iPongo sitter och gråter på Twitch!

Jag blir fruktansvärt arg när iPongo gnôlar om att det är Idas fel att det har blivit som det har blivit och att HAN är offret! Det finns inte en tillstymmelse av stake i honom!

Här om kvällen gick jag in på iPongos stream dom fem sista minuterna och vad ser jag då, jo en lipande, aspackad iPongo som det var sååååå synd om. Och minsann hade inte något troll tryckt på någon öm punkt då det tydligen hade trollats en del. Jag är inte mycket för detta trollande men jag kan förstå att folk gör det. Det är väl en vecka sen jag tittade in. Han råsuper.

Vem som tröstade det erbarmliga knyttet vet jag inte men smågluttarna hade gått och lagt sig för det var skoldag dagen efter och klockan var mycket.

Här sitter en fullvuxen karl och tycker så fruktansvärt synd om sig själv så det kan få vem som helst att bli spyfärdig. Han sitter och sörjer ”Molly” Öhhhhhhh!

Han är till och med värre än det kräket min mamma var gift med och hon blev inte fri från honom förrän hon dog. Så Ida ska tacka sin ”lyckliga stjärna” att hon tog sig loss i tid för hon hade fått ett rent helvete med det avfallet som iPongo. Men hon fick skador och allvarliga sådana och hennes livssituation blev totalt förändrad och iPongo spelar vidare och super som vanligt och gnäller.

iPongo skiter fullständigt i Ida! Det enda han sörjer över är att han förlorade greppet över Ida. Och det sitter hårt åt en som iPongo som inte är någonting och inte har någonting.

Här har han under 8-9 månader helt brutit ner en kvinna till ett intet och han gjorde henne med barn så fort som det bara gick med en enda tanke i huvudet, nu är hon fast.

Han är misstänkt för grov våldtäkt, misshandel och han har trakasserat henne med en massa sms, skickat runkbild/er till Ida. Hon var tvungen att skaffa nytt mobilnummer. Han har kallat henne för ”jävla slyna”, ”jävla fitta”, ”en använd tampong” m.m. Han har skrivit över hela skärmen ”Ida en hora”, han har spelat ett spel online där världen går under av en pandemin och han sätter detta virus på henne. Jag skulle kunna rabbla vad han har öst över Ida. OCH så är det honom det är synd om! Djissus Kraist! “Butthurt”-gruppen som skapades för att kvinnorna och feminister i synnerhet är världens ont!!?? Vilka är sinnessjuka? Dessutom har han trakasserat och förföljt många kvinnor på nätet med hot och annat.

Det enda han har i skallen är att vräka ur sig sitt hat. Han har även skrivit att ”en död feminist är en bra feminist” på skärmen online där jag är säker på att både iPongo och ”Toklandet” ingick i den bloggen. Någon mejlade mig att det troligtvis är en person med ett efternamn som börjar på D. Som är ”Toklandet” Kanske jag skriver ut den en dag. Det finns bara ett fåtal med det namnet.

Hotet mot Ida är så stort att Ida måste fly från Umeå med omedelbar verkan och få skyddat boende och kanske få skyddad identitet. Men ÄNDÅ sitter det folk som som tycker såååå synd om honom på streamen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt eländet. “Dårarnas sammansvärjning!,”Butthurt!”

iPongo är en loser, han är ingenting, han är en usel spelare som sparkar ut alla som är ”bättre” än vad han är och han har inte fler än runt 20-50 som tittar på honom online och det är väl ”VIP Butthurt” och smågluttarna. iPongo är på dekis och snart är han borta. Det går inte att vara alkoholist och tycka så fruktansvärt synd om sig själv och gråta på fyllan och prestera något. Det var längesedan jag såg en så stor och tjock offerkofta som den på iPongo..

Jag hann ändå att ta några printscreen och så hittade jag ett som är mycket obehagligt, undra sa flundra. Det finns en som är dömd för pedofili i ”Butthurt”.

Allt med blöja går att töja!!?? WHAT!!!

Herregud azzå! Här loggar han ut helt utan förvarning. Buuuuäää!

Här skiter han fullständigt i dom få som tittar och ringer en “vän” som kallar sig för Mia Viktoria och han pratar länge. Fy f@n! vad jag tycker att han är äcklig och aspackad är han också. En brödsvullen alkis!

Jag har kollat runt på Twitch ett tag för att se hur jargongen är bland spelarna och det har varit intressant. Jag har kollat väldigt många. Jag har fastnat för och tittar på två tjejer och två killar. Den i särklass bästa spelaren och han är proffs Lethalfrag som spelar Legend of Grimrock 2.

Han är nykter, svär inte åt folk och skriker inte och han får heller och inga raseriutbrott och han är så jäkla duktig att jag fastnade där. Hans svordom är ”son of the Biscuit!” 🙂 Att se honom spela och läsa chatten i den mån jag hinner med är roligt. Han har en iller som han visar upp ibland. Jag ska bli följare där och skaffa ett nytt konto.

Ipongo kan slänga sig i väggen!! Och vilket roligt och spännande spel och dessutom varierat och inte så ensidigt som CS som är gôrtråkigt där dom springer runt runt i en mycket liten arabisk by och skjuter hejvilt med automatvapen. I ”Legend of Grimrock 2” skjuts inga människor ihjäl utan det är olika monster, mumier och skelettsoldater. Många puzzel och olika kombinationer för att komma vidare i spelet och grafiken tycker jag är sagolik. Att spela Glimrock krävs skärpa och att kunna lösa knepiga problem vilket gör spelet roligt att titta på.

Några exempel printscreen.
Högerklicka/Visa bild
När han annonserar sin ankomst för nattens game går chatten bananas. 🙂

Antalet viewers är många, följare och totalt viewers ganska många dom också.

Kristallen som helar skadade medhjälpare.

Detta är en liiiten del av kartan som successivt byggs ut, många portar och grindar är det.

Glimret är teleporting.

Lethalfrag – Legens of Glimrock 2

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.