Sverige godkände Palestina som stat idag!

Nu är det 145 länder som har erkänt Palestina som stat. Hoppas att England nu följer efter också.

FÖR TIDIGT TYCKER ISRAEL!!
Vadå för tidigt!? Ni kan ta er jävla ambassad och dra åt helvete!! Den fungerar ändå som en AIPAC-lobby.

Är detta för tidigt!!?? VA!! Palestina skulle naturligtvis ha godkänts redan 1967! Israel är en ockupationsmakt och borde inte finnas överhuvudtaget!

Israels mål är den sista bilden. Israel vill utplåna Palestina och med det palestinierna! DET är Israels mål inget annat finns hos Knesset och andra korkskruvsfanatiker. Att Finland och Danmark också tycker att det är för tidigt är inte eller så konstigt då det finns så otroligt många islamofober där framförallt Danmarks regering.

Alla bosättarhus borde jämnas med marken för Västbanken ser ut som ett såll idag. Sionister är banne mig det värsta som finns. Det finns undantag men dom har inte så stora möjligheter att hävda sig idag då dom också trakasseras.

Kommer Israel att bomba Gaza sönder och samman som en hämnd? Israel är bra på det. Så fort det är något som går dom emot så byggs det nya bosättningar och provocerar fram ett krig som dom också är väldigt bra på. Kommer trakasserierna mot palestinierna på Västbanken att öka? Kommer fler barn att arresteras och misshandlas? Kanske för det är Israel också bra på. Vi behöver inga diplomatiska relationer med Israel.

Högerklicka/Visa bild

Sverige har i dag officiellt erkänt staten Palestina.
Nu protesterar Israel mot beslutet genom att kalla hem sin ambassadör i Stockholm, skriver den israeliska tidningen Haaretz.
– Vi är väldigt missnöjda med beslutet och måste tydligt markera det, säger ambassadören Isaac Bachman till Aftonbladet.

Uppgifterna till Haaretz kommer från en tjänsteman vid israeliska UD.
– Detta återspeglar verkligen vår irritation och förtret över detta kontraproduktiva beslut som inte bidrar till en återgång till (freds)förhandlingar, säger Emmanuel Nachshon, talesperson hos israeliska UD, till nyhetsbyrån AFP.
Kan tas ur tjänst permanent.

Till en början kallas ambassadören Isaac Bachman hem till Jerusalem ”för konsultation”, men enligt Haaretz överväger Israels utrikesminister Avigdor Lieberman även att permanent ta ambassadören ur tjänst och officiellt nedgradera landets diplomatiska relationer med Sverige.

Aftonbladet – Israel kallar hem sin ambassadör i Sverige

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Israel-Palestina, Kriminalitet, Natur, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.