Ett krigsbrott i görningen

På Västbanken intet nytt, nej för Israel vill inte ha någon fred och dom vill utplåna palestinierna och flytta ut dom i öknen tillsammans med beduinerna. Det har jag skrivit om 100 gånger känns det som och så länge ultrasionisterna sitter kvar i Knesset kommer ingenting att hända. Tvåstatslösning finns inte en hos israelerna, dom vet inte vad det är.

Riv bostäder på Västbanken och utveckla vapen att testa i Gaza. Det är Israels melodi. Det är så fruktansvärt cyniskt att jag får ont i magen. Denna dokumentär är så fruktansvärd och här utvecklar man vapen och testar också i uppbyggda byar som liknar dom i Gaza och leker “Counter Strike” inne i Israel.


”Gjutet bly” Vapenlabbet – UR Play


Och här är ett hus rivet av dom jävla israelerna! Och den stackars palestinska husägaren sitter på en sten bredvid och alla bosättningar syns över dalen. Vad kan man annat göra än att avsky den grymhet som Israel utsätter detta plågade folk för!

En ockupationsstat som inte borde få kalla sig stat och som inte har ett berättigande till detta och hålls under armarna av USA:s sionister/AIPAC. Israel som dessutom är en apartheidstat där folk från Afrika, Latinamerika och forna Sovjetunionen inte har samma värde. Tillför inte folk någonting så ska dom inte heller ha någonting, rena rama fascismen! Snart kommer Israel attackera Gaza igen, dom måste testa lite mer nya vapen som dom sen kan sälja på sina vapenmässor!

Vi sitter på en betongterass och blickar ut över ett vackert ökenlandskap, och byns enkla byggnader med inhägnader för kor, får och getter. Byns äldre män tar fram en karta och visar.

– Den här vägen kommer de att förstöra, och den här. De kommer att riva ner våra hus om planerna går igenom.

Ein ad Duyuk ligger i området Nuwei’ma, dit Israel planerar att flytta tre olika beduinstammar. Nuwei’ma är omringat av både israeliska militärbaser och bosättningar, och de tilldelade tomterna är på tok för små för herdarna att föda upp sina kor, får och getter på. Området är dessutom inte kopplat till el- eller avloppsnätverket, och byggnadskostnaderna måste de själva stå för.

Projektet beskrivs som den sista spiken i kistan för tvåstatslösningen, eftersom den skulle innebära att Östra Jerusalem, tilltänkt som palestiniernas huvudstad, inte längre hänger ihop med resten av Västbanken.

En mycket bra blogg av människorättsrapporttören Nanette-Marie Forsström som finns på Västbanken som observatör.

Ett krigsbrott i görningen

Det här inlägget postades i Boende, Djuren, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett krigsbrott i görningen

 1. skvitt skriver:

  Det är märkligt att man gör så mycket väsen för att det finns judehat. Det blev våldsamt uppmärksammat i media. Men för helvete, när knappt en djävla jude protesterar mot Israels folkmord är ju ett sådant hat nästan politiskt korrekt.
  Nästan! För det handlar inte om judarna som folk utan om en politik som de nästan mangrant stödjer. Och det skiljer jag på.
  Men att säga att jag gillar judar är att ta i.

  Kippavandring mot antisemitism i Stockholm:
  http://www.dn.se/sthlm/kippavandring-mot-antisemitism-i-stockholm/

  Judar har i tusen år utsatts för pogromer. Jag säger inte att det är rätt. Men jag undrar varför de har hatats i så många år var de än har befunnit sig. Kanske det är deras eget fel.

  Mycket bra skrivet. Jag uppmärksammade ditt inlägg i min egen blogg och det inlägget delade jag på fb.

  /Skvitt

 2. admin skriver:

  Med tanke på vad som händer i Palestina och att judar alltid har haft den största offerkoftan på sig. Dom nämner inte ett dugg om dom runt 500.000 romer som också utrotades. Judarna i lägren hatade romer, homosexuella m.fl. Men inte ett ord!

  För att inte tala om dom som överlevde och flyttade till Israel som levde på nåder och på svältgränsen.

  Dom som dog i lägren är naturligtvis förfärligt, förintelsen ÄR förfärlig men judarna är inte ensamma. Jag tycker att det är förfärligt att romer negligeras på detta sätt. Judarna förtryckte romer och andra. Jag kan förstå att judar idag utsätts för trakasserier men man utsätter muslimer ännu mer för trakasserier, det är moskéer i första hand som sätts i brand.

  Jag är så jävla less på dom sionister som finns i Sverige och som är ett gissel i USA också som letar upp precis allting SOM eventuellt kan tolkas som antisemitiskt.

  Sherifftröjan som jämfördes med tröjan med judestjärnan på! Det finns inte ens ett dugg likhet dessutom användes inte den tröjan i lägren med en judestjärna på utan det var olika trianglar som visade på vilken status som fanns. Och nu senast blusen med en blixt på som då skulle föreställa ss-märket.

  Den värsta är han Silverstein. Dom är otäcka dom där som är som motsvarigheten till ADL/AIPAC. Och ALLT kopplar dom till antisemitism. Jag hatar Israel och önskar ibland att en meteor ramlade ner. Det finns krafter i Israel som försöker samverka och det finns en by som heter Paradiset där både judar och palestinier lever tillsammans som det gick en dokumentär om för inte så längesedan. Men dom har det inte lätt.

  Något som också är otäckt att sionisterna startar bloggar och trådar på Flashback där muslimhatet är något fruktansvärt. Och att diskutera med dom är bara som att slå huvudet blodigt mot väggen. Det finns inga mer hatiska än sionister.

Kommentarer inaktiverade.