Våldtagna ska vägras abort! tycker Ellinor Grimmark

Pingstvännerna är som en extrem sekt som läser bibeln som fan själv. Dom är otäcka och fundamentalistiska och det har vi minsann sett genom den barnmorskan som har varit på tapeten den sista tiden och som jag har skrivit om tidigare. Jag anser att hon är farlig, hon är kvinnofientlig och hon lägger skuldbördan på kvinnan.

Hon till och med tycker att en våldtagen kvinna som blir med barn ska vägras abort och bära fram och föda barnet som sen ska adopteras bort. Jag kan aldrig tro att hon tycker att om hon blev våldtagen och blev med barn tycker att det är OK att föda och adoptera bort barnet. Aldrig!

Hur skulle samhället se ut om vi skulle gå på den modellen? Hur skulle det se ut i övrigt inom sjukvården, inom barnomsorgen och inom äldrevården t.ex.? En rasist som vägrar ge akut sjukvård till en döende person från Mellanöstern? Eller en svart man/kvinna som ramlat ur rullstålen på äldreboendet och som vägrar hjälpa mannen upp då han avskyr svarta?

Det är bra att vi slipper denna människa i Sverige och att förslaget röstades ner. Men Småland är ju Sveriges bibelbälte där dom värsta finns som t.ex. Plymothbröderna som fan inte är riktigt kloka enligt mitt sätt att se och liknande sekter som jag anser är avarter.

Hur kan en person 2014 läsa bibeln och ta allt på allvar där, en sagobok som skrevs för över 2000 år sedan? Då tycker jag att detta handlar om ren och skär dumhet och att det finns en vit fläck i hjärnan. Svaga, rädda personer som inte vill ta ansvar utan viftar med bibeln och hittar än det ena och än det andra som kan tolkas hur som helst så att det passar ens syfte. Vidrigt!

Fy F@n vad jag avskyr dessa människor som bara skadar och skuldbelägger folk främst kvinnor och retar gallfeber på vettigt folk! Hon kan dra åt helvete med sin kristna tro!

I Bibeln hittar hon stöd för sitt ställningstagande.
– Jag tror att man kan hjälpa en kvinna som blivit våldtagen på andra sätt, säger hon till Aftonbladet.
Moderaterna, Centern och Kristdemokraterna röstade på onsdagen igenom det historiska beslutet i landstingsstyrelsen i Kronoberg.

Just det, tokstollarna i Alliansen tycker att det var ett bra förslag. Alliansen som under åtta års tid slungat oss tillbaka till 1950-talet. Människofientliga, kvinnofientliga, invandrarfientliga och förakt för människor som inte kan försvara sig själva. Dom som inte tillför samhället något ska inte heller ha något och det har vi tydligt sett när skyddsnätet knappt finns längre i Sverige.

Och när den här jävla skåbilen kör omkring blir jag illamående! Jag tycker att dom är religiösa fascister!

Ellinor Grimmark säger att bakgrunden till hennes inställning finns i hennes kristna tro.
– Jag är med i Pingstkyrkan men tror inte det skulle spela någon roll vilken kyrka jag är med i. Det här kommer från mig.
– Det finns klara tydliga tecken genom hela Bibeln. I Bibeln står mycket om att man är utvald redan i moderslivet. Jag tänker att det är ett barn vid befruktningsögonblicket.
Under onsdagen har kritiker till beslutet i Kronoberg framhållit att samvetsfriheten skulle kunna innebära att Jehovas vittnen får rätt att vägra ge blodtransfusioner, att strängt ortodoxa muslimer skulle få rätt att vägra behandla kvinnor och att rasister skulle få rätt att vägra behandla invandrare.
Det vill Ellinor Grimmark inte tillåta.

“Finns andra alternativ”
För att minska aborterna vill hon arbeta för att de inte ska behövas – också när det häller tonåringar som blivit utsatta för våldtäkt.
– Jag tycker att det finns andra alternativ då. Jag tycker att man ska stötta upp henne fullständigt men jag menar att det går att adoptera bort barnet i stället när det är fött. Eller så kanske det finns en mamma som kan gå in och stötta upp. En våldtäkt är något fruktansvärt men jag tror inte man räddar henne genom att göra abort. Jag tror att det bara skapar ännu större sår.

Ser du inga svårigheter i det resonemanget?
– Det är klart att det är en fruktansvärd problematik men jag kan inte se att problematiken ligger i att hon har blivit gravid. Problematiken ligger i att hon har blivit våldtagen.

Jaha, nu är det kvinnans fel också att hon har blivit våldtagen! Nu är det på detta viset att dom allra flesta kvinnor som blir våldtagna blir det av någon dom känner. Religiösa våldtar dom också och är pedofiler m.m. Vill hon sätta burkor på kvinnorna? Männen som våldtar tycks inte ha med detta att göra överhuvudaget. Brottsoffret får bära hela bördan och skulden.

Aftonbladet – Sköterskan: Därför vägrar jag utföra aborter

Det här inlägget postades i Boende, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.