Robert “Pongo” Hermansson

Jag skrev för ett tag sedan om dom smågluttar som hänger med honom på Facebook och på “Twitch” och vad dom skrev på iPongos Facebook efter det han blivit anhållen för grov våldtäkt m.m.

När detta hände var det någon som la ut en länk och den sparade jag ner. Jag har har tagit printscreen på några och jag häpnar över hur unga en del är! Detta är ett fåtal som jag lägger ut här. Dom är många som jag också på tidigare inlägg visat på.

Är iPongo en person att “Love forever”? som en av småkillarna skriver, en alkoholist som sitter på “Twitch” och skryter om hur mycket han super? Han sitter online och super skallen av sig! En person som är 32 år!? Och han arbetar som personlig assistent för en svårt funktionshindrad man!!?? All ledig tid så är det spriten som gäller och att spela tills han är så full att han nästan ramlar av stolen, är det en bra förebild för unga förvirrade tonåringar?

En ung tjej och en vuxen kvinna tycker att det är förfärligt att iPongo har blivit så utsatt.

Ibland har jag tänkt, att jag borde ta fatt på föräldrarna för jag är säker på att dom har ingen aning om vad deras ungar håller på med. En del donerar av sin veckopeng kan jag tänka då det rör sig om donationer om 2-3 dollar.

Det är i den här åldern som dom formas och får sin identitet för vuxenvärlden och så har dom iPongo som förebild!? En gammal flintskallig gubbe borde han vara i deras ögon.

Framtidens våldtäktsmän och kvinnohatare? En småglutt till och med skriver att Ida borde få ett nackskott!! iPongo har inget som helst intresse att rensa bort sådant på Facebook utan han vältrar sig i detta desto mer hat mot Ida desto bättre. Borde en sådan person få gå lös?

För Ida då som det kommer att ta lång tid att återhämta sig och kan hon någonsin kunna flytta tillbaka till sin hemstad Umeå?

Högerklicka/Visa bild

    

    

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Robert “Pongo” Hermansson

  1. Men fy fan! Hoppas verkligen majoriteten av unga idag har mer vett än så här och klarar av att tänka kritiskt.
    Såna där människor ger jag inte mycket för faktiskt, brukar dra öronen åt mig när folk blint följer och försvarar en person på det här sättet. Jag är själv ganska “blåljus-ögd” men klarar att inse att även poliser kan göra fel och somliga i uniform borde jobba som sopgubbar istället. Å andra sidan är jag ju några århundraden äldre och visare än den där gruppen människor 😉

  2. admin skriver:

    Jo, visst är sorgligt att han har lyckats få så många unga killar och en handfull tjejer att mer eller mindre avguda honom.

    Jag är också kritisk till personer som älskas av alla då börjar varningsklockarna ringa. Onda människor “luktar” ingenting dom är alldeles blanka på något sätt dom utstrålar ingenting. Dom kan vara charmiga som troligtvis iPongo är.

Kommentarer inaktiverade.