Polismannen Darren Wilson

Ojoj så ledsen stackaren Darren Wilson ser ut då och vilka skador detta monster till Michael Brown har åsamkat polisen. Rasismen är ett med systemet. Det är inte den första svarta ungdom som skjutits ihjäl på sistone. Häromdagen sköts en 12-åring ihjäl som viftade med en leksakspistol på en lekplats. Det händer stup i kvarten att det händer någonting i USA. Får vi veta alla dessutom.

Den här polisen ser ut som en sillmjölke, ingen styrsel, ingen hållning utan bara att han tycker såååå synd om sig själv utåt men är säkert glad att en svart ungdom skjutits ihjäl och ännu ett streck att sätta till svarta tavlan och att han friades. Den korrupta rasistiska polisen som håller varandra om ryggen är inget nytt.

Sex skott, ett i pannan och ett genom ögat bl.a. Denna skit till polisman är även utrustad med tårgas och el-pistol och han hade kunnat värja sig mot denna “attack” av denna “bjässe” genom att det istället.

Så polisen satt i bilen och sköt dessa skott!? Den här polisen borde avskedas för han är inte kapabel vare sig fysiskt eller psykiskt att ta hand om en situation som denna OM den nu var så hotfull dessutom ska förstärkning begäras om läget är hotfullt.

Det skulle också vara intressant att veta vilka vittnena är som vittnat så olika, vissa menar att Michael sträckte upp händerna och vissa påstod att Michael Brown var aggressiv och hotfull som försökte ta pistolen från Warren Wilson. Men alla polisbilar har en kamera i bilen. Vad visar filmen? Materialet är hemligstämplat och den kompletta utredningen är tydligen inte offentlig. Det är skrattretande att se denna polis på sjukhuset för att dokumentera sina “skador”. Hahahahahahahaha!!

Högerklicka/Visa bild

Skrämmande!!

Massiva protester har brutit ut i USA sedan juryn beslutat att inte väcka åtal mot den polisman som sköt 18-årige Michael Brown till döds i Ferguson i augusti. Samtidigt hyllar tusentals polismannen genom en fanpage och en hashtag. 

I augusti skakades St. Louis-förorten Ferguson av våldsamma protester med krav på rättvisa efter att den 18-årige och obeväpnade Michael Browns skjutits till döds av polisen Darren Wilson med flera skott.

Under natten till tisdagen, svensk tid, meddelade åtalsjuryn i St. Louis att det inte blir något åtal mot polismannen. Något som väckte våldsamma protester i Ferguson. Demonstranter uppges bland annat ha kastat sten på polisen, krossat fönsterrutor och satt byggnader i brand. Protesterna har nu även spridits till flera städer i USA.

Aftonbladet – Polisen som sköt: ”Brown såg ut som en demon”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Kriminalitet, Politik, Rättssystem och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.