Svenska AIPAC är ju helt galna!

“Samfundet Sverige Israel” är ju som AIPAC/ADL. Dom är värstingar och ultrasionister/pro-israeler. Jag såg denna Ulf Öfverberg även i Go´morron där han var som en pitbull! Jag kan i viss mån förstå att Israel/USA och alla sionister har gått i taket för USA “äger” EU och framför allt Sverige! All skit från USA finns ju här och tar över allt vartefter. Sverige/EU är en guldgruva och när TTIP och CETA (Canada-European Union: Comprehensive Economic and Trade Agreement) är klart så bye bye demokratin. Bara att se på namnen i CETA.

Allt hänger ihop. EU ska bli fritt fram för rovkapitalisterna och Palestina ska bort och Gaza ska bli en lyxturistort och på Västbanken inget nytt för där kommer det bara att finnas bosättare. Israel ska in i EU trots att det ligger i Mellanöstern. Det är ett säkerhetsarrangemang också. Då Israel är hotat och då kommer EU/NATO att försvara Israel.

Här en mycket bra blogg från Finland av människorättsrapportören Nanette-Marie Forsström.

På Västbanken – Skilda världar: från Hebron till Tel Aviv

Därför är nu “Samfundet Sverige Israel” på hugget och nu har Moderaten Annicka Engblom anmält Löfvén till KU. Högern är ju alla mer eller mindre sionister som gagnar näringslivet där storföretagen stöder Israel. Dom kommer att lobba som F@N! Hota, gapa och ha sig. Ligga på politiker som dom gör i USA tills dom får som dom vill. Pengar har dom i överflöd. Dom kommer att hamra in budskapet som AIPAC har sagt på ett möte med medlemmarna, finns på YouTube. Bara att söka på AIPAC. Dom kommer att hamra in budskapet även i Sverige.

Det ska bli intressant att se hur den nya regeringen kan handskas med detta!

Sen jämför Ulf Öfverberg Mehmet Kaplan med Jimmie Åkesson!!?? Det är ju så jävla fräckt att klockorna ta-mig-fan stannar. Är han från vettet denna karl!!??

Jimmie Åkesson och hans kompisar är nazister i själ och hjärta. Jag blir så jävla förbannad på dessa sionister att jag nästan smäller av azzå!! För FAN! För att en är emot Israel är man INTE anti-semit!!!!!! Då är man ANTI-SIONIST!

Här har vi en rörelse som också propagerar för detta, alla är anti-semiter så fort någon höjer kritik mot ockupationsmakten Israel där etnisk rensning och ett folkmord pågår. I Gaza är folk fångar och kommer ingenstans och på Västbanken terroriseras palestinierna bl.a. i nattliga räder och barn fängslas, misshandlas och hålls inlåsta ibland mycket länge. Finns även detta på Nanette-Maries blogg.

”Kaplan regeringens svar på Åkesson”
Mehmet Kaplan tillhör de politiker som öppet flörtar med jihadismen och rör sig i antisemitismens utmarker. En statsminister som talar om antirasism borde inte har valt Mehmet Kaplan till minister. En blunder som Kaplan gjorde var att bjuda in en (ö)känd antisemit, Yvonne Ridley, till Sveriges riksdag.

Det skedde på en konferens 21 november 2011. Hon är medlem i engelska Respect Party vilket är ett parti som har fört samman radikal internationell socialism och islamistisk ideologi; ett exempel på den alltmer vanliga alliansen mellan vänstern och islamismen. 2011 gjorde Ridley en exklusiv intervju med änkan till självmordsbombaren i Stockholm city 2010. Svenska journalister var kritiska till intervjun då intervjun hade ytterst få kritiska frågor.

Hon hatar förstås Israel som hon beskriver som “den äckliga lilla vakthunden åt USA, Mellanösterns sår”. Hon försäkrar också att hennes Respect Party är “sionistfritt…om det fanns någon sionist i Respect Party skulle de jagas och bli utsparkade.” Hon och hennes parti ser Israel och sionism som illegala, kallar Israel för “terrorstat”, ignorerar judisk historia i relation till Israel, hyllar Hamas och Hizbollah.

Men detta är ju gammal skåpmat. Han har ju bett om ursäkt och tagit avstånd från detta för längesedan. Att han är med “Ship to Gaza” hedrar honom och då såklart smutskastar man honom så mycket det bara går. Att det är AIPAC som styr USA är ju inget nytt. Ridley är ju egentligen anti-sionist för hon avskyr Israel och sionisterna som styr USA.

Men det är svårt att skilja på dessa begrepp. Sionism är politik och att få makt. Man kan kanske säga att en jude “konverterar” till sionist. Att hon är islamist är ju inte så trevligt förstås. Jag avskyr alla former av extremism oavsett om det rör politik eller religion. Men Israel ÄR en terroriststat. Israel har enligt mitt sätt att se inte rätt att existera!

Expressen – ”Kaplan regeringens svar på Åkesson”
Är inte Kaplan ett judiskt efternamn?

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.