Åsa Westerlund om feminister :-D


Så jäkla roligt där hon sitter med sin ankmun och förgiftad av botox och silikontuttar och ojar sig över “sossefeministerna”! Hon har noll koll azzå. Botoxen har nått hjärnan.

Lyssna på denna madam!

Expressen – Hollywoodfrun: “Feministerna kan flytta till någon bergshåla”

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Åsa Westerlund om feminister :-D

 1. E skriver:

  Vad spelar det för roll om man har silikonbröst och använder botox, det gör en inte till en korkad människa eller påverkar ens intelligens… Anledningen att hon är som hon är och har de åsikter hon har är knappast pga. de plastikoperationer hon har genomgått. Detta var bara fördomsfullt och kändes lika dumt som de uttalande hon gör angående feminister.

 2. admin skriver:

  Om man sprutar in ett av dom värsta gifterna som finns i ansiktet var och varannan månad tycker jag att man blir korkad. Det påverkar naturligtvis hjärnan på ett eller annat sätt. Jag tycker för övrigt att det är väldigt korkat att använda dessa gifter som även gäller silikon. Denna jakt på ungdom är korkat. Fördomar att jag tycker det är korkat, nej det tycker jag inte.

 3. E skriver:

  Det är inte fördomar att du tycker det är korkat, alla har rätt till sin egna åsikt. Men botox och silikon gör inte en person korkad (oavsett vad du själv tycker/tror), som du har försökt få det till i din text. Åsas silikontuttar och botoxanvändning har inte något med hennes korkade uttalande att göra och det blir bara i mina ögon väldigt lågt när man ska börja prata om hur människan ser ut istället för att bara säga att hon verkar helt jäkla korkad (oavsett hur hon ser ut). För inte vill väl du att man ska döma folk utefter deras utseende? Eller menar du att man kan säga att någon som är elak är det pga. hennes vikt eller utseende?

  Sen har jag säkert en annan åsikt än vad du har för jag har flera i min närhet som har opererat sig och jag vet att det är betydligt fler “vanliga” människor som är opererade och som opererar sig än vad folk tror.

  Jag gillar verkligen din blogg men jag ville bara säga hur jag uppfattar det du skrev och förklara hur jag menar.

 4. admin skriver:

  Att hon anser att feminister hör hemma i en bergshåla då är hon mycket korkad och att spruta in botox en gång i månaden i pannan det säger det självt tycker jag att det tränger in i hjärnan så småningom och sprider sig i kroppen. Det upplöser sig inte i tomma luften efter tag när rynkorna kommer tillbaka. Ett ämne som förlamar så att inga rynkor syns det är ju helt sanslöst. Kvinnor ser ut som fruarna i Stepford, som skyltdockor. Och tuttar som ser ut som det har klistrats på en delad fotboll, typ. Kvinnor är slavar under skönhetsindustrin idag och den är giftig.

  Jo, det är väldigt många som plastikopererar sig, fettsuger sig och gud vet allt. Det är implantat både här och där.

  Snart kommer alla kvinnor att se precis likadana ut. 🙂

  Sen förstår jag INTE att kvinnor ens tillåter att förgifta sig med botox, silikon och hälla på sig parfymer och andra s.k. skönhetsmedel med alla möjliga gifter och cancerframkallande ämnen i.

  Jag tycker bara att det är mer än sorgligt och det kommer också att visa sig vad det lider. Allt detta påverkar också hjärnan det är jag övertygad om. Den som lever får se.

  Det blev lite OT.

  Nej, du bråkar inte med mig. 🙂
  Tack att du gillar bloggen i övrigt och vi måste inte vara överens om allting.

Kommentarer inaktiverade.