Jag får mejl ibland

Jag får mejl från personer som jag lovat att inte lägga ut men detta fick jag lov till.

“Men utöver den tjänsten som jag tänkte be om så tänkte också att det skulle vara intressant för dig/din blogg att veta att jag har en väninna som var tillsammans med Pongo för några år sedan. Han var sjukt manipulativ, sa flera gånger att han tänkte ha analsex med henne fast hon inte ville, var elak och kontrollerande. När hon gjorde slut med honom hotade han att ta livet av sig, vilket fick henne att må uruselt. Hon fick byta nummer och skaffa hemligt nummer efter det, för att han inte slutade höra av sig med diverse hot. Flera månader efteråt var hon rädd, och bröt ihop totalt om hon såg honom på stan eller på krogen.
Jag har genom henne förstått vad han går för och hoppas att hans “fans” inser vem han faktiskt är… Det är bra att du ger omvärlden en sann bild av honom! Tack för det! Jag hoppas det jävla aset aldrig ödelägger en annan tjejs liv igen… fy fan alltså…”

mvh K.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.