SD-topp var Bandidospresident – Micael Persson

Vilken våt dröm för dessa löss!! Det är klart att dom försöker ta sig in i politiken vad annars. Sverigedemokraterna är ju den bästa platsen för där samlas dom för det är den bästa gödningsplatsen och där finns dom, rasister, högerextremister, nazister och annan skit.

– På pappret ser jag ut som en fruktansvärd människa, säger han till Borås Tidning!

Va f@n!! Han ÄR en fruktansvärd person, det är dom alla i dessa kriminella MC-gäng och vi läser om det i parti och minut. Dom är sociopater hela bunten för ingen vettig människa blir en Bandidos eller en Hells Angels eller något annat kriminellt gäng. 1%-are innebär att dom har begått grova brott och t.o.m. mord. Dom drar sig inte för någonting. Och dom är hatade av Sveriges befolkning. Det visar också att dom inte har någonting innanför pannbenet.

Det är klart att dom vet om detta i SD-toppen så länge det går så går det. Det kanske finns flera från dessa kriminella gäng i SD och var och annan vecka dyker det upp den ena nazisten efter den andre i media.

Pekades ut som president
När polisen kartlade den kriminella MC-klubben Bandidos Boråsavdelning år 2007 pekades Micael Persson ut som president. Han var den enda medlemmen i Borås som hade rätt att bära Bandidosvästen.

Och engagemanget i motorcykelklubben ledde till flera domar för grov brottslighet.

Bland annat dömdes Micael Persson till fyra och ett halvt års fängelse för grovt narkotikabrott, försök till grov narkotikasmuggling och brott mot vapenlagen.

För bara fyra år sen dömdes han till två års fängelse för ett narkotikabrott.

– Det blev en vändning i mitt liv, jag kände mig oskyldigt dömd, säger Micael Persson till Borås Tidning.

“Riks vet att jag har den här bakgrunden”
Nu är den före detta Bandidos-presidenten Sverigedemokraternas högste företrädare i Svenljunga kommun, och för Borås Tidning berättar han att han brinner för en levande landsbygd och dragningen av en riksväg genom kommunen.

Men Sverigedemokraterna på riksnivå verkar inte vara förtjusta över Micael Perssons engagemang.

Aftonbladet – SD-topp var Bandidospresident

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.