Ännu ett våldtäktsmål läggs ner

Det var väntat. Säg dom våldtäktsmål där våldtäktsmannen har fått något straff. Nu är det på detta viset att det betyder INTE att våldtäktsmannen är oskyldig. Det går många våldtäktsmän fria i Sverige idag och det är så jag undrar om det ens är lönt att anmäla en våldtäkt! Kvinnor kanske borde ta saken i egna händer! Som i Märta Tikkanens bok “Män kan inte våldtas”!

En ung kvinna får en flaska uppkörd i underlivet, flera killar går fria då dom inte förstod att hon inte ville. En annan kille tog hem en redlöst berusad kvinna och våldtog henne och han förstod inte att hon inte ville. En annan som våldtog en sovande kvinna hade inte uppsåt o.s.v. o.s.v. o.s.v.

iPongo vrålar på Facebook, dessa jävla feminister bla, bla, bla, bla.

Feminister har ingenting med mäns våld mot kvinnor att göra. Feminister gör inte så att män våldtar kvinnor! Däremot reagerar oftast feminister på mäns våld mot kvinnor. iPongo ÄR en våldsam person, han är alkoholist, han kallar kvinnor för jävla fittor, sprutluder, misslyckad abort och incestoffer m.m. Och han har trakasserat och han trakasserar kvinnor våldsamt. Bara att klicka på kategori iPongo.

Tack och lov mitt i eländet så tog hans f.d. flickvän abort för hur hade detta barns uppväxt blivit med en sådan pappa och hur hade livet blivit för henne? Jo, ett rent helvete det är jag alldeles övertygad om.

Nu har iPongo fångat in ett nytt byte, en 18-åring, han själv är 31 år. Vad kallar han henne för då? Jo, “din jävla fitta” och en annan “Butthurt”-are kallar henne för “din jävla slyna”! Online! Är det Olle Svahn? som iPongo nämnde. Men Emilia säger bara hehe. WTF! Är alla hästar hemma i stallet? Det ger sig!

Här har vi person som blir som en 5-åring när han kör rally och till och med hyperventilerar där han säger att spelet är hans liv. Han är dessutom aspackad.

Han hatar kvinnor och han tycker kvinnor är äckliga och han hatar kvinnor som som klänger efter en påsättning. Det han gör är att han runkar av sig för han har ingen som helst känsla hur kvinnan har haft det. Han har gjort sitt, hennes behov är inte viktigt. En riktigt trevlig kille! Varför köper han inte en uppblåsbar Barbara?

Är detta en person som skulle kunna begå en våldtäkt?

Jag hoppas faktiskt att han super ihjäl sig! När han är sådär packad har han ett ticks, han kippar med munnen precis som en fisk på land. 🙂

Nu skiter jag i det aset för han kommer att få det han förtjänar!

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, iPongo, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu ett våldtäktsmål läggs ner

  1. admin skriver:

    Jag kommenterar bara det iPongo levererar inget konstigt med det. Precisera gärna. Skäll på iPongo istället eller han kan skälla på sig själv.

Kommentarer inaktiverade.