CIA:s rapport om tortyr

Det har kommit en den ena, en den andra rapporten om CIA:s tortyr runt om i världen under årens lopp. Men att få det på svart och vitt bekräftar det många av oss redan vet. Vem kommer inte ihåg tortyrbilderna från Irak. USA har outsourcat misstänkta terrorister till andra länder där tortyr är tillåtet. Få har fått rättegång. Det är skrämmande! Vilket hat skapar inte det! USA föder sina egna terrorister genom alla dessa fängelser runtom i världen där till och med ”terroristernas” fruar och barn har fängslats i afrikanska fängelser.

CIA:s rapport om tortyr

CIA:s plan som kom mitt i natten till Sverige där två egyptier kidnappades under mycket förnedrande former och sändes till ett av Egyptens ökända tortyrfängelse med SÄPO:S hjälp. Det hade aldrig upptäckts om det inte hade vart för två flygplansintresserade som såg att detta plan hade dom aldrig sett. Hur många sådana här operationer har vi INTE sett?

I USA är tortyr förbjudet men det försiggår ändå. Våldet av CIA och FBI och allt polisvåld som många svarta utsetts för och framförallt den senaste tiden. USA blir mer och mer brutaliserat. Och USA har dödsstraff och då kan inte ett land kalla sig sig för en demokrati. Hur många har avrättats i USA som varit oskyldiga? Hur många har vittnat mot en misstänkt för att bli av med personen? Rasismen i USA är förfärlig! Öga för öga, tand för tand-mentaliteten är 1500-tal.

Obama stod i talarstolen för inte så längesedan och bröstade sig och sa att USA är den enda supermakten i världen! Jaha, jaså! Men Kina då? Ryssland? Han har även sagt, att vi är ett land byggt på rättssäkerhet! Finns det något land som gör världen osäker så som USA? Knappast!

USA är ett imperialistiskt land av värsta sorten och nu vill dom suga ut EU genom alla dessa handelsavtal:

AIPAC=American Israel Public Affairs Committee. Världens mest aggressiva lobbygrupp.
ACTA= Anti-Counterfeiting Trade Agreement
TAFTA= Transatlantic Trade and Investment Partnership
IATP= Institute for Agriculture and Trade Policy. Har inte så mycket att sätta mot.
EFILA= European Federation for Investment Law and Arbitration
ISDS= International Security Defense Systems
TTIP= Transatlantic Trade and Investment Partnership
TISA=Trade & Investment Services Alliance- 2012 lanserade ett 50-tal länder i
Världshandelsorganisationen (WTO) hemliga samtal om ett avtal om utökad avreglering av handel inom alla tjänstesektorer, inklusive offentliga tjänster som sjukvård, vatten- och energiförsörjning, utbildning, miljöskydd mm.

Lönnmorden på obekväma personer? Till exempel Barna Jack, Michael Hastings och Steve Kangas. Israels lönnmord på palestinska politiker och en diplomat i Tjeckien för inte så längesedan. Hur många lönnmord har begåtts som aldrig har aldrig har upptäckts då det handlat om ”självmord” eller ”trafikolyckor” m.m. Marilyn Monroe och Jimi Hendrix som också mördades.

Inlägg om Jimi Hendrix död

Det som är bekymmersamt är att USA inte ser orsak och verkan. Hade vi haft IS, al-Caida, Hizbolla och alla avknoppningar om inte USA hade invaderat det ena landet efter det andra sen 1947 eller genom statskupper, destabilisering av länder runt om i världen framförallt i Latinamerika? Senast i Ukraina och Venezuela. Och så Palestina/Israel-konflikten där ett folkmord pågår med USA:s hjälp.

Världens mest aggressiva terrororganisation CIA och världens mest aggressiva lobbygrupp AIPAC som gör livet surt för många.

Här några länkar om tortyr:
Mr Dead tortyrmästaren James Steele 2013 – länk till dokumentär

CIA:s hemliga tortyrfängelser 2011

CIA:s armé

Det här inlägget postades i Allmänt, Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Israel-Palestina, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Sexbrott, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.