Cheney om CIA:s tortyr: ”Ge dem medalj”

Jaha, inget nytt i sig och jag blir inte ett dugg förvånad! Hur kan en person 2014 gasta ut att tortyr fungerar!? Lever han på medeltiden mentalt eller? En person som utsätts för tortyr kan erkänna vad som helst, sina vänner, sin familj och precis det som torterarna vill ha. Alternativt att dom torteras till döds och det är ingen hemlighet det heller. Det finns t.o.m. läkare med vid tortyr som stoppar när offret är nära att dö för att fortsätta när offret klarar det. Det hände i Irak och det händer säkert på andra outsourcade fängelser. En del dör hellre.

Jag tycker att Dick Cheney är en fruktansvärd person!! Alla vet vad Dick betyder eller hur. Och hans hjärna sitter där tror jag.

Dick Cheney har en pacemaker och han blev väldigt orolig när Barna Jack som knäckt koden för att kunna stanna en pacemaker skulle föreläsa i USA och vad hände då? Jo, han mördades dagen innan han skulle hålla sin föreläsning och det sas att han tog självmord!? Varför skulle Barna Jack ta livet av sig? Är inte detta i en god anda på order från Vita huset utfört av CIA eller FBI så säg. OCH är det någon som tror på det!? Dagens Sicarri, lönnmördare!

Andra som mördats är som jag har skrivit om många gånger är Michael Hastings, Steve Kangas, Marilyn Monroe och Jimi Hendrix alla ett hot mot USA. Det skulle vara mycket intressant att veta HUR många har lönnmördats i USA som INTE har kommit fram?

60 minutes har förr om åren tagit upp många kontroversiella ämnen där folk som påpekat brister har förföljts på det grövsta. Jag kommer ihåg en som arbetade för NASA som talade om att det fanns en spricka i en raket som också visade sig och det gick åt fanders. Nu får inte 60 Minutes sända vad som helst såklart då dom ingår i AIPAC-gruppern.

Jag tror också att Ted Kennedys sekreterare/älskarinna mördades då bilen dom körde hamnade i vattnet där hon drunknade men Ted klarade sig. Kanske var det så att inte ens Ted visste om detta. För mig är allt möjligt när det gäller USA:s smutsiga politik.

USA:s tidigare vicepresident Dick Cheney är tydlig i sin uppfattning om CIA:s numer förbjudna förhörsmetoder.
– Jag är helt bekväm med att säga att förhörsledarna borde hyllas, de borde få medalj, sa Cheney i NBC:s tv-program “Meet the press under söndagen”.

Granskningen av arbetsmetoderna på Guantánamobasen, som offentliggjordes tidigare i veckan, bekräftade att misstänkta al-Qaida-medlemmar bland annat utsatts för skendränkningar, hängts upp i handlederna och låsts in i kistliknande lådor.

Enligt rapporten ledde metoderna inte till att fångarna avslöjade någon användbar underrättelseinformation. Något som ex-presidenten George W Bushs högra hand inte håller med om.
– Det fungerade, det fungerade absolut, sa Cheney.

Aftonbladet – Cheney om CIA:s tortyr: ”Ge dem medalj”

CIA interrogators heroes not torturers: Cheney
Former US vice president Dick Cheney on Sunday defended America’s now-banned program that tortured Al-Qaeda suspects, praising the CIA operatives who ran it as heroes.

“I’m perfectly comfortable that they should be praised, they should be decorated,” former president George W. Bush’s right-hand man told NBC television’s “Meet the Press” program, adding, “I’d do it again in a minute.”

He made his remarks after the release by Senate Democrats last week of a long-awaited investigation into detention and interrogation practices at the Guantanamo Bay detention facility.

In excruciating detail, the report described crude torture methods including waterboarding, hanging people for hours from their wrists and locking them in tiny coffin-shaped boxes.

The report questioned the effectiveness of such techniques, which it determined were actually counterproductive for getting actionable intelligence.

Cheney strongly disagreed.

“It worked. It absolutely worked,” he said on Sunday about the program which US officials euphemistically have referred to as employing “enhanced interrogation techniques.”

CIA interrogators heroes not torturers: Cheney

Han måste ha en skruv lös!!?? INGEN normalt funtad människa beter sig på det sättet! Det luktar psykopat låååång väg! Hur hade han sett på det hela om någon utsatt honom för detta? Jag tycker att Dick Cheney är helt jävla dum i huvudet!!

FATTAR INTE USA ATT DOM SJÄLVA SKAPAR SINA FIENDER!! Hade vi haft al-Qaida om USA hade stannat hemma? Nej! USA:s övergrepp på länder saknar motstycke och dom blir allt mer hatade som även Israel blir. För mig är dessa två länder Satan! IS har dom också skapat. Nu har USA dessutom en laser-kanon!! Vad kommer härnäst att hända i deras totala galenskap? Ska dom döda grupper per distans också? USA ÄR verkligen Satan!

Klart som korvspad att s.k ”terrorister” som är helt oskyldiga blir terrorister! Hur hatar inte dessa män USA efter allt dom har fått utstå! Det är ju självklart! Det vore konstigt annars. Likaså palestinierna! Israel/USA skapar nya terrorister såklart men USA ser inte skiten på den egna trappan då dom är så skitförnäma att dom tror att dom bäst, störst och vackrast när omvärlden ser dom tvärtom, som onda!

Orsak och verkan finns inte på kartan för USA! Jag har skrivit många gånger, jag är så glad att jag inte är ung, för att växa upp i samhälle där terror styr och när maktfullkomliga personer från USA bara vill roffa åt sig och dränera Sverige är inte min melodi.

Jag är glad att jag har vuxit upp i ett samhälle där det fanns framtidstro, där det fanns arbeten, där kvinnor kunde röra sig utomhus utan att vara rädda för att bli överfallna. Skolan var bra med fria böcker och ordning och reda. Jag hade en bra tonårsperiod och som vuxen men som ändrades drastiskt under 90-talet. Och nu har vi en fascist som andre talman och i M och SD finns säkert också nazister.

Försvarar tortyren: “Medicinska skäl”
Tortyr, menar han, är det som terrorister utsatt amerikaner för genom åren.

– Tortyr är en amerikansk medborgare som ringer ett sista samtal till sina fyra små döttrar innan han brinner upp på en av de högsta våningarna i World Trade Center.

Rapporten från senaten som släpptes i tisdags förklarar i detalj hur fångar tvångsmatats analt. Något som Chaney menar inte ingick i förhörsprogrammet utan gjordes av medicinska skäl.

– Därmed var det inte tortyr, slår han fast.

Han kritiserade vidare rapporten för att vara partipolitisk, på så sätt att den utförts av mestadels demokrater. Och att metoderna inte skulle ha hjälpt, vilket också rapporten påstår, sätter han sig direkt emot.

– Vi fick godkänt av presidenten och av justitiedepartementet att fortsätta med programmet. Det fungerade och det har fungerat i 13 år. Vi har undvikit ännu en attack mot USA. Vi hittade Bin Ladin. Vi fångade en mängd ledare för al-Qaida… Jag skulle göra det igen utan att tveka.

Expressen – Försvarar tortyren: “Medicinska skäl”

Det här inlägget postades i Boende, Film, TV och Media, Hälsa, Internet, Kriminalitet, Politik, Rättssystem, Religion, Trakasserier/Mobbning/Stalking och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.