Lieberman: Löfvén förvärrar konflikten

Jag tycker att han är en galning. Här säger en person som är ultrahöger, den värsta högerextremisten i Knesset att Löfvén har förvärrat situationen för palestinierna. WHAT!! Sverige borde fokusera på dom andra krigen i Mellanöstern istället.

Varför ska Sverige engagera sig för dom? Det är USA som har ställt till dom helveten som finns där! Även Syrien där USA har pumpat in vapen till rebellerna även Ukraina fast där handlar det mest om miljarders euro och ett gäng destabiliseringshuliganer.

Övergreppen och mördande av palestinierna har pågått sen 1948! Hur många miljoner totalt har mördats? Först så fördrevs runt 700.000 – 800.000 palestinier från sitt land för att Israel ockuperade Palestina så har fascisterna i Knesset mage att påstå att Sverige borde koncentrera sig på dom övriga konflikterna i Mellanöstern. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Kommer Israel att få en ny anledning nu att straffa palestinierna genom att bygga ännu fler bostäder på Västbanken? Inget skulle förvåna mig för denna brutaliserade stat är inget omöjligt. Som jag många gånger tidigare genom åren skrivit och sagt ATT Israel VILL INTE HA FRED!! Dom vill eliminera palestinierna och ta hela Palestina och det har varit målet från allra första början och får dom som dom vill ska dom även ha Libanon.

Fler och fler får upp ögonen och många judar börjar protestera högljutt och en som verkligen vet vad det handlar om är Miko Peled. Uppvuxen i Israel har en pappa som var general i den israeliska armén och han själv har också tjänstgjort i den israeliska armén. Pappan som såg helvetet och blev omvänd och blev palestinavän så även Miko. Miko Peled har skrivit flera böcker och jag själv ska börja läsa “The General´s son”. Det finns flera föreläsningar på YouYube. En annan är Ilan Pappe med “Den etniska rensningen”, men även “Bryt tystnaden!” Israeliska soldaters vittnesmål från de ockuperade områdena.

Det finns kunskap att få om intresse finns.

En bra film är också “Walz of Bashir” som handlar om dom två flyktinglägren “Sabra” och “Shatila” 1982 som “Slaktaren från Beirut”, Ariel Sharon är ansvarig för, där tiotusentals människor slaktades. Bägge hans söner vill bomba Gaza sönder och samman och eliminera palestinierna.

Det är ingen hemlighet. Sonen Ilan har varit extremt aggressiv i den frågan. Bägge sönerna har också varit korrumperade i illegal finansiering av valkampanjer.

Sharon veknade lite på slutet och bosättningarna i Gaza stoppades och revs till sionisternas förtret.

I Sverige har vi bland annat Dror Feiler som också är engagerad i “Ship to Gaza” Men palestinarörelsen har funnits sen 1968.

Vi utsätts nu för en storm av verbala hot från både sionister och näringslivet som hade hoppats på att ta över helt där politiker enbart skulle agera som marionetter som i USA. Sverige ska bli ett “Lilleputte-USA/Israel”,

“Näringslivet och borgerliga i uppror efter nya S-MP-V-överenskommelsen, “NU ÄR DET KRIG”
Jaha, det läser ja som huvudrubrik på första sidan i Dagens ETC också. Det handlar också mycket om USA/Israel.

Dagens ETC – Nu är det krig!

Jag är så jävla glad att jag har uppnått “tant-åldern” och slipper uppleva det som komma skall, troligtvis. Helvetet började med när någon procents övervikt för JA-sidan till EU vann. Men nu är det försent. Hade jag varit ung idag hade jag flyttat från EU. Men finns det något hörn i världen där INTE USA har sina äckliga fingrar?

“Ondskans axelmakter, vi ska röka ut dom från sina hålor!”, som Bush gastade om 2001 är inte Mellanöstern utan för mig är det Israel och USA för jag ser dom som roten till allt ont så även att IS den Islamistiska Staten finns som USA/Israel själva har skapat. Och det skrämmer mig som bara den för dom finns överallt så även i Sverige och kan göra “punktinsatser”.

Lieberman: Löfven förvärrar konflikten
Den nya regeringens besked att man vill att erkänna Palestina som stat “förvärrar läget” i regionen.

Det hävdar Israels utrikes minister Avigdor*) Lieberman i dag på DN Debatt.

– Jag blev djupt besviken när jag fick kännedom om statsminister Löfvens besked att Sverige kommer att erkänna en palestinsk stat, skriver han.
Fokuserar på fel

Han anser också att den nya svenska regeringen valt att fokusera på fel del av den kaotiska situationen i Mellanöstern. Tre års inbördeskrig i Syrien har tagit mer än 200 000 människors liv, påpekar han, och i Irak har 130 000 dödats sedan Saddam Hussein störtades. Även i Libyen, Darfur och Sydsudan har många människor dödats.

– Vilken av alla dessa skrämmande händelseförlopp poängteras mest i statsminister Löfvens regeringsförklaring? Den israelisk-palestinska konflikten. Det är inte bara obalanserat. Det är fundamentalt orättvist, skriver Lieberman i DN.

“Vänskapligt sinnade regeringar” uppträder inte så mot sina vänner, summerar Avigdor Lieberman, och uppmanar Sveriges regering att tänka om. “Därmed korrigerar den ett olyckligt misstag”, skriver han.

Expressen – Lieberman: Löfven förvärrar konflikten

*) Jag tycker att det låter som något ondskefullt ur “Sagan om ringen”.

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.