I lived on the moon/Småkryp

Jag ÄLSKAR tecknat och har jag väl börjat titta på YouTube kan jag knappt sluta och kan sitta i timmar. En av mina absoluta favoriter är “I lived on the moon” som jag har tittat på jag vet inte hur många gånger.


Från en grupp som heter “KWOON”

Från Småkryp Minicsule
Och denna är helt underbar! Gillar man flyguppvisningar så är detta klart en favorit.


Den elaka nyckelpigan som är hyperaktiv.

Gillar man “Småkryp Miniscule” ett barnprogram men som kanske är roligare för dom vuxna. Här en säsong samlade som en långfilm. Den elaka nyckelpigan är oslagbar. Det första avsnittet om man gillar mullrande helikoptrar. Den extremt elaka gräshoppan och den allergiska och hickande gräshoppan. Det är hysteriskt roligt.

Lite uppfostran också

“Helikoptrar” och en glidare.

Och så denna förstås som jag tycker är mycket vacker har lite samma stil som”I lived on the moon”

Det här inlägget postades i Film, TV och Media, In the air, Internet, Musik och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.