Mansrollen och Paolo Roberto

Edit:
En sak är bra att göra läxan först och det har jag gjort nu. Detta handlar enbart om att männen ska ta tillbaka det dom förlorat vilket dom anser sig ha gjort. Jämställdheten gör männen impotenta. Efter att ha sett ett videoklipp och läst det som går att läsa står det ju helt klart att detta handlar inte om något annat än att det är mannen som ska visa var skåpet ska står och kvinnan ska bara ge och underförstått vara den som är hemma och servar den ”riktiga” mannen. Det är mannen som ska skydda familjen o.s.v. Bara reaktionär smörja och det finns ingenting annat.

Jag fick tips på Twitter om Jenny Strömstedts program ikväll så jag gick in och tittade och såg eländet. Jag säger då det. Paolo Roberto är hemskt aggressiv och han lutade sig fram och pekade med hela handen, benen brett isär och ingen fick en syl i vädret och han kallade andra för extremvänstern. Så respektlöst och arrogant! Öhhhhhh!

När kvinnomord och våldtäkter kom på tal gick han i taket och gapade att han minsann inte kunde ta på sig detta. Det är bara en liten grupp män som mördar och våldtar, men hallå!!

Det är det jag har skrivit om så många gånger att MÄN ser sig själva och räknas som individer och har inget ansvar för vad andra män gör medan kvinnor räknas som GRUPP och får ta ansvar för vad andra kvinnor gör.

Vilket århundrade kommer han från? 1800-talets Italien? Så fruktansvärt pinsamt. Han blev ju också utskrattad.

Jenny Strömstedt fick inte heller en syl i vädret och när hon och dom andra försökte sa han bara, låt mig få prata färdigt.

Han om någon behöver gå i mansterapi i gruppen ”Raw man” så är det Paolo Roberto! Så mycket ilska som han bär på.

Det var beklämmande att se. Kan ses 30 dagar framåt gratis.

Jenny Strömstedt Extra: Män och sexuellt våld
Veckans extrasändning gästas av feministen och Fatta-mannen Svante Tidholm. Han diskuterar med Jenny Strömstedt, Paolo Roberto, Ruben Östlund och Oskar Palmenfelt hur män behöver ta ansvar för sexbrotten, då 98% av de misstänkta utgörs av män.

TV4 – Jenny Strömstedt Extra: Män och sexuellt våld

Jag fick två lämpliga printscreen.

Det här inlägget postades i Boende, Feminism, Hälsa, Kultur, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Mansrollen och Paolo Roberto

 1. Herman Ottosson skriver:

  Tack för det inlägget. Underbart att du som feminist rekommenderar vår kurs. Jag skulle vilja göra så många pudlar för allt onyanserat jag sagt i media. Oskar förmedlade vårt budskap så fint i TV4 igår. Raw Man är feministernas bästa vän. Vi arbetar för att göra män mer närvarande och känna känslor. En närvarande man som har tillgång till sitt känsloliv mördar inte. En man som har ögonen på sig av en grupp medvetna män gör inte dumheter. En Raw Man respekterar kvinnor, djur (vi äter vegant), naturen och livet. Han våldför sig inte på någon, inte ens sig själv. Raw Man är ingen gammaldags macho – det är den nya medvetna mannen. Jag är FÖR jämställdhet på alla plan. Det är när jämställdheten tagit bort gnistan i sexlivet och familjen blivit ett företag som mina kurser behövs. När lusten slocknat för att vi är så lika som lite busiga lekar kan tända den igen. Polaritet är kul! Det skapar attraktion.

 2. Anna G skriver:

  Jag blir så trött på media. Istället för att få en seriös diskussion om mäns kollektiva ansvar så bjuder man in en idiot som Roberto?!
  Så gör dom alltid. Dom vill ha tittarsiffror och inte ett slut på mäns våld.
  Det är hyckleri och kvinnor får betala priset nu och och i framtiden.
  Roberto är en antifeminist och står papparättsrörelsen nära. Det vet TV4.

 3. Göran Sporre skriver:

  Jag var en av männen på plats, Jag håller med dig om Pablo. Kan bara säga suck.
  Det är INTE det jag är som man som startar krig , ofredar är våldsam förstör m.m. Det är den negativa sidan av energin som finns.
  Jag som Man har ett val. Jag vill ge ut en energi som är trygg, stabil, bejakande, som tillför något bra i världen en man att lita på som lovar att göra det jag säger att jag skall göra som ser kvinnan som en tillgång och lämna efter mig fotavtryck som är till något bättre hela tiden som skapar fred. Det är vad vi tränar på i The Raw Man.

 4. admin skriver:

  Vi kommer inte att komma någonstans om inte männen tar hand om dom våldsamma männen. Jo, jag välkomnar seriösa organisationer som verkligen vill göra någonting och det finns många Paolo Roberto där ute i samhället.

  Jag hoppas verkligen “Raw man” får fäste och att män inser att jämlikhet/jämställdhet gör samhället bättre både i stort och i smått och det betyder inte att vi ska utplåna oss som kön. Vi kan inte ändra på det att vi är kvinnor och män eller hbqt.

  På ett sätt var det bra att dom tog in Paolo Roberto för där kunde vi alla se hur en man ser ut som verkligen behöver komma till rätta med sin aggressivitet och negativa energi och sin antifeminism.

 5. Beingme skriver:

  … och tänk om vi istället för att dela in oss i män och kvinnor och barn och invandrare och misslyckad och framgångsrik och … istället ser och möter varandra som människor, med lika värde och behovet av att vara i vår “kraft”.

  Att vi ser och förstår, att det är när samhället, media, reklam, kvinnogrupper, mansgrupper etc beskriver hur vi skall se ut, vara, bete oss, vara klädda osv, att när vi inte är som andra vill, att det är då smärtan och lidandet uppstår! Tänk om alla kan få vara som dom är utan att det är fel, så att dom slipper känna att dom är fel, så slipper dom må dåligt och göra sig själv och andra fel för det!

  Kärlek!

 6. admin skriver:

  Beingme says:
  8 november, 2014 at 20:30!

  Och hur ska det gå till? Rent konkret?

  Vi är män och kvinnor och barn OCH människor. Det funkar inte att göra oss könslösa.

  Det där är ju bara New age-flum. Ursäkta.

  I en sådan värld suddas även andra gränser ut vem som är vuxen och vem som är barn.

 7. F skriver:

  Givetvis behöver du fälla en fördomsfull kommentar om Italien.

 8. admin skriver:

  F!! Harkl! Var skriver jag fordomsfullt om Italien?

Kommentarer inaktiverade.