans”, “Gasljus” en psykologisk thriller. En klassiker från 1944 av George Cukor med Charles Boyer och Ingrid Bergman.

Lägger till hans “försvar” efter det han blev häktad och frisläppt. ÄR det verkligen någon som tror på denna rappakalja!! Men jag tror nu att hans fasad börjar krackelera och snart är han ett intet vilket är han största skräck.

Teater i iPongos arrangemang PDF

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på iPongos bevis!!??

 1. klokt skriver:

  Varför är inte dessa kvitton lämnade som bevismaterial och hur tungt vägande är dessa när de förevisats på nätet?
  Varför lägger man ut en berättelse om händelseförloppet till allmänt beskådande hur eventuell domstol kunna avgöra trovärdighet när de brottsmisstänkte gör det han nu gör?
  Dessutom man är inte oskyldig för att man släpps ur häkte man släpps i princip alltid ur häktet om man inte anses kunna försvåra utredningen, åtal kan ta lång tid att väcka och det tar ännu längre tid till det blir rättegång.
  Får väl tänka så att det är barn som är hens fans och de kanske tror att alla sitter häktade fram till rättegång och dom.

 2. admin skriver:

  Ja, precis, han har inget att komma med. Ett kvitto som inte visar någonting och den rappakalja som han lägger ut på Facebook kan ju ingen vettig människa tro på.

  Han lever i “The Sims4” där hans vilja är lag och kan göra precis som han vill, nästan. Det går inte att mörda barn men kvinnor går bra och rivaler med.

  Dessa unga fans har ingen aning om någonting verkar det som. Föräldrar har ingen koll på vad deras barn sysslar med på nätet. Jag hade blivit förskräckt, där en småkille på iPongos Facebook tyckte att Ida skulle ha ett nackskott! Fruktansvärt!

Kommentarer inaktiverade.