Om Sverigedemokraterna fick makten?

Jag såg Agenda och denna Mattias Karlsson med sin svarta slips och det gav mig dåliga vibbar, även en slips kan meddela något.

Skulle SD få makten skulle det inte ens ta fem minuter så hade dom bytt kostymen och skjortan skulle bli svart. Och dom skulle jaga invandrare som nazisterna jagade judar/romer m.fl. misshagliga personer under andra världskriget.

Det som är ett stort problem är att folk inte fattar det, dom som missnöjesröstade på SD och gick på detta valfläsk. Det poppar ju upp SD-nazister hela tiden och även Mattias Karlsson tycker jag lutar åt det hållet också. Eller är det så att det finns många fascister/nazister i Sverige. Många moderater gick över till SD. En sak är definitivt helt klart, dom ÄR fascister med dragning åt nazismen. Och inget har folk lärt sig sen sist men många yngre vet inte ett skit vad nazism egentligen innebär.

Näringslivet ska nu bli pigga på samarbete och att “omforma” SD till att bli ett stödparti. Det tycker PM Nilsson. Det vänder sig i magen! Näringslivet är mörkblått och penningstarka som Wallenberg, Bonnier, Johnson m.fl. Vi vet vilka som sitter där på toppen, familjeägda företag mer behöver inte sägas. Den ända tidning som går att läsa är Dagens ETC och Flamman om jag vill ha något annat än den skit som finns i alla dagstidningar i stort sett med massor med bilagor av olika slag som dräller överallt.

Dagens industri – Ledare: Tre skäl att bjuda in SD

Näringslivet bestämmer vad vi ska titta på TV och 90% är amerikansk skit. Vilka i näringslivet vill samarbeta och “omforma” SD undrar jag över. Behöver inte undra så mycket över det då jag vet detta i stort sett. Skrämmande är bara förordet! Var Mattias Karlssons sympatier ligger är ju helt uppenbart.

Mattias Karlsson analyserade nyligen EU-valet i ett inlägg på Facebook. Där skrev han att vår tids stora politiska konflikt står mellan ”värdekonservativa patrioter och kosmopolitiska kulturradikaler” och att ”den stora avgörande striden om vår civilisations, våra kulturers och våra nationers överlevnad har gått in i en ny, mer intensiv och mer avgörande fas.”

Det är ord som bär på mening och en historia som inte går att blunda för. SD är i dag landets tredje största parti. De är i riksdagen för att stanna.

Vad deras politik får för genomslag är dock upp till andra.
Det borde vara mycket lätt för demokratiskt sinnade politiker och opinionsbildare att bestämma sig för hur man ska förhålla sig till SD. Det borde räcka att läsa citaten ovan.

Nu vill alltså den politiske redaktören PM Nilsson på en av Bonniers största tidningar att det svenska näringslivet ska närma sig ett parti som formats ur en nynazistisk miljö och vars ledande företrädare häver ur sig rasism och vevar med järnrör på stan.

På DN är i dag Peter Wolodarski chefredaktör. Han är en av landets starkaste liberala röster för öppenhet och tolerans och mot normalisering av SD. Så sent som i september citerade Wolodarski Mattias Karlssons Facebook-inlägg och skrev om risken för att vi slutar reagera mot ord och idéer som är hämtade ur en annan, mörkare tid”.

Aftonbladet – Liberalt svek om SD är oförsvarligt

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Litteratur, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.